Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ko, ja? Ne. Ova sto opet pravda egzekuciju. 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Ludi za Poli said: Ne. Ova sto opet pravda egzekuciju. Ja reko ja, napisala sam poprilicno nerazumljiv post. Republikanci koji obozavaju da se umesto lancima nakite oruzjem i tako setaju kroz grad, su veliki ljubitelji drugog amandmana. To pravdaju tako da je za samoodbranu i odbranu od tiranije drzave. Sada kada su oni tirani, onda se za ubistvo gradjana koje isto to svoje pravo koje oni praktikuju kao oni, spinuju u on je levicarski terorista koji onemogucava drzavne organe da na miru terorisu ljude i svako to ubistvo predstavljaju kao samoodbranu. Nicole ih je 'napala' autom (koji je naprasno postao oruzje, a dok su oni gazili demostrante onda je bilo demonstranti su se nasli na putu)... 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Šta radi ta ICE na ulici uopšte? Koji god klip da odgledam deluje kao da je u pitanju odred najobičnijih siledžija kojima je dato preveliko ovlašćenje. Edited 1 hour ago by JPM
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, JPM said: Šta radi ta ICE na ulici uopšte? Koji god klip da odgledam deluje kao da je u pitanju odred najobičnijih siledžija kojima je dato preveliko ovlašćenje. I jeste odred najobicnijih siledzija. Ne mogu sada da nadjem (procesljacu da li mi je ostalo negde u tragu), zena se prijavila za posao u ice, cisto probe radi da vidi da li postoje neki kriterijumi. Kaze, njena jedina kvalifikacija je bila vojna obuka koja je bila dosta davno, ali od tada ona koristi lake droge, nije u nikakvom treningu, nema nikakvu obuku. Poslili su joj da popuni zahtev, sve je to napisala, primili su je. Naravno nije otisla ali je dosla do zakljucka da ih ne obucavaju, da primaju bilo koga, da ne prolaze nikakve background cekinge... aposlutno nista, samo volju da ides da radis sta ti se kaze. A glavni naredbodavaci su cvikovani celavac miler i zena koja je odstrelila sopstveno kuce posto ju je nerviralo. I to mi sve placamo, svakog tog pojedinacnog i kupujemo kucoubici dva privatna aviona. Ne vidim da andja kuka na to...
melankolic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, JPM said: Šta radi ta ICE na ulici uopšte? Koji god klip da odgledam deluje kao da je u pitanju odred najobičnijih siledžija kojima je dato preveliko ovlašćenje. Upravo tako. Kao da su pokupili sve paramilicajce a ovi obukli ono što su imali kod sebe (neki neke crne militarke, drugi farmerice i dukseve, treći uniforme za borbu u pustinji… isto važi i za šlemove i gas maske… sve raspareno i neujednačeno). Prava SA- banda.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 8 minutes ago, melankolic said: Upravo tako. Kao da su pokupili sve paramilicajce a ovi obukli ono što su imali kod sebe (neki neke crne militarke, drugi farmerice i dukseve, treći uniforme za borbu u pustinji… isto važi i za šlemove i gas maske… sve raspareno i neujednačeno). Prava SA- banda. Zato sto to nabavljaju sami, posto jel, nisu nikakva drzavna funkcija. Cak i nalepnice na prslucima kupuju sami. Moze svako da ih kupi... Voze privatne automobile. Maskirani I onda se cude kako se ljudima ne dopada da ih tako neki kidnapuju sa ulica... i da tako resavaju problem imigracije. Nisu hteli da menjaju zakon kad je bajden trazio, hteli su ovo. Spoiler Edited 1 hour ago by 𝓑𝓪𝓫𝔂
melankolic Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago I kako, onda, razlikovati ICE od raznoraznih milicija, konkretno u nekoj akciji gde se ljudi bukvalno kidnapuju pa čak i ubijaju? Kako to može u bilo kojoj uređenoj državi da prođe nekažnjeno?
Smrtokapa Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago (edited) Ova tema je zaista jedna od najzanimljivijih na forumu trenutno (nažalost su povodi tragični), s obzirom na pojave koje se na njoj uočavaju. Baš mi je upadljivo često korišćenje termina 1 hour ago, Angelia said: Low IQ ovi hipermoderni desničari jako vole da se fokusiraju na koeficijent inteligencije. Naravno, ovaj fenomen su i drugi uočili mnogo ranije. https://www.independent.co.uk/life-style/trump-republican-iq-intelligence-elon-musk-andrew-tate-b2638907.html Takođe se na jednom specifičnom primeru potvrđuje stara teza da pripadnici malograđanske klase naginju podržavanju fašističkih pokreta. Pardon, da budem precizniji pre nego što skoče, u ovom slučaju to su pokreti koji igraju ulogu analognu onoj koju su fašistički pokreti igrali vek ranije. Zatim smo imali i jedno Dungeons and Dragons poređenje Donalda Trampa sa karakterom koji ima sve statse nabudžene na max, iako je svakom uživaocu RPG-a koji drži do sebe jasno da je Tramp u najboljem slučaju jako minmaxovan karakter. Sam post u kome je to opisano je minmaxovan, maksimum kreativnosti i minimum uvida u objektivnu realnost. P.S. Pohvale za diskusiju o obnovljivoj energetici, ima i nešto korisno da se nauči ovde. Edited 30 minutes ago by Smrtokapa 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 26 minutes ago, melankolic said: I kako, onda, razlikovati ICE od raznoraznih milicija, konkretno u nekoj akciji gde se ljudi bukvalno kidnapuju pa čak i ubijaju? Kako to može u bilo kojoj uređenoj državi da prođe nekažnjeno? Zato sto partija law and order je samo law and order na recima... Ne mozes ih razlikovati od bilo koga ko nameri da ih kopira. Desavala su se kidnapovanja na taj nacin i tek ce samo da se malo jos 'opuste'
Ludi za Poli Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Kad je i ruski MAGA placenik Tim Pool rekao da ovdje nema opravdanja onda je valjda jasno koliko je sati.
Barkley#34 Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 33 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Zato sto to nabavljaju sami, posto jel, nisu nikakva drzavna funkcija. Cak i nalepnice na prslucima kupuju sami. Moze svako da ih kupi... Voze privatne automobile. Maskirani I onda se cude kako se ljudima ne dopada da ih tako neki kidnapuju sa ulica... i da tako resavaju problem imigracije. Nisu hteli da menjaju zakon kad je bajden trazio, hteli su ovo. Reveal hidden contents Čekaj, hoćeš da kažeš da desetak rendom likova može da se tako maskira bilo gde i zajebava neke lokalce iz fazona, čisto da ubiju dosadu?
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Čekaj, hoćeš da kažeš da desetak rendom likova može da se tako maskira bilo gde i zajebava neke lokalce iz fazona, čisto da ubiju dosadu? Da... pa eto, postavila sam sa amazona, sve mozes da kupis... 1
JPM Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Ubijeni lik je 37-ogodisnji medicinski radnik, drzavljanin USA. Jebes mi mater ako je meni ovo jasno. 2
MeanMachine Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Nicole ih je 'napala' autom (koji je naprasno postao oruzje, a dok su oni gazili demostrante onda je bilo demonstranti su se nasli na putu)... Nije ih ni napala. Inače autopsija pokazala da ju je treći metak ubio prva dva ništa bitno nisu pogodili. Za treći nema nikakvog zakonskog opravdanja. A sad vidimo isto, paramilitarac isprazni ceo okvir u čovek kome je već pucao u glavu.
Recommended Posts