Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Helena said:

Hispano Amerikanci su belci.

Ne, mogu biti belci ali nisu uvek.

35 minutes ago, Squabbit said:

Buahahaha

dedere pitaj nekog belog amerikanca, dobro ne jednog pitaj 10, svih 12 ce da ti se nasmeje u lice.  

Sta lupas? Mi u USA znamo da Hispanic moze biti Caucasian ili ne. Bukvalno danas onaj Fuentes, je vidjen kao WS, iako je Hispanic. Pitaj 10 belaca, I mozda 3 ce reci da Hispanic nisu belci.

Odakle dobijate ovakve ideje?

Posted

Iz Californie

Mi imigranti znamo. Ameri ne znaju. 

A hispano itekako znaju. Licni primer:

frizerka, gej, long beach tra la la, odrasla u Indio kod Palm Springsa, pitao je bas to jer je belja od mene. 
Veli no dude ive always been Mexican 😉

Posted

Tako da lupanje je tvoje. Tj nije lupanje nego laganje i tripovanje autoriteta za neku temu. 

izvadi prst iz uveta i kazi da se slazes da se ne slazemo. 

hispano su beli taman toliko koliko sam i ja beo, al dok ne progovorim. 

Posted

Tesla je učestvovao u stvaranju Amerike, istina, i svako na svoj način koliko je mogao i umeo.

Ali stoji i ono što je @MeanMachine napisao, da bi "pravi belci" ipak voleli da Hose bude baštovan.

• Like 2
Posted

^
Odlicno. Tako ih zovu na wikipediji

a u stvarnosti ovaj clanak moze da sluzi da se obrishe guza. 

beli amer nikada nece reci za bledolikog latino baticu da je white. 

i to je tako. 

boze i svi sveti gluposti

Posted
On 12/15/2025 at 2:52 PM, Squabbit said:

^
Odlicno. Tako ih zovu na wikipediji

a u stvarnosti ovaj clanak moze da sluzi da se obrishe guza. 

beli amer nikada nece reci za bledolikog latino baticu da je white. 

i to je tako. 

boze i svi sveti gluposti

Da, tako ih zovu I u USA, I u svim zvanicnim dokumentima. Cak neke zovu WS, kao sto je Fuentes. Otkrio si toplu vodu, da ima Latinosa i Hispanic koji su beli... 😀 i mene cesto zovu Hispanic, jer izgledam i ime zvuci kao white Hispanic.

Danas se devojka u kafeu ispricala na Spanskom dok joj nisam objasnila da nista nisam razumela. 

Otkrio si da mozes biti beo i Hispanic. Uvek nesto novo naucis.

12 hours ago, DJORDJE said:

Andjelija je zauzeta , pa cisto da je obavestim kako ekonomija nikada u istoriji nije bila u boljem stanju.

Hvala, da zauzeta sam 😀

Posted

@Angelia

ma super.  Pise ne wikipediji i to je tako. Ne mogu vishe, nije mi toliko stalo.
neka udje u zapisnik: Miccosi bele puti su zvanicho white u usa i po slovu zakona, a i u svakom drugom smislu. 

od ostalih vesti, kako li je samo drill baby drill uspeo da skapira akcenat od Mjurijem koja mu je, kako veli, ubacila 250meleona

sad mu nije smetao akcenat. 

jbt ovo gore nego kod nas. Ne gledam nista od tih sranja pa nisam upucen, sad mi iskoci online luda zurka ludo zezanje u beloj kuci, a secam se da je napusavao neku zbog akcenta i nerqzumljivosti

Posted
16 hours ago, Squabbit said:

@Angelia

ma super.  Pise ne wikipediji i to je tako. Ne mogu vishe, nije mi toliko stalo.
neka udje u zapisnik: Miccosi bele puti su zvanicho white u usa i po slovu zakona, a i u svakom drugom smislu. 

Pise na wikipediji zato sto je to realnost. To sto ti nisi znao da postoje white i non-white Hispanics je tvoj problem. Isto kao I tvoje shvatanje da su beli amerikanci rasisti, pa samo razmisljaju o tome da li je neko beo ili ne 😀 ima onih koji sve gledaju kroz rasu, u svim grupama, ali najcesce nikog nije briga.

• Ha-ha 1
Posted

U bre dobro je skini mi se. Pobedila si. Ti si u pravu ja ne. 
ti znas ja ne znam. 

moze tako i da smanjis stalkovanje?

znas ono 3skok

nadju drugu zanimaciju

sportski pozdr

Posted
2 hours ago, Squabbit said:

U bre dobro je skini mi se. Pobedila si. Ti si u pravu ja ne. 
ti znas ja ne znam. 

moze tako i da smanjis stalkovanje?

znas ono 3skok

nadju drugu zanimaciju

sportski pozdr

Ti si svestan da si na forumu? Da to sto ti neko odgovori nije stalkovanje.

Ne brini, nisi u opasnosti da meni budes interesantan sagovornik 😀 nisam ti ni nick pogledala. Odgovorila sam na ono sto si napisao....

• Tuzno 1
Posted

Tvoja bas mora da bude zadnja. Ok. Onda me se mani. Secas se pobedila si?

ako nisam zanimljiv odgovora nece biti

Jbt kazem lepo ja sam u krivu onq je u pravu i ona ne staje.pa sta treba da radim da me se okanes??

jos jedared, sve si bila u pravu naucio sam nesto novo, hvala ti na tome.