DJORDJE Posted Monday at 05:32 PM Posted Monday at 05:32 PM Ima i u Americi komunizma, eno sef obecao $2000 po glavi, pada kinta samo tako.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Monday at 05:38 PM Posted Monday at 05:38 PM (edited) 7 minutes ago, DJORDJE said: Ima i u Americi komunizma, eno sef obecao $2000 po glavi, pada kinta samo tako. Pa to je i razlog sto je pobedio, dobili dzaba covid relief check... klasicno sendvicarenje Edited Monday at 05:40 PM by 𝓑𝓪𝓫𝔂
Barkley#34 Posted Monday at 08:06 PM Posted Monday at 08:06 PM Je l' to Dinkić ušao u administraciju?
nemanjaol Posted Monday at 08:11 PM Posted Monday at 08:11 PM 5 minutes ago, Barkley#34 said: Je l' to Dinkić ušao u administraciju? Isto i ja pomislio kad sam video vest 😁 1
Angelia Posted Monday at 08:57 PM Posted Monday at 08:57 PM 5 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Cek, zasto je smesno zvati nesto sto u jednoj zemlji se zove komunizam u drugoj zemlji zvati 'pa tako narod zeli?' Sta je u Izraelu komunizam? Ja uopste nemam pojma sta ti pricas. Nesto mi deluje da projektujes. 5 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ako je univerzalno zdravstveno komunizam u Americi, onda je komunizam i u Bangladesu, Holondiji, i naravno Izraelu. Ako je 'besplatno' skolovanje komunizam u Americi, onda je to bilo gde drugde. Ko je pricao o zdravstvu? Ili skolovanju? 5 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Deo stanovnistva ima besplatni autobus u Izraelu... Pa I mi imamo metromover, ne razumem o cemu ti pricas? Ko je rekao da su besplatni autobusi komunizam? Da je debilna ideja u NYC, to tvrdim, I da nema odakle da to finansira. 5 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Plus, njujorcani su tako glasali, ne? Valjda im tako odgovara... To sam I rekla, tako su glasali, njihov izbor. On je sam sebe nazvao komunistom. Preraspodela kapitala je komunisticka ideja, samousluge u vlasnistvu grada, oduzimanje licne svojine koju promovise, kakvo zdravstvo I skolstvo?
nonick Posted Monday at 09:54 PM Posted Monday at 09:54 PM 4 hours ago, DJORDJE said: Ima i u Americi komunizma, eno sef obecao $2000 po glavi, pada kinta samo tako. Covek je totalni moron. DOGE ustedom je obecao $5000 po stanovniku (ljudi jos cekaju u redovima), sad $2000 ovih sto je pola oduzeo od svakojakih biznisa, sve od giga korporacija, preko srednjih biznisa pa do mom&pop shops sa taksama za uvoz (citaj tarife), a drugu polovinu su platili potrosaci direktno. A sad ce svima da da $2000. Half-ass Robin Hood bre 🙂, ni komunizam mu nece. Ali jbg, nemojte vi u US jos to da potrosite unapred, za svaki slucaj 🙂
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Monday at 10:31 PM Posted Monday at 10:31 PM Housing director confirms administration ‘working on’ 50-year mortgage after Trump hint E jos da izda izvrsnu naredbu da nema umiranja pre 105 godine starosti... mislim
Angelia Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 23 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Cek, zasto je smesno zvati nesto sto u jednoj zemlji se zove komunizam u drugoj zemlji zvati 'pa tako narod zeli?' Ako je univerzalno zdravstveno komunizam u Americi, onda je komunizam i u Bangladesu, Holondiji, i naravno Izraelu. Ako je 'besplatno' skolovanje komunizam u Americi, onda je to bilo gde drugde. Deo stanovnistva ima besplatni autobus u Izraelu... Plus, njujorcani su tako glasali, ne? Valjda im tako odgovara... Cekam....da cujem o komunizmu u Izraelu, sa desnom vladom. I o kakvom komunizmu pricas o autobusima i skolovanju, I zdravstvu. I ko je to nazivao komunizmom?
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 27 minutes ago, Angelia said: Cekam....da cujem o komunizmu u Izraelu, sa desnom vladom. I o kakvom komunizmu pricas o autobusima i skolovanju, I zdravstvu. I ko je to nazivao komunizmom? Andjo, ti si totalno pogubljena, ni isti konac ne mozes da uhvatis za pocetak i kraj... Previse mi je dragoceno moje vreme da trosim na carsave od postova nekom ko ce nastaviti svakako da udara u suprotno...
Angelia Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Andjo, ti si totalno pogubljena, ni isti konac ne mozes da uhvatis za pocetak i kraj... Previse mi je dragoceno moje vreme da trosim na carsave od postova nekom ko ce nastaviti svakako da udara u suprotno... Aha 😀 ja reko prvo da si mislila na kibutze, u Izraelu, koji imaju slicnosti sa komunizmom, iako se uglavnom baziraju na religiji, ali nisu Izrael, nego komune, koje su dobrovoljne. Ali ti si izgleda nekako pomesala nacionalno zdravstvo I skolstvo sa Mamdanijem, koji veze s time nema. Nesto mi izgleda da ti imas problem s koncem, pa kad se upletes onda je "nemam vremena". Nemam pojma zasto sam ocekivala da znas o Izraelu toliko da znas sta su kibutzi. Kad ono, komunizam se sveo na besplatne autobuse 😀
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 25 minutes ago, Angelia said: Aha 😀 ja reko prvo da si mislila na kibutze, u Izraelu, koji imaju slicnosti sa komunizmom, iako se uglavnom baziraju na religiji, ali nisu Izrael, nego komune, koje su dobrovoljne. Ali ti si izgleda nekako pomesala nacionalno zdravstvo I skolstvo sa Mamdanijem, koji veze s time nema. Nesto mi izgleda da ti imas problem s koncem, pa kad se upletes onda je "nemam vremena". Nemam pojma zasto sam ocekivala da znas o Izraelu toliko da znas sta su kibutzi. Kad ono, komunizam se sveo na besplatne autobuse 😀 Nije nista 'aha' nego ne razumes napisano, bukvalno ne razumes i krenes u debatu... stvarno tuzno. Jel to uslov za registrovanje u partiju? WTF vise. Stvarno necu da trosim vreme na tebe, ovo je poslednje na ovoj temi, pa kuckaj sa nekim drugim. Ja nisam ni rekla da je Izrael komunisticki, nego da ti pises da je nesto komunisticki u Americi sto se radi u drugim drzavama koje ne zoves komunisticke. 1
Angelia Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Nije nista 'aha' nego ne razumes napisano, bukvalno ne razumes i krenes u debatu... stvarno tuzno. Jel to uslov za registrovanje u partiju? WTF vise. Stvarno necu da trosim vreme na tebe, ovo je poslednje na ovoj temi, pa kuckaj sa nekim drugim. Ja nisam ni rekla da je Izrael komunisticki, nego da ti pises da je nesto komunisticki u Americi sto se radi u drugim drzavama koje ne zoves komunisticke. Aha :), sta sam ja nazvala komunisticko u Americi sto se radi u drugim drzavama koje ne zovsm komunistickim? Recimo, konkretno si navela Izrael. Jesi ikad bila u Izraelu? A da nije turisticka tura iz Egipta... Da li sam nazvala UK komunistickom? Ima besplatno skolovanje I NHS. Ja sam zivela u UK, koje probleme vidis u UK sistemu?
Angelia Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Nije nista 'aha' nego ne razumes napisano, bukvalno ne razumes i krenes u debatu... stvarno tuzno. Jel to uslov za registrovanje u partiju? WTF vise. Stvarno necu da trosim vreme na tebe, ovo je poslednje na ovoj temi, pa kuckaj sa nekim drugim. Ja nisam ni rekla da je Izrael komunisticki, nego da ti pises da je nesto komunisticki u Americi sto se radi u drugim drzavama koje ne zoves komunisticke. Ako mozes, a ne mozes, da mi objasnis komunizam u Izraelu, to si iskoristila kao argument. Sta je komunisticki u Izraelu, sto se radi tamo, a sto ja nazivam komunistickim u USA? To ne bi trebalo da ti uzme par recenica. Kratko objasnjenje, navela si konkretnu zemlju. To ne bi trebalo da bude tesko. Ali nesto sumnjam da nemas pojma o Izraelu?
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo ti postane predsednik i onda govori ovako o američkoj državljanki. MAGA sledi. A demokrate krive za svo zlo.
Maharaja Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne postoji ni jedan jedini Trampovac a da nije kriminalac, pedofil ili neki drugi manijak (ili sve troje odjednom). Svaki dan... Recimo danas diler droge koga je Tramp pomilovao, i odmah opet na robiju. Između ostalog, groping his family’s nanny. Quote Drug dealer freed from prison by Trump now back behind bars for new crimes https://www.the-independent.com/news/world/americas/crime/jonathan-braun-drug-dealer-trump-b2862727.html Klasičan. 1
Recommended Posts