nonick Posted Monday at 06:10 PM Posted Monday at 06:10 PM Jel moguce da je bar jednom govorio istinu 🙂 Autopen* anybody? 😃 *nepo-kleptocracy
djura.net Posted Monday at 06:11 PM Posted Monday at 06:11 PM 2 hours ago, ras kass said: Kakve su prognoze ?! Situacija je komplikovana, blago receno :) Najbolje sam prouci, da ti ne prepricavam https://edition.cnn.com/2025/11/03/politics/trump-elections-virginia-new-jersey-new-york-california
ras kass Posted yesterday at 09:14 AM Posted yesterday at 09:14 AM 15 hours ago, djura.net said: Situacija je komplikovana, blago receno 🙂 Najbolje sam prouci, da ti ne prepricavam https://edition.cnn.com/2025/11/03/politics/trump-elections-virginia-new-jersey-new-york-california
deez nuts. Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Cestitke Zokiju! Komunisti preuzimaju NYC. Srpom i cekicem po milijarderima ✊ 1
djura.net Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Bas dobri rezultati, jasna poruka Trumpu koliko je brljao protekle godine, poruka koju, ne sumnjam, nece razumeti. Koliko vidim, demokratski kandidati su i u suburban area tukli Trumpove kandidate. U Virdziniji 8% bolji rezultat Spanbergera od Kamale pre godinu dana, i to bas u suburban area. 1
nonick Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago When did MAGA become Make Argentina Great Again? Trump gives Argentina $40B bailout while US farmers face mounting bankruptcy wave across America Fox News danas, odma posle naslova jucerasnjih velikih MAGA pobeda. 1
Angelia Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 hours ago, deez nuts. said: Cestitke Zokiju! Komunisti preuzimaju NYC. Srpom i cekicem po milijarderima ✊ Wow! Ljudi koji su ziveli posledice komunizma slave? Milijarderi ce prosto premestiti svoje pare, a njujorcani ce ostati da zive sa posledicama svog izbora. Nazalost, ali njihov izbor. 1
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago https://www.liberal.hr/tri-razloga-zasto-je-socijalist-zohran-mamdani-uvjerljivo-pobijedio-na-izborima-u-new-yorku-851
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Staten Island uzeo Kuomo samo. Realno, cirkus. Ali bar su Trampovce bili maltene gde su ih videli, cak i u tradicionalno crvenim okruzima vidi se velika promena.
freethrow Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 47 minutes ago, Angelia said: Wow! Ljudi koji su ziveli posledice komunizma slave? Milijarderi ce prosto premestiti svoje pare, a njujorcani ce ostati da zive sa posledicama svog izbora. Nazalost, ali njihov izbor. au koliko glup tejk što biste vi rekli... 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Najdraze mi je sto je Mamdani pobedio posto ce sve mage ocelaviti nacisto. On je samo prekopirao Masacusets program, a odande se odselio tacno jedan bilioner zbog takse. Ali nema veze, kome se ne svidja NY moze da se seli u Misisipi, Kanzas i Ohajo, 'bogate' drzave koje sisaju drzavnu kasu. 1
Malkolm Brogdon Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kolko veceras se svi NY milijarderi pakuju i migriraju u Nashville, Tennessee
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 45 minutes ago, McLeod said: Staten Island uzeo Kuomo samo. Realno, cirkus. Cuomo je dao ostavku pa se opet kandidovao, Adams bi trebalo da je u zatvoru zbog korupcije i opet je na listicu... sve otislo u honduras
zoran59 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Mator sam, imam puno vise secanja nego buducnosti. I sada me nesto vratilo unazad. Umro je Dick Cheney, podpredsenik USA u Bushovoj vladi. Za moj ukus, bitanga i pokvarenjak, ratni huskac. Tada, 2006, radio sam u Memorial Medical Center u Corpus Christi, Texas (jedan od najveca 4 traumatoloska centra u Texasu) i bio na duznosti. Specijalnost su mi MRI i CT. Bilo je relativno mirno, normalno vece. Odjednom, ludnica. Cheney je tokom nekakvog lova upucao sacmaricom prijatelja. Dovezu ga u bolnicu i meni na CT scan. U kontrolnoj sobi se normalno krecemo nas par profesionalaca. A sada odjednom 3 doktora, potpredsenik drzave i nekoliko naoruzanih Secret Service agenata. Guzva, nema mesta. Morao sam da ih teram da se maknu od konzole, da mogu da odradim pregled. Odradio sam sve profesionalno - i moralno i eticki. Ali, kad su pacijenta vec odnosili nazad u hitnu (pa posle u hirursku salu), nisam odoleo. Rekao sam Cheneyu: "fuck you and the horse you rode in on!" Danas, mada sam u penziji, ne bih se usudio. Moj status je OK, uselio sam legalno. Moj najveci sukob sa zakonom je par kazni za prebrzu voznju. Ali u danasnjoj atmosferi, ne znam da li bi me proterali i natovarili mi neke besmislice. Nemam ni para ni vremena za nekakve pravne procese. Pa "podvijam rep" i kriomice navijam za normalne. Edited 2 hours ago by zoran59 slovca 3
Angelia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, freethrow said: au koliko glup tejk što biste vi rekli... To sam I rekla 😀 samo mislim da gledamo sa razlicitih strana. Ne vidim ko obrazovan, pogotovo sa iskustvom komunizma, moze da ga slavi. Nisam nesto uverena u pollove, koliko govore istinu, ali .... https://thenationaldesk.com/news/americas-news-now/zohran-mamdani-nyc-mayor-candidate-almost-a-million-people-will-flee-new-york-city-poll-kathy-hochul-andrew-cuomo-barack-obama-curtis-sliwa https://nypost.com/2025/10/24/us-news/26-of-new-yorkers-considering-fleeing-nyc-if-zohran-mamdani-becomes-mayor-poll/?utm_source=yahoo&utm_campaign=nypost&utm_medium=referral https://www.yahoo.com/news/articles/over-25-yorkers-consider-fleeing-140243114.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAIrHpbwbcQxUFT2m4bugQgFOakyZlAhuws7O_UN-DGYbLgsavqJxSHYUD1JXAt-y6deaLp5snxHzNyqufeFDTjk_HGRFLSfvPosu0O2hSrteKxhZlMayAcyT5bfPbN9ScXczPwDowexbnLG7wTqyEO2EDUVST5YPNdpERFd69hLH Ali videcemo, zar ne? Sacekacemo rezultate
djura.net Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Angelia said: Ali videcemo, zar ne? Sacekacemo rezultate Pa vidimo rezultate, evo vec posle godinu dana.
Ludi za Poli Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Godine ogavne propagande nazivanja svakog ko nije solidno desno ekstremnim ljevicarom i komunjarom se napokon obile o glavu. I tek ce. Jedan klasican “zaiskali ste, eto vam ga”. Lijevo krilo Demsa ocito nije imalo namjeru pokloniti se Trumpu kao mainstream dio. 1
Barkley#34 Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago I ja se pitam kako ljudi koji dolaze iz regiona gde je prethodnih više decenija bilo u izobilju autoritarizma, populizma, medijske manipulacije, šovinizma, sankcija okruženju, političkog konvertitstva... mogu da glasaju za Trampa pa oni opet glasaju. Da ih podseća na rodnu grudu, valjda. 2
Recommended Posts