Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted

Bas dobri rezultati, jasna poruka Trumpu koliko je brljao protekle godine, poruka koju, ne sumnjam, nece razumeti. Koliko vidim, demokratski kandidati su i u suburban area tukli Trumpove kandidate. U Virdziniji 8% bolji rezultat Spanbergera od Kamale pre godinu dana, i to bas u suburban area.

• Like 1
Posted

When did MAGA become Make Argentina Great Again?

Trump gives Argentina $40B bailout while US farmers face mounting bankruptcy wave across America

Fox News danas, odma posle naslova jucerasnjih velikih MAGA pobeda.

• Like 1
Posted
7 hours ago, deez nuts. said:

Cestitke Zokiju!

Komunisti preuzimaju NYC. Srpom i cekicem po milijarderima 

Wow! Ljudi koji su ziveli posledice komunizma slave? Milijarderi ce prosto premestiti svoje pare, a njujorcani ce ostati da zive sa posledicama svog izbora. Nazalost, ali njihov izbor.

• Ha-ha 1
Posted

Staten Island uzeo Kuomo samo. Realno, cirkus.

Ali bar su Trampovce bili maltene gde su ih videli, cak i u tradicionalno crvenim okruzima vidi se velika promena.

Posted
47 minutes ago, Angelia said:

Wow! Ljudi koji su ziveli posledice komunizma slave? Milijarderi ce prosto premestiti svoje pare, a njujorcani ce ostati da zive sa posledicama svog izbora. Nazalost, ali njihov izbor.

au koliko glup tejk što biste vi rekli...

• Like 1
Posted

Najdraze mi je sto je Mamdani pobedio posto ce sve mage ocelaviti nacisto.  

On je samo prekopirao Masacusets program, a odande se odselio tacno jedan bilioner zbog takse. Ali nema veze, kome se ne svidja NY moze da se seli u Misisipi, Kanzas i Ohajo, 'bogate' drzave koje sisaju drzavnu kasu. 

• Like 1
Posted
45 minutes ago, McLeod said:

Staten Island uzeo Kuomo samo. Realno, cirkus.

Cuomo je dao ostavku pa se opet kandidovao, Adams bi trebalo da je u zatvoru zbog korupcije i opet je na listicu... sve otislo u honduras

Posted (edited)

Mator sam, imam puno vise secanja nego buducnosti. I sada me nesto vratilo unazad.

Umro je Dick Cheney, podpredsenik USA u Bushovoj vladi. Za moj ukus, bitanga i pokvarenjak, ratni huskac.

Tada, 2006, radio sam u Memorial Medical Center u Corpus  Christi, Texas (jedan od najveca 4 traumatoloska centra u Texasu) i bio na duznosti. Specijalnost su mi MRI i CT. Bilo je relativno mirno, normalno vece.

Odjednom, ludnica.

Cheney je tokom nekakvog lova upucao sacmaricom prijatelja. Dovezu ga u bolnicu i meni na CT scan

U kontrolnoj sobi se normalno krecemo nas par profesionalaca. A sada odjednom 3 doktora, potpredsenik drzave i nekoliko naoruzanih Secret Service agenata. Guzva, nema mesta. Morao sam da ih teram da se maknu od konzole, da mogu da odradim pregled.

Odradio sam sve profesionalno - i moralno i eticki.

Ali, kad su pacijenta vec odnosili nazad u hitnu (pa posle u hirursku salu), nisam odoleo.

Rekao sam Cheneyu: "fuck you and the horse you rode in on!"

Danas, mada sam u penziji, ne bih se usudio. Moj status je OK, uselio sam legalno. Moj najveci sukob sa zakonom je par kazni za prebrzu voznju. Ali u danasnjoj atmosferi, ne znam da li bi me proterali i natovarili mi neke besmislice.

Nemam ni para ni vremena za nekakve pravne procese. 

Pa "podvijam rep" i kriomice navijam za normalne.

Edited by zoran59
slovca
  • Like 3
Posted

Godine ogavne propagande nazivanja svakog ko nije solidno desno ekstremnim ljevicarom i komunjarom se napokon obile o glavu. I tek ce. Jedan klasican “zaiskali ste, eto vam ga”. Lijevo krilo Demsa ocito nije imalo namjeru pokloniti se Trumpu kao mainstream dio.