nonick Posted Monday at 06:10 PM Posted Monday at 06:10 PM Jel moguce da je bar jednom govorio istinu 🙂 Autopen* anybody? 😃 *nepo-kleptocracy
djura.net Posted Monday at 06:11 PM Posted Monday at 06:11 PM 2 hours ago, ras kass said: Kakve su prognoze ?! Situacija je komplikovana, blago receno :) Najbolje sam prouci, da ti ne prepricavam https://edition.cnn.com/2025/11/03/politics/trump-elections-virginia-new-jersey-new-york-california
ras kass Posted yesterday at 09:14 AM Posted yesterday at 09:14 AM 15 hours ago, djura.net said: Situacija je komplikovana, blago receno 🙂 Najbolje sam prouci, da ti ne prepricavam https://edition.cnn.com/2025/11/03/politics/trump-elections-virginia-new-jersey-new-york-california
deez nuts. Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Cestitke Zokiju! Komunisti preuzimaju NYC. Srpom i cekicem po milijarderima ✊ 1
djura.net Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bas dobri rezultati, jasna poruka Trumpu koliko je brljao protekle godine, poruka koju, ne sumnjam, nece razumeti. Koliko vidim, demokratski kandidati su i u suburban area tukli Trumpove kandidate. U Virdziniji 8% bolji rezultat Spanbergera od Kamale pre godinu dana, i to bas u suburban area. 1
nonick Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago When did MAGA become Make Argentina Great Again? Trump gives Argentina $40B bailout while US farmers face mounting bankruptcy wave across America Fox News danas, odma posle naslova jucerasnjih velikih MAGA pobeda. 1
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 hours ago, deez nuts. said: Cestitke Zokiju! Komunisti preuzimaju NYC. Srpom i cekicem po milijarderima ✊ Wow! Ljudi koji su ziveli posledice komunizma slave? Milijarderi ce prosto premestiti svoje pare, a njujorcani ce ostati da zive sa posledicama svog izbora. Nazalost, ali njihov izbor. 1
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://www.liberal.hr/tri-razloga-zasto-je-socijalist-zohran-mamdani-uvjerljivo-pobijedio-na-izborima-u-new-yorku-851
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Staten Island uzeo Kuomo samo. Realno, cirkus. Ali bar su Trampovce bili maltene gde su ih videli, cak i u tradicionalno crvenim okruzima vidi se velika promena.
freethrow Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 47 minutes ago, Angelia said: Wow! Ljudi koji su ziveli posledice komunizma slave? Milijarderi ce prosto premestiti svoje pare, a njujorcani ce ostati da zive sa posledicama svog izbora. Nazalost, ali njihov izbor. au koliko glup tejk što biste vi rekli... 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Najdraze mi je sto je Mamdani pobedio posto ce sve mage ocelaviti nacisto. On je samo prekopirao Masacusets program, a odande se odselio tacno jedan bilioner zbog takse. Ali nema veze, kome se ne svidja NY moze da se seli u Misisipi, Kanzas i Ohajo, 'bogate' drzave koje sisaju drzavnu kasu. 1
Malkolm Brogdon Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Kolko veceras se svi NY milijarderi pakuju i migriraju u Nashville, Tennessee
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 45 minutes ago, McLeod said: Staten Island uzeo Kuomo samo. Realno, cirkus. Cuomo je dao ostavku pa se opet kandidovao, Adams bi trebalo da je u zatvoru zbog korupcije i opet je na listicu... sve otislo u honduras
zoran59 Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago (edited) Mator sam, imam puno vise secanja nego buducnosti. I sada me nesto vratilo unazad. Umro je Dick Cheney, podpredsenik USA u Bushovoj vladi. Za moj ukus, bitanga i pokvarenjak, ratni huskac. Tada, 2006, radio sam u Memorial Medical Center u Corpus Christi, Texas (jedan od najveca 4 traumatoloska centra u Texasu) i bio na duznosti. Specijalnost su mi MRI i CT. Bilo je relativno mirno, normalno vece. Odjednom, ludnica. Cheney je tokom nekakvog lova upucao sacmaricom prijatelja. Dovezu ga u bolnicu i meni na CT scan. U kontrolnoj sobi se normalno krecemo nas par profesionalaca. A sada odjednom 3 doktora, potpredsenik drzave i nekoliko naoruzanih Secret Service agenata. Guzva, nema mesta. Morao sam da ih teram da se maknu od konzole, da mogu da odradim pregled. Odradio sam sve profesionalno - i moralno i eticki. Ali, kad su pacijenta vec odnosili nazad u hitnu (pa posle u hirursku salu), nisam odoleo. Rekao sam Cheneyu: "fuck you and the horse you rode in on!" Danas, mada sam u penziji, ne bih se usudio. Moj status je OK, uselio sam legalno. Moj najveci sukob sa zakonom je par kazni za prebrzu voznju. Ali u danasnjoj atmosferi, ne znam da li bi me proterali i natovarili mi neke besmislice. Nemam ni para ni vremena za nekakve pravne procese. Pa "podvijam rep" i kriomice navijam za normalne. Edited just now by zoran59 slovca 1
Recommended Posts