nonick Posted Monday at 06:10 PM Posted Monday at 06:10 PM Jel moguce da je bar jednom govorio istinu 🙂 Autopen* anybody? 😃 *nepo-kleptocracy
djura.net Posted Monday at 06:11 PM Posted Monday at 06:11 PM 2 hours ago, ras kass said: Kakve su prognoze ?! Situacija je komplikovana, blago receno :) Najbolje sam prouci, da ti ne prepricavam https://edition.cnn.com/2025/11/03/politics/trump-elections-virginia-new-jersey-new-york-california
ras kass Posted Tuesday at 09:14 AM Posted Tuesday at 09:14 AM 15 hours ago, djura.net said: Situacija je komplikovana, blago receno 🙂 Najbolje sam prouci, da ti ne prepricavam https://edition.cnn.com/2025/11/03/politics/trump-elections-virginia-new-jersey-new-york-california
deez nuts. Posted Wednesday at 06:15 AM Posted Wednesday at 06:15 AM Cestitke Zokiju! Komunisti preuzimaju NYC. Srpom i cekicem po milijarderima ✊ 1
djura.net Posted Wednesday at 06:21 AM Posted Wednesday at 06:21 AM Bas dobri rezultati, jasna poruka Trumpu koliko je brljao protekle godine, poruka koju, ne sumnjam, nece razumeti. Koliko vidim, demokratski kandidati su i u suburban area tukli Trumpove kandidate. U Virdziniji 8% bolji rezultat Spanbergera od Kamale pre godinu dana, i to bas u suburban area. 1
nonick Posted Wednesday at 12:26 PM Posted Wednesday at 12:26 PM When did MAGA become Make Argentina Great Again? Trump gives Argentina $40B bailout while US farmers face mounting bankruptcy wave across America Fox News danas, odma posle naslova jucerasnjih velikih MAGA pobeda. 1
Helena Posted Wednesday at 12:33 PM Posted Wednesday at 12:33 PM Na poslu sam, čekamo obraćanje tranpa 1
Angelia Posted Wednesday at 02:10 PM Posted Wednesday at 02:10 PM 7 hours ago, deez nuts. said: Cestitke Zokiju! Komunisti preuzimaju NYC. Srpom i cekicem po milijarderima ✊ Wow! Ljudi koji su ziveli posledice komunizma slave? Milijarderi ce prosto premestiti svoje pare, a njujorcani ce ostati da zive sa posledicama svog izbora. Nazalost, ali njihov izbor. 1
Helena Posted Wednesday at 02:29 PM Posted Wednesday at 02:29 PM https://www.liberal.hr/tri-razloga-zasto-je-socijalist-zohran-mamdani-uvjerljivo-pobijedio-na-izborima-u-new-yorku-851
McLeod Posted Wednesday at 02:33 PM Posted Wednesday at 02:33 PM Staten Island uzeo Kuomo samo. Realno, cirkus. Ali bar su Trampovce bili maltene gde su ih videli, cak i u tradicionalno crvenim okruzima vidi se velika promena.
freethrow Posted Wednesday at 02:58 PM Posted Wednesday at 02:58 PM 47 minutes ago, Angelia said: Wow! Ljudi koji su ziveli posledice komunizma slave? Milijarderi ce prosto premestiti svoje pare, a njujorcani ce ostati da zive sa posledicama svog izbora. Nazalost, ali njihov izbor. au koliko glup tejk što biste vi rekli... 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Wednesday at 03:11 PM Posted Wednesday at 03:11 PM Najdraze mi je sto je Mamdani pobedio posto ce sve mage ocelaviti nacisto. On je samo prekopirao Masacusets program, a odande se odselio tacno jedan bilioner zbog takse. Ali nema veze, kome se ne svidja NY moze da se seli u Misisipi, Kanzas i Ohajo, 'bogate' drzave koje sisaju drzavnu kasu. 2
Malkolm Brogdon Posted Wednesday at 03:17 PM Posted Wednesday at 03:17 PM Kolko veceras se svi NY milijarderi pakuju i migriraju u Nashville, Tennessee 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Wednesday at 03:20 PM Posted Wednesday at 03:20 PM 45 minutes ago, McLeod said: Staten Island uzeo Kuomo samo. Realno, cirkus. Cuomo je dao ostavku pa se opet kandidovao, Adams bi trebalo da je u zatvoru zbog korupcije i opet je na listicu... sve otislo u honduras
zoran59 Posted Wednesday at 03:53 PM Posted Wednesday at 03:53 PM (edited) Mator sam, imam puno vise secanja nego buducnosti. I sada me nesto vratilo unazad. Umro je Dick Cheney, podpredsenik USA u Bushovoj vladi. Za moj ukus, bitanga i pokvarenjak, ratni huskac. Tada, 2006, radio sam u Memorial Medical Center u Corpus Christi, Texas (jedan od najveca 4 traumatoloska centra u Texasu) i bio na duznosti. Specijalnost su mi MRI i CT. Bilo je relativno mirno, normalno vece. Odjednom, ludnica. Cheney je tokom nekakvog lova upucao sacmaricom prijatelja. Dovezu ga u bolnicu i meni na CT scan. U kontrolnoj sobi se normalno krecemo nas par profesionalaca. A sada odjednom 3 doktora, potpredsenik drzave i nekoliko naoruzanih Secret Service agenata. Guzva, nema mesta. Morao sam da ih teram da se maknu od konzole, da mogu da odradim pregled. Odradio sam sve profesionalno - i moralno i eticki. Ali, kad su pacijenta vec odnosili nazad u hitnu (pa posle u hirursku salu), nisam odoleo. Rekao sam Cheneyu: "fuck you and the horse you rode in on!" Danas, mada sam u penziji, ne bih se usudio. Moj status je OK, uselio sam legalno. Moj najveci sukob sa zakonom je par kazni za prebrzu voznju. Ali u danasnjoj atmosferi, ne znam da li bi me proterali i natovarili mi neke besmislice. Nemam ni para ni vremena za nekakve pravne procese. Pa "podvijam rep" i kriomice navijam za normalne. Edited Wednesday at 04:08 PM by zoran59 slovca 6
Angelia Posted Wednesday at 04:41 PM Posted Wednesday at 04:41 PM 1 hour ago, freethrow said: au koliko glup tejk što biste vi rekli... To sam I rekla 😀 samo mislim da gledamo sa razlicitih strana. Ne vidim ko obrazovan, pogotovo sa iskustvom komunizma, moze da ga slavi. Nisam nesto uverena u pollove, koliko govore istinu, ali .... https://thenationaldesk.com/news/americas-news-now/zohran-mamdani-nyc-mayor-candidate-almost-a-million-people-will-flee-new-york-city-poll-kathy-hochul-andrew-cuomo-barack-obama-curtis-sliwa https://nypost.com/2025/10/24/us-news/26-of-new-yorkers-considering-fleeing-nyc-if-zohran-mamdani-becomes-mayor-poll/?utm_source=yahoo&utm_campaign=nypost&utm_medium=referral https://www.yahoo.com/news/articles/over-25-yorkers-consider-fleeing-140243114.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAIrHpbwbcQxUFT2m4bugQgFOakyZlAhuws7O_UN-DGYbLgsavqJxSHYUD1JXAt-y6deaLp5snxHzNyqufeFDTjk_HGRFLSfvPosu0O2hSrteKxhZlMayAcyT5bfPbN9ScXczPwDowexbnLG7wTqyEO2EDUVST5YPNdpERFd69hLH Ali videcemo, zar ne? Sacekacemo rezultate
djura.net Posted Wednesday at 05:43 PM Posted Wednesday at 05:43 PM 1 hour ago, Angelia said: Ali videcemo, zar ne? Sacekacemo rezultate Pa vidimo rezultate, evo vec posle godinu dana.
Ludi za Poli Posted Wednesday at 05:51 PM Posted Wednesday at 05:51 PM Godine ogavne propagande nazivanja svakog ko nije solidno desno ekstremnim ljevicarom i komunjarom se napokon obile o glavu. I tek ce. Jedan klasican “zaiskali ste, eto vam ga”. Lijevo krilo Demsa ocito nije imalo namjeru pokloniti se Trumpu kao mainstream dio. 4
Barkley#34 Posted Wednesday at 06:29 PM Posted Wednesday at 06:29 PM I ja se pitam kako ljudi koji dolaze iz regiona gde je prethodnih više decenija bilo u izobilju autoritarizma, populizma, medijske manipulacije, šovinizma, sankcija okruženju, političkog konvertitstva... mogu da glasaju za Trampa pa oni opet glasaju. Da ih podseća na rodnu grudu, valjda. 7 1
Helena Posted Wednesday at 07:36 PM Posted Wednesday at 07:36 PM Nema tu mnogo filozofije, građani su glasali, treba poštovati volju većine 😌 Pri tom, čovek je pristojan i Njujorčaima treba čestitati i ugledati se na njih. 1
Klotzen Posted Wednesday at 07:56 PM Posted Wednesday at 07:56 PM 3 hours ago, zoran59 said: Mator sam, imam puno vise secanja nego buducnosti. I sada me nesto vratilo unazad. Umro je Dick Cheney, podpredsenik USA u Bushovoj vladi. Za moj ukus, bitanga i pokvarenjak, ratni huskac. Tada, 2006, radio sam u Memorial Medical Center u Corpus Christi, Texas (jedan od najveca 4 traumatoloska centra u Texasu) i bio na duznosti. Specijalnost su mi MRI i CT. Bilo je relativno mirno, normalno vece. Odjednom, ludnica. Cheney je tokom nekakvog lova upucao sacmaricom prijatelja. Dovezu ga u bolnicu i meni na CT scan. U kontrolnoj sobi se normalno krecemo nas par profesionalaca. A sada odjednom 3 doktora, potpredsenik drzave i nekoliko naoruzanih Secret Service agenata. Guzva, nema mesta. Morao sam da ih teram da se maknu od konzole, da mogu da odradim pregled. Odradio sam sve profesionalno - i moralno i eticki. Ali, kad su pacijenta vec odnosili nazad u hitnu (pa posle u hirursku salu), nisam odoleo. Rekao sam Cheneyu: "fuck you and the horse you rode in on!" Danas, mada sam u penziji, ne bih se usudio. Moj status je OK, uselio sam legalno. Moj najveci sukob sa zakonom je par kazni za prebrzu voznju. Ali u danasnjoj atmosferi, ne znam da li bi me proterali i natovarili mi neke besmislice. Nemam ni para ni vremena za nekakve pravne procese. Pa "podvijam rep" i kriomice navijam za normalne. U mom kraju kada se sa nekim posvađaš samo ga pozoveš u lov 🙂
Helena Posted Wednesday at 09:01 PM Posted Wednesday at 09:01 PM (edited) MAGA voriors kreću na poreklo i veru, zovu ga džihadista, pominju i prikazuju događaje od 11.9. Kod mene na lajni najglasnija Lomar. Jel on ima pravo da se kandiduje, jel zakon to omogućava? Edited Wednesday at 09:02 PM by Helena
ciao Posted Wednesday at 09:23 PM Posted Wednesday at 09:23 PM 21 minutes ago, Helena said: Jel on ima pravo da se kandiduje, jel zakon to omogućava? Mislim da nema jer nije rodjen u USA
freethrow Posted Wednesday at 09:42 PM Posted Wednesday at 09:42 PM Ali priče naših likova koji zvuče kao da im je lično Staljin konfiskovao farmu u Ukrajini... Smešno, ali zapravo pritajeni tipično srpski većikatolicizamodpape. 1 1
Recommended Posts