nonick Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 24 minutes ago, Helena said: Ovde da se čovek kladi ko je veći moron, da li ovaj Hegset ili onaj nesrećnik Kenedi, ne znam kakva bi kvota bila Čime se bavi navodni veteran. Pijana budala sa Foksnjuz zabavnog programa, bio i ostao.
Darko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 8 hours ago, Mina D. Harker said: Hrabrost muškarca da pljuje po ženama,u jeziku stendapa poznata kao punching down. Sure, Jan. Znam ja šta je ko od njih govorio, pratim stendap, ne moraš da mi objašnjavaš. 😉 Pretpostavljam da znaš iz druge ruke i da nisi gledala njegove standups. Ako grešim, šta je to rekao što ti toliko smeta? Takođe, kada ti preti kancelovanje to više nije punching down nego borba protiv "svetih krava".
Helena Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 25 minutes ago, nonick said: Pijana budala sa Foksnjuz zabavnog programa, bio i ostao. Ne, ozbiljno, na baneru mu stoji Hrišćanin, Amerikanac, muž i otac, veteran.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 31 minutes ago, Helena said: Ne, ozbiljno, na baneru mu stoji Hrišćanin, Amerikanac, muž i otac, veteran. Pa sta da mu stoji, alkos, varalica, fasista, rasista, polumozgas...? I ozbiljno ne shvatam te 'titule' kojima se oni danas kite. Mislim, sve to sto je nabrojao se odnosi skoro na ... milione ljudi. Ne vidim da oni misle da su zbog toga nesto posebni.
Helena Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Na wiki stoji da je bio 9 godina u vojsci, sa prekidima. Kako može biti veteran? Šta je on, pandan Vulinu?
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Veteran je svako ko je bio puno radno vreme aktivan u vojsci, to mu je bio posao. Valjda je bio i u Iraku i Avganistanu...
Angelia Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 14 minutes ago, Helena said: Na wiki stoji da je bio 9 godina u vojsci, sa prekidima. Kako može biti veteran? Šta je on, pandan Vulinu? Bio je u Iraku I Avganistanu. Dobio bronzanu medalju. Jel Vulin ikad sluzio u vojsci? Barem 3 godine u Avganistanu. Medalju je dobio pod Obamom. Valjda zasluzuje da se zove veteran ako je aktivno sluzio u 2 rata. Btw sad trenutno mi ne dolazi kako se zove na SH, ali infantry u Iraku... Edit: Bronze star se generalno dodeljuje za herojsko delo ili sluzbu iznad ocekivane. Ne vidim zasto morate da ponizavate americke vojnike na takav nacin. Ocigledno je imao PTSD neko vreme I da je koristio alkohol da se izbori sa time, i zene. To ga ne cini danas pijancem. Edited 12 hours ago by Angelia
Helena Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I ova budala postavlja ovakve klipove, jbt, mislila sam da je film. Spisak idiota se širi.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 17 minutes ago, Helena said: I ova budala postavlja ovakve klipove, jbt, mislila sam da je film. Spisak idiota se širi. Koliko citam ovi u chicago su popizdeli. Upadaju u zgrade i teraju ljude napolje, vezuju ih i odvode negde i ne pustaju, decu su bukvalno polu obucenu terali napolje i stavljali im onu plastiku na ruke. Pola ako ne i vise od njih su amerikanci, ali ove to ne interesuje. Kazu, nema veze, da vidimo vas dosije, ako imate prekrsaj... Samo im je bitno da napune zatvore i uzmu pare.
Helena Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sad mi je algoritam takav da mi svako malo izbacuje slične stvari. Ja ne mislim da im je cilj da napune zatvore, ovo ide dalje od toga, u otvoren rat sa neistomišljenicima. Dotični gospoju nisu pustili u upravnu zgradu, ne znam kako se to tamo zove, ovde bi bila opština, nekog mestašceta pored Čikaga i sad krvoždeno kreće da se sveti sa ovom bulumentom koja sebe naziva vojskom. Njusom je zabranio nošenje maski ovima iz ICE -a, bravo Kalifornija.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 32 minutes ago, Helena said: Sad mi je algoritam takav da mi svako malo izbacuje slične stvari. Ja ne mislim da im je cilj da napune zatvore, ovo ide dalje od toga, u otvoren rat sa neistomišljenicima. Dotični gospoju nisu pustili u upravnu zgradu, ne znam kako se to tamo zove, ovde bi bila opština, nekog mestašceta pored Čikaga i sad krvoždeno kreće da se sveti sa ovom bulumentom koja sebe naziva vojskom. Njusom je zabranio nošenje maski ovima iz ICE -a, bravo Kalifornija. Ja sam sigurna da je zbog para. Zatvori su privatni, zatvorenik se placa iz drzavne kase i procena je da jedan zatvorenik kosta godisnje 160k. Zatvori se sve vise otvaraju i pune, a vlasnici zatvora kupuju ili meme coin i/ili daju pare u trampovu (vecnu) kampanju. Jedan od nacina da isisaju pare iz kase za licnu korist. Recimo jos jedan je, farbanje ograde u crno na granici sa Meksikom, koja ce da kosta pola milijardi. Plus, ovo sve sto rade po cikagu (i ne samo tamo), maltretiraju kog stignu, sad su vec izgubili strpljenje da cekaju da civili naprave neki incident da mogu da krenu u masovnu hajku i proglase martial law (vanredno stanje). To je ultimativni cilj. I to svi znaju i zato se ne sibaju sa ovim maskiranima na ulici.
ters Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, Angelia said: Ne vidim zasto morate da ponizavate americke vojnike na takav nacin. Niko nije ni pomenuo americke vojnike, nego jednu specificnu supremacisticku pijanu barabu po imenu i prezimenu. 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 hours ago, ters said: Niko nije ni pomenuo americke vojnike, nego jednu specificnu supremacisticku pijanu barabu po imenu i prezimenu. Ne secam se da je imala problem kada ih je trampara zvao "suckers" i "losers" Nije dosla da kaze da to nije uredu...
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Najveća uvreda za američku vojsku je upravo taj Hegset, ne ja i ne svet. Isto kao što su ovde razni Vulini bili ministri odbrane. Naterao ih je, sa tranpom, na američke gradove.
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 hours ago, Darko said: Pretpostavljam da znaš iz druge ruke i da nisi gledala njegove standups Zašto ovo pretpostavljaš? Već sam ti rekla da pratim stendap. Žene i feministkinje nikad nisu bile svete krave, pomiješao si nešto. Niko Buru nije prijetio a još manje ga kenselovao, bukvalno pričaš napamet, nikad nijedan stendap A-lister nije kenselovan zbog ruganja ženama (a i seksualnim manjinama, kad smo već kod toga). Štaviše, Bur je dobijao uloge u holivudskim filmovima. No, Burov, Šapelov et al, moral i karakter se vidio ovih dana kad su učestvovali u gentrifikaciji i "čišćenju obraza" opresivne monarhije. Stvarno ne bih više na ovu temu, ima važnijih vijesti.
Malkolm Brogdon Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Burr je razocaranje jer vec godinama kao nesto rentuje protiv milijardera da bi onda otrcao na drugi kraj sveta kad ti isti milijarderi koji su pritom i zlocinci ponude i njemu mali deo kolaca. Chapelle je vec godinama obicna budaletina, pa to nije ni najmanje iznenadjujuce. Nikakav cancel nikad nije pretio Burru za bilo sta, opet se javlja cancel culture paranoja, covek je 20 godina jedan od najpopularnijih komicara na svetu.
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 7 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Nikakav cancel nikad nije pretio Burru za bilo sta, opet se javlja cancel culture paranoja, covek je 20 godina jedan od najpopularnijih komicara na svetu. U psihologiji postoji termin koji opisuje to, a zove se projekcija. Edited 2 hours ago by DameTime typo 1
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 hours ago, ters said: Niko nije ni pomenuo americke vojnike, nego jednu specificnu supremacisticku pijanu barabu po imenu i prezimenu. Ako nekog ko je proveo dve ture u ratu, I dobio bronze star poredite sa Vulinom, to jeste uvreda. Koliko god vam se ne svidja njegovo misljenje 5 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ne secam se da je imala problem kada ih je trampara zvao "suckers" i "losers" Nije dosla da kaze da to nije uredu... I ponovila si laz koju je izmislio novinar levicar, za koju je Bolton rekao da je laz iako nije ljubitelj Trampa. I ne samo on, nego ljudi koji su bili sa njim. To je ona ideja, ako dovoljno puta ponovis, naci ce se neki papagaj da ponovi.
Darko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Mina D. Harker said: Zašto ovo pretpostavljaš? Već sam ti rekla da pratim stendap Zato što ne vidim šta je toliko kontroverzno u njegovim klipovima, pa zato pitam da li pratiš stendup. Pitah te šta je to rekao i nisi odgovorila.
Mina D. Harker Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 49 minutes ago, Darko said: Zato što ne vidim šta je toliko kontroverzno u njegovim klipovima, Čekaj, tvoja teza je da je hrabar, karakteran, stunning&brave što udara na "svete krave" feminizma. Moja teza je suprotna, apsolutno je konvencionalan jer je lagana mizoginija opšteprihvaćena, posebno u boys' klubu kakav je stendap, a i među publikom. Da nije tako, ne bi bio u vrhu najpopularnijih komičara (kao što je i Malkolm ovdje potvrdio). Dakle ne, nije kontroverzan. Ne misliš valjda da ću taksativno da navodim sve načine na koje je "pwnovao" feministkinje i ostale žene, pa niko nema toliko vremena u životu. Ako ti ne prepoznaješ da problem postoji, tvoja stvar. Nisi jedini, naprotiv. /over&out
Recommended Posts