fancy Posted yesterday at 02:35 PM Posted yesterday at 02:35 PM 42 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Sreca pa desnicari ne kukaju kad nisu na vlasti... Hm, nisam bio precizan, nije do sâmog kukanja nego do prozivanja "fašizam".
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 02:41 PM Posted yesterday at 02:41 PM 4 minutes ago, fancy said: Hm, nisam bio precizan, nije do sâmog kukanja nego do prozivanja "fašizam". Ok. A kako bi ti opisao ovo sto se desava trenutno u US? Ima li neki novi izraz za to?
djura.net Posted yesterday at 03:37 PM Posted yesterday at 03:37 PM 22 hours ago, zoran59 said: Citav video je zabavan/informativan. Ali, za one bez strpljenja, pogledajte samo od o9:45 do kraja. Auh, pa ovo je fenomenalno, eto tolika je razlika izmedju ljudi koji se decenijama pravili Ameriku velikom i bili njeni dostojni predstavnici, i morona koji ce sve to da rasturi za par meseci. Gledam i ovaj Kamalin video i malo je reci da sam odusevljen njenom pojavom. Sad mi je krivo sto nisam pratio kampanju jer taj neki glas normalnosti i pristojnosti sada samo moze da se povlaci pred ovim maloumnicima. 4
Ludi za Poli Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Oh pa jel ovo Trumpov Sturmabteilung poceo hapsit i demokratske senatore 3 1
ters Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Sada su nacisti poceli da bacaju na pod i hapse US senatore - istina samo one koji nisu dovoljno bijeli tako da bojom koze ne odgovaraju idealu Sjedinjaka... Udri ga prije nego sto "otruje krv nacije".... Edited 23 hours ago by ters
Maharaja Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kad ovako gaze senatora koji je postavio pitanje, sluti na mnoooogo krvi kada normalni Amerikanci krenu da se zaista suprostavljaju MAGA okotu, nitkovima i gangsterima. Neće ova MAGA bolest na dobro da izađe, a oporavak će biti dug i bolan. 😞 2
nonick Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago jbt, ljudi se upozoravaljalju medjusobno da nose sa sobom pasos u USA. 24 minutes ago, ters said: Sada su nacisti poceli da bacaju na pod i hapse US senatore - istina samo one koji nisu dovoljno bijeli tako da bojom koze ne odgovaraju idealu Sjedinjaka... Udri ga prije nego sto "otruje krv nacije".... to je "Leftist Meltdow" pogledaj naslov na Foxu, ne siri dezinformaciju. 1
ters Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Strasne stvari se desavaju, ali ima i onih kojima je u svemu tome jako dobro jer su BAS ZA OVO glasali - sada imaju aplikaciju ICERAID, kojom mogu prijavljivati komsije druge boje koze za deportaciju - i pri tome jos budu placeni u crypto valuti $RAID... Pa ce se neka nazi institucija vec pobrinuti da nestanu...Samo slucajno se ta kripto valuta zove isto kao sredstvo za ubijanje zohara i buba svaba... 2 1 1 2
ters Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 16 minutes ago, nonick said: to je "Leftist Meltdow" pogledaj naslov na Foxu, ne siri dezinformaciju. Da demokratsko ljevicarenje - da su kao prije 30 godina birali samo bijelce za senatore, niko ih ne bi morao tuci i izbacivati silom sa konferencija za stampu...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 17 minutes ago, nonick said: jbt, ljudi se upozoravaljalju medjusobno da nose sa sobom pasos u USA. to je "Leftist Meltdow" pogledaj naslov na Foxu, ne siri dezinformaciju. I onda ti ukradu ili izgubis i mozes da se slikas. Tek onda je postupak dokazivanja ko si zeznut. Ko nosi sve dokumente sa sobom?! Znaci, nema sanse po cenu da me hapse. Ne znam jeste videli sta se desava. Posto ICE nema nikakve oznake, samo nose pancire, maske i naocare, ne daju dokemnte na uvid, ne daju nikakve papire ni dokaz za hapsenje, pojavljuju se sve veci broj ljudi koji se tako obuku i idu kidnapuju zene. Ma totalni je haos. Bespotrebno.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 36 minutes ago, Maharaja said: Kad ovako gaze senatora koji je postavio pitanje, sluti na mnoooogo krvi kada normalni Amerikanci krenu da se zaista suprostavljaju MAGA okotu, nitkovima i gangsterima. Neće ova MAGA bolest na dobro da izađe, a oporavak će biti dug i bolan. 😞 Hoce da rasplamsaju demonstracije da proglase vanredno stanje. Vec se sire demonstracije na sve strane. Juce slusam neku zenu i prica kako su ona i muz bili u Iraku (sad su veterani) i kaze nesto u stilu 'mi znamo kako se gubi (mane vojske), ima nas oko 13 miliona i spremni smo da se odupremo i da vas vodimo protiv ovih koji ne slede ustav i izgleda su oni zaboravili koliko smo svi tesko naoruzani i agresivni' Mislim, sa jedne strane ohrabljujuce, sa druge zastrasujuce... Edited 22 hours ago by 𝓑𝓪𝓫𝔂
DJORDJE Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago @Angelia Kako objasnjavas ovaj "pravni" zaokret, mislim po kojem se to tumacanju imigracionih zakona radnici na farmama i hotelima izuzimaju? Zar nije preCednik obecao da svi ilegalci ima da budu deportvani? Jel' ova reklama upucena ilegalnim imigrantima ili je propagandni paflet ne bas bistrim biracima? Sta ti mislis? Quote Trump vows changes to immigration crackdown to protect migrant farmers, hotel workers Joey Garrison, USA TODAY Updated Thu, June 12, 2025 at 11:40 AM CDT 4 min read
Helena Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago U ovom videu su svi pobrojani imigranti Latinoamerikanci. Jezivo.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 12 minutes ago, DJORDJE said: imigracionih zakona radnici na farmama i hotelima izuzimaju? Zar nije preCednik obecao da svi ilegalci ima da budu deportvani? Znam da nije pitanje za mene, samo da kazem Ovo je ceo biznis + korupcija. Zatvori/pritvori su privatni, oni se naplacuju od drzave (izvlace drzavne pare). Sto su puniji, to vise para. Plus, zatvorenici rade za nekih 8 dolara na dan (5 dolara kosta telefonski poziv). Oni vracaju deo para ... u coine, plus deo u dzepove politicara kroz lobiste. Znaci imaju dupli razlog zasto ovo rade. Jeftina radna snaga, plus licna zarada za obe strane... 1
ters Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 7 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Znam da nije pitanje za mene, samo da kazem Ovo je ceo biznis + korupcija. Zatvori/pritvori su privatni, oni se naplacuju od drzave (izvlace drzavne pare). Sto su puniji, to vise para. Plus, zatvorenici rade za nekih 8 dolara na dan (5 dolara kosta telefonski poziv). Oni vracaju deo para ... u coine, plus deo u dzepove politicara kroz lobiste. Znaci imaju dupli razlog zasto ovo rade. Jeftina radna snaga, plus licna zarada za obe strane... Plus manja guzva u ER...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 14tog su demonstracije na sve strane, pa tako i Florida ima organizovane. Evo serif sta kaze U sustini, napunice zatvore jer i ako ne rade to sto je pobrojao ce oni vec nesto uraditi da ih pomere da urade kako bi bili uhapseni... ssovci da im pozavide 1
Jezebel Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Mislim, sa jedne strane ohrabljujuce, sa druge zastrasujuce... ... a nisu jos ni pola godine sastavili. ☠️ 1 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 47 minutes ago, Jezebel said: ... a nisu jos ni pola godine sastavili. ☠️ Da, a mi pred gradjanskim ratom... Uvek haos oko Trampa. Gledam tiktok, svako malo natrcim na neki maga video gde prete u fazonu 'pobicemo vas' 'izginuce vise vas nego sto ocekujete' i slicno. Napaljeni su do bola, a nema ko da smiri nego jos dolivaju ulje na vatru.
Angelia Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, DJORDJE said: @Angelia Kako objasnjavas ovaj "pravni" zaokret, mislim po kojem se to tumacanju imigracionih zakona radnici na farmama i hotelima izuzimaju? Zar nije preCednik obecao da svi ilegalci ima da budu deportvani? Jel' ova reklama upucena ilegalnim imigrantima ili je propagandni paflet ne bas bistrim biracima? Sta ti mislis? Tebi sad sve postalo "pravni" zaokret 😀 Jeste, obecao je, ali svi znaju da nece moci da deportuje 20 miliona za 4 godine. Ustvari sve vreme se prica o prioritetima. A ovo je verovatno lobiranje.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ovo je mozda za temu o brexit-u, ali ajd nek ostane ovde... faze propagande
Angelia Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago On 6/11/2025 at 11:45 AM, Beonegro said: Interesatno ovo, za sada sta je izaslo od informacija o dilu sa Kinom, kaze da ce Kina imati 55% tarife na uvoz u US, a da ce US imati 10% na uvoz u Kinu. Mozda nije kompletna informacija... verovatno se I nesto promeni. Videcemo...mozda si u pravu.
mrd Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ja sam lepo rekao više puta da se obrati pažnja na odnos Kalifornije sa federacijom. Svi se brinu da li je Trump piškio u ćošku i da mu crkne krava. Edited 12 hours ago by mrd
Beonegro Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 hours ago, Angelia said: Interesatno ovo Nije interesantno, bilo bi smiješno da nije tužno: nepismena lopuža se kurči nasumično udarajući po kupovnoj moći svog naroda dok komunistički aparatčici znaju da udare tačno tamo gdje boli - i to će ponavljati kad god požele. P.S.: Tužno je zato što su SAD trebale da budu brana svijetu od rešavanja raznih pitanja na maoistički način. 2
djura.net Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago The Dealmaker US President Donald Trump has warned Iran to agree to a nuclear deal “before there is nothing left,” suggesting that subsequent Israeli attacks on the country will be “even more brutal.” “I gave Iran chance after chance to make a deal. I told them, in the strongest of words, to “just do it,” but no matter how hard they tried, no matter how close they got, they just couldn’t get it done. I told them it would be much worse than anything they know, anticipated, or were told, that the United States makes the best and most lethal military equipment anywhere in the World, BY FAR, and that Israel has a lot of it, with much more to come - And they know how to use it. Certain Iranian hardliner’s spoke bravely, but they didn’t know what was about to happen. They are all DEAD now, and it will only get worse!“
Recommended Posts