ters Posted Sunday at 05:24 AM Posted Sunday at 05:24 AM (edited) 34 minutes ago, Angelia said: Znaci iz inata? Jer tarife ne postoje. Kanada brani ugovor po kome ne dobija nista. Kako ste mi objasnili. Prihvatam objasnjenje da Kanada nema nista od toga, tarife stvarno ne postoje...zasto ih brane? Objasni mi sto brane ugovor ako su tarife nepostojece? Meni to nema smisla Ja stvarno nemam pojma sa kakvim mobsterima i pod kakvim uslovima ti radis ali u civilizovanom svijetu van Sjedinjenih Drzava postoji nesto sto se zove ugovor, ili u slucaju drzava - trgovinski sporazum, kojim se dokumentuje ono na sta dvije strane svojom voljom pristaju. I dok se taj sporazum ne ponisti pod uslovima koji su navedeni u njemu, on je na snazi. Onaj ko ga krsi govori sve o svojoj poslovnoj etici (znam da je u Sjedinjenim Drzavama to nepoznata rijec, ali vrati se par godina unazad u pre-Tramp eru i mozda ces se sjetiti sta je to). Edited Sunday at 05:33 AM by ters 6
djura.net Posted Sunday at 06:21 AM Posted Sunday at 06:21 AM Kakav predsednicki izaslanik i kakav diplomata, kakvu parodiju mi zivimo, sumnjam da ce svet ikada moci da se oporavi od ovakvih varvara. bbc In an interview with pro-Trump journalist Tucker Carlson, Witkoff praised Vladimir Putin, saying he "liked" the Russian president. "I don't regard Putin as a bad guy," he said. "He's super smart." Witkoff, who met Putin ten days ago, said the Russian president had been "gracious" and "straight up" with him. Putin told him, he added, that he had prayed for Trump after an assassination attempt against him last year. He also said Putin had commissioned a portrait of the US president as a gift and Trump was "clearly touched by it". During the interview, Witkoff repeated various Russian arguments, including that Ukraine was "a false country" and asked when the world would recognise occupied Ukrainian territory as Russian. Witkoff is leading the US ceasefire negotiations with both Russia and Ukraine but he was unable to name the five regions of Ukraine either annexed or partially occupied by Russian forces. 4 2 1
DJ_Vasa Posted Sunday at 08:51 AM Posted Sunday at 08:51 AM 6 hours ago, zoran59 said: Ali jebiga, mase treba da slede velikog vodju (Führer), pa kad nepismeni Trump upotrebi inace manje koristen izraz "tarife" ima ga usvojimo. ( @DJ_Vasa, jezikoslovce - sa 'ch' -, je li ispravno "koristen" ili "koriscen?") Oba oblika su u redu, s tim da je korišćen tipičniji za Srbiju, a korišten za Hrvatsku. 1
Darko Posted Sunday at 09:40 AM Posted Sunday at 09:40 AM 3 hours ago, djura.net said: In an interview with pro-Trump journalist Tucker Carlson, Witkoff praised Vladimir Putin, saying he "liked" the Russian president. "I don't regard Putin as a bad guy," he said. "He's super smart." Witkoff, who met Putin ten days ago, said the Russian president had been "gracious" and "straight up" with him. Putin told him, he added, that he had prayed for Trump after an assassination attempt against him last year. He also said Putin had commissioned a portrait of the US president as a gift and Trump was "clearly touched by it". During the interview, Witkoff repeated various Russian arguments, including that Ukraine was "a false country" and asked when the world would recognise occupied Ukrainian territory as Russian. Witkoff is leading the US ceasefire negotiations with both Russia and Ukraine but he was unable to name the five regions of Ukraine either annexed or partially occupied by Russian forces. Jel ovo duh Vučić-a ušao u njega?
Don Dusko Posted Sunday at 09:46 AM Posted Sunday at 09:46 AM 4 minutes ago, Darko said: Jel ovo duh Vučić-a ušao u njega? Vucic bi zeleo da bude Donald.
nonick Posted Sunday at 11:29 AM Posted Sunday at 11:29 AM (edited) 6 hours ago, Angelia said: Objasni mi sto brane ugovor ako su tarife nepostojece? Meni to nema smisla ??? Kako ne postoje kad sam vec deset puta napisao da ih je USA uvela protiv Kanade. Jel citas ti upste sta ja pisem ili bilo ko pise? Usla si u ovu tarife raspravu bez i 10% znanja o cemu se radi. Trenutno ima 25% tarifa na aluminium i celik I jos 25% na sve robe su suspendivane do 2. aprila. E na tih 25% na sve mi smo uveli kontra tarife na specificne robe sve dok vi nama ne skinute tarife, ili dok ne pocnemo dogovor, ranije nego što bi trebalo, o USMCA 2.0. E posle 2. aprila Tramp pored 25% na celik i aluminum i 25% na sve jos najavljuje i neke dodatne reciprocal tarife. Znaci covek je kroz poludeo. Znaci ja bi u tvom mestu bila vise zabrinuta kako cete vi ziveti od tarifa umesto od trgovine, jer je to san i vizija Trampa, znaci tarife na ceo svet i pare samo sipaju u drzavnu kasu kao voda niz Nijagare. Edited Sunday at 11:38 AM by nonick 2
Smrtokapa Posted Sunday at 11:49 AM Posted Sunday at 11:49 AM 11 hours ago, Angelia said: Izvini, sleng mi nije bio potreban u SR dok sam tamo zivela, nego smo se trudili da ostanemo malo blize knjizevnom jeziku, da nas svako razume. Mozda je to deo moje kratke istorije sa zurnalistikom. Sleng bi mozda koristila sa mojim najuzim krugom poznanika, ali nikad javno. Nedavno sam pitala prijatelja u SR, zasto cujem toliko o Cacilendu, objasnjenje jeste smesno, ali ja to kao izraz ne bi koristila, osim da nekom objasnim sta znaci. Tako isto retko koristim engleski sleng, osim kad skracujem izraze koje inace ni licno ne bi izgovorila. Zarad pristojnosti. Ok ali niko tebe ne primorava da se izražavaš na način na koji ne želiš. Druga stvar, čitam ovu diskusiju o tarifama carinama i otprilike izgleda ovako: ja đođem jedne večeri ispred tvoje kuće sa upaljenom bakljom, tražim da mi daš nekakav novac i vičem "Anđelija Đilase vrati pare lopove!" Ti se zaključaš unutra i pokušavaš da pozoveš policiju, a neka komšinica dođe i baca sledeće komentare: Pa sigurno on nije bezveze došao da joj spali kuću, mora da ima nekih para koje mu ona duguje. Ako ne duguje ništa, zašto onda ne kaže da će mu vratiti pare? On će tad da proglasi pobedu i ode. Ja uopšte ne kapiram zašto Angelia zove policiju i brani taj poredak gde niko nikome ne iznuđuje pare bakljama. Sigurno to radi iz inata, nema drugog objašnjenja jer onda ni ona neće moći da otima. 2 1
Beonegro Posted Sunday at 12:02 PM Posted Sunday at 12:02 PM (edited) @nonick Nekoliko činjenica oko carina koje dnevna doza koristi kao izgovor za napad na Kanadu. Ovdje ne govorim o najnovijem carinskom ratu, nego o situaciji prije njega, nema smisla komentarisati ekonomski rat koji je započeo protiv Kanade drugačije nego psovkama i terminima iz domena gastroenterologije. - po USMCA Kanada je zadržala carine samo na određene prehrambene artikle koji su strateški za njenu poljoprivrednu politiku (u smislu da otvaranje tih sektora neminovno vodi uništavanju stočnog i živinskog fonda u Kanadi i time predstavlja direktan rizik za ishranu stanovništva) i to: preko 200% za mlijeko, mliječne proizvode i sireve; do 238% za piletinu i do 163% za jaja; - to su uslovi dogovoreni u okviru USMCA, PRIHVAĆENI I POTPISANI 2018. i implementirani 2020. od samog dnevne doze i njegove prve administracije, dakle govnar očito nije zadovoljan onim što je uradio prije 6-7 godina. Do početka ekonomskog rata protiv Kanade (i Meksika) NISU POSTOJALE NIKAKVE DRUGE KANADSKE CARINE NA UVOZ AMERIČKIH PROIZVODA I USLUGA. Uzgred budi rečeno, USMCA ima klauzulu revizije na svakih 6 godina, tako da dnevna doza nije nasilni privilegovani krmak sva ova pitanje je mogao da pokrene i kroz redovni postupak. Međutim, njegovo ponašanje pokazuje ono što znamo od starta, a to je da se ekonomska pitanja koriste kao najobičniji izgovor za napad na svakoga ko ne dijeli njegov antikultulturno-siledžijsko-eksploatatorski svetonazor. Edited Sunday at 12:04 PM by Beonegro 12 1
nonick Posted Sunday at 12:14 PM Posted Sunday at 12:14 PM 7 minutes ago, Beonegro said: @nonick Nekoliko činjenica oko carina koje dnevna doza koristi kao izgovor za napad na Kanadu. Ovdje ne govorim o najnovijem carinskom ratu, nego o situaciji prije njega, nema smisla komentarisati ekonomski rat koji je započeo protiv Kanade drugačije nego psovkama i terminima iz domena gastroenterologije. - po USMCA Kanada je zadržala carine samo na određene prehrambene artikle koji su strateški za njenu poljoprivrednu politiku (u smislu da otvaranje tih sektora neminovno vodi uništavanju stočnog i živinskog fonda u Kanadi i time predstavlja direktan rizik za ishranu stanovništva) i to: preko 200% za mlijeko, mliječne proizvode i sireve; do 238% za piletinu i do 163% za jaja; - to su uslovi dogovoreni u okviru USMCA, PRIHVAĆENI I POTPISANI 2018. i implementirani 2020. od samog dnevne doze i njegove prve administracije, dakle govnar očito nije zadovoljan onim što je uradio prije 6-7 godina. Do početka ekonomskog rata protiv Kanade (i Meksika) NISU POSTOJALE NIKAKVE DRUGE KANADSKE CARINE NA UVOZ AMERIČKIH PROIZVODA I USLUGA. Uzgred budi rečeno, USMCA ima klauzulu revizije na svakih 6 godina, tako da dnevna doza nije nasilni privilegovani krmak sva ova pitanje je mogao da pokrene i kroz redovni postupak. Međutim, njegovo ponašanje pokazuje ono što znamo od starta, a to je da se ekonomska pitanja koriste kao najobičniji izgovor za napad na svakoga ko ne dijeli njegov antikultulturno-siledžijsko-eksploatatorski svetonazor. Da, imamo te tarife na mlecne proizvode koje prelaze odredjene granice, ali isto tako I USA ima to. I gle cuda jos nijednom te granice nisu bile dostignute i niko nije platio tarife. Cak sta vise, kao sto sam rekao da ovo je super deal za USA jer je njima izvoz I porastao za mlecne proizvode od pocetka USMCA. 2
Beonegro Posted Sunday at 12:16 PM Posted Sunday at 12:16 PM 23 minutes ago, Smrtokapa said: Perverzni čovječe
ters Posted Sunday at 05:10 PM Posted Sunday at 05:10 PM 1 hour ago, Helena said: Jel ovo neki Al ili šta? Nije AI - ovo je kada su buli u kampanji za senat. I da, JD Vance jeste 2016 u privatnoj prepisci koja je kasnije objavljena napisao "Dvoumim se izmedju toga da mislim da je Tramp cinicni kreten kao Nikson, koji ne bi bio toliko los (a mozda bi cak bio koristan), ili da je americki Hitler." Otkriva ideju da to krilo GOP koje finansiraju Thiel i Musk Trampa shvata kao "korisnog" idiota.
nonick Posted Sunday at 05:46 PM Posted Sunday at 05:46 PM 26 minutes ago, Helena said: Elem, kad smo kod idiota Severna Koreja - SAD, potejto - potato. 5
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Sunday at 05:48 PM Posted Sunday at 05:48 PM Just now, nonick said: Severna Koreja - SAD, potejto - potato. Upravo. Citam i mislim sta da mislim o ovom. Toliko je vise suludo da racinalno ne moze da se razmislja.
Angelia Posted Sunday at 08:23 PM Posted Sunday at 08:23 PM 8 hours ago, nonick said: ??? Kako ne postoje kad sam vec deset puta napisao da ih je USA uvela protiv Kanade. Jel citas ti upste sta ja pisem ili bilo ko pise? Usla si u ovu tarife raspravu bez i 10% znanja o cemu se radi. Trenutno ima 25% tarifa na aluminium i celik I jos 25% na sve robe su suspendivane do 2. aprila. E na tih 25% na sve mi smo uveli kontra tarife na specificne robe sve dok vi nama ne skinute tarife, ili dok ne pocnemo dogovor, ranije nego što bi trebalo, o USMCA 2.0. E posle 2. aprila Tramp pored 25% na celik i aluminum i 25% na sve jos najavljuje i neke dodatne reciprocal tarife. Znaci covek je kroz poludeo. Znaci ja bi u tvom mestu bila vise zabrinuta kako cete vi ziveti od tarifa umesto od trgovine, jer je to san i vizija Trampa, znaci tarife na ceo svet i pare samo sipaju u drzavnu kasu kao voda niz Nijagare. Ama covece citaj sta pisem, pre nego je on uveo 25% tarife, ti tvrdis da tarifa nije bilo, te da stoga nije imao sta da trazi da se tarife spuste. Jel tako? Znaci nicim izazvano je dosao I trazi da se spuste nepostojece tarife, inace ce da uvede 25% tarife. Na to Kanada kaze necemo da ukinemo nepostojece tarife, jer....sto? Jer imamo ugovor po kome tarife ne postoje? Ne deluje da znas da pratis pre I posle.
ters Posted Sunday at 08:35 PM Posted Sunday at 08:35 PM (edited) 22 minutes ago, Angelia said: Ama covece citaj sta pisem, pre nego je on uveo 25% tarife, ti tvrdis da tarifa nije bilo, te da stoga nije imao sta da trazi da se tarife spuste. Jel tako? Znaci nicim izazvano je dosao I trazi da se spuste nepostojece tarife, inace ce da uvede 25% tarife. Na to Kanada kaze necemo da ukinemo nepostojece tarife, jer....sto? Jer imamo ugovor po kome tarife ne postoje? Ne deluje da znas da pratis pre I posle. Postoje dvije opcije: ili nas zlonamjerno pravis budalama ponavljanjem MAGA propagande ili se ne snalazis sa kalendarom i utvrdjivanjem sta je prije sta je poslije. Evo ga direktno "from the horse's mouth", a ti mi pokazi gdje se ovdje pominju navodne kanadske tarife? Edited Sunday at 08:47 PM by ters 6
nonick Posted Sunday at 09:32 PM Posted Sunday at 09:32 PM (edited) 1 hour ago, Angelia said: Ama covece citaj sta pisem, pre nego je on uveo 25% tarife, ti tvrdis da tarifa nije bilo, te da stoga nije imao sta da trazi da se tarife spuste. Jel tako? Ja to nikad nisam rekao, a ni niko na forumu, da on nije imao šta da traži da se tarife spuste. To si ti nesto pobrkala ili izmislila. To nikad nije bilo pitanje, dilema, jer takav scenario nije ni postojao. Nije tako. Pricas bezveze, on je stavio tarife zbog skoro nepostojeceg fentalina, sto je zvanicno, i posle nezvanično je istovremeno pricao i prica da su tarife da vrati industriju u USA, zbog trgovinskog deficita i da hoće da unisti kanadsku ekonomiju da bi je prisvojio i da puni budžet jer je Amerika bila najbogatija kad su tarife bile the most beautiful, jedno pre 110 godina. Quote Znaci nicim izazvano je dosao I trazi da se spuste nepostojece tarife, inace ce da uvede 25% tarife. Na to Kanada kaze necemo da ukinemo nepostojece tarife, jer....sto? Opet ne razumem o cemu pricas. Dva puta si isto ponovila, dva puta pitaš za nepostojecu dilemu. Kako mogu da ti odgovorim za nešto što ne postoji. On nije došao i trazio da se spuste nepostojece tarife da ne bi stavio 25% tarife kako ti kazes. On je dosao i stavio tarife i tačka. Quote Ne deluje da znas da pratis pre I posle. Samo da te podsetim, ti si me pitala u vezi tarifa prema Kanadi i Trampa. Ako imaš još nekih pitanja, please, postavi ih. Edited Sunday at 09:40 PM by nonick 3
nonick Posted Sunday at 09:58 PM Posted Sunday at 09:58 PM 16 hours ago, Angelia said: Objasni mi sto brane ugovor ako su tarife nepostojece? Meni to nema smisla Let me make a wild guess, mozda zato sto isti taj ugovor trazi da tarife budu nepostojece. 😍 Ala si se zapetljala... 2
Angelia Posted Sunday at 11:33 PM Posted Sunday at 11:33 PM (edited) On 3/20/2025 at 11:09 PM, nonick said: Bold - Wow, sad cu pasti sa fotelje, pa situacija je bas suprotna. On je uveo tarife kada mi nismo imali tarife, samo jos jednom da ponovim. Znaci on je poceo, ilegalno nasuprot USMCA. Ja odustejem za danas. Ovo ti je kao da ja kazem 2+2=4 a ti kazes zasto ne 5 jer ako dodas jedan onda je 5. On 3/20/2025 at 10:16 PM, nonick said: To je samo na mlecne i mozda jos neke proizvode. A kako sam vec pisao nikad nije doslo do nivoa da se primenjuju tarife ni sa jedne strane. To su mozda par procenta od ukupne trgovine. Ja sad slutim da do nerazumevanja mozda dolazi da neko ne veruje da Tramp ima slabosti da ovako otvoreno laze I manipulise. On 3/20/2025 at 10:01 PM, nonick said: Ja stvarno ne znam o cemu ti pricas, I veruj mi niko ko prati ovu temu o tarifama ne bi znao sta da ti odgovori. Ali ipak pokusacu jos zadnji put. Do juce nije bilo nikakvih tarifa, ni od strane Kanade ni od strane USA, evo vec pedesti put pisem, I onda je Tramp iz cista mira uveo tarife na proizvode iz Kanade nasuprot ugovora - USMCA - koji je on licno stvorio i potpisao i koji kaže da ne sme da se postave tarife. Jel je jasno sada? On je prekrsio ugovor dok mi nismo nista prekrsili. Ono za trade deficit je isto glupost, ako bi oduzeli crude oil deficit bi bio na Kanadskoj strani. A ta naftna sirovina treba USA vise nego leba da jedu, to posle prerade prodaju za veliki profit. Znaci sve sto Kanada i Meksiko prodaje, pravi za USA je genijalno za nju, I ona kontrolise sve. Samo totalni idiot bi hteo taj siatem da pokvari. P.s. tarife koje je Kanada postavila sada tek posle Trampovih ilegalnih postavljenih tarifa ce biti skinute u momentu kada USA odustane od ilegalnih tarifa i svi se vratimo na pregovore u vezi USMCA 2.0. Trebali bi tek 2026 ali izgleda bice 2025. Znaci neko je ovde lud, ja sam te pazljivo citala, I tvrdio si da Kanada nije imala tarife na USA robu, pre nego je Tramp dosao, prvo sa 10% pa povukao, pa 25%. Sad kazes nikad nisi rekao da tarife nisu postojale.... Evo crna na Belo da jesi Edit: a evo I link gde je on tvrdio da trazi da spuste svoje tarife. https://www.reuters.com/world/us/trump-says-tariffs-could-go-up-over-time-fox-business-interview-2025-03-07/ To je samo primer izjava. I jeste u medjuvremenu govorio da ne rade dovoljno na granici. Ja razumem da Kanada nije krsila ugovor, nego meni jedna stvar nije jasna, ako taj ugovor ne koristi Kanadi, ili kako ti kazes kad radis flip-flop, korist je zanemarljivo mala, zasto ne pregovaraju ugovor. Bukvalno bacis mu kosku, ukines tarife I on ode. On je pregovarac, a ne osvajac. Tako da ta prica kako hoce da preuzme Kanadu je teski bs. On nesto trazi u pregovorima, a to nije Kanada pod okupacijom. Meni samo nije jasno tacno sta je to, pa sam te pitala sto mu barem ne daju tarife, ako vec nemaju vrednost. Ili mozda imaju, samo ti nisi svestan sta je to. Edited yesterday at 12:17 AM by Angelia
ters Posted yesterday at 01:11 AM Posted yesterday at 01:11 AM (edited) 1 hour ago, Angelia said: On je pregovarac, a ne osvajac. Zbog ovakvih stvari ne treba piti kafu dok citas forum....Ipak je i tebi stalo da napises nesto smijesno i da zabavis citaoce foruma... Edited yesterday at 01:14 AM by ters 2 3
nonick Posted yesterday at 02:18 AM Posted yesterday at 02:18 AM 1 hour ago, Angelia said: Znaci neko je ovde lud, ja sam te pazljivo citala, I tvrdio si da Kanada nije imala tarife na USA robu, pre nego je Tramp dosao, prvo sa 10% pa povukao, pa 25%. Sad kazes nikad nisi rekao da tarife nisu postojale.... Evo crna na Belo da jesi Prvo, ja ni ne razumem sta me pitaš ovde, ko je sta povukao 10% pa 25%? Quote Edit: a evo I link gde je on tvrdio da trazi da spuste svoje tarife. https://www.reuters.com/world/us/trump-says-tariffs-could-go-up-over-time-fox-business-interview-2025-03-07/ To je samo primer izjava. O ovome sam pisao i ja i drugi. Ima nekoliko stvari koje ima tarifa. Recimo mlečni proizvodi. Naprimer Kanada stavila 200% na uvoz iz USA i isto tako i USA stavila 200% na uvoz mlečnih proizvoda iz Kanade. I to je u ugovoru koji je Tramp potpisao - USMCA. Od potpisa ugovora, pre šest godina nije, ni Kanada, ni USA nije naplatila nijednom te tarife jer granice koje su postavljene na količinu nisu dostignute. Isto tako USA je imal rast izvoza mlečnih proizvoda u poslednjih 5-6 godina. Molim te pise mali jasnije i koristi rečenice koje imaju neku strukturu. Meni srpski nije maternji, ali se trudim da rečenice koje napisem imaju smisla i logike. Ovo ne bi nikad pisao nikome, čak sta vise - volim zajebancije i neformalo, ali dosli smo do pozicije da rečenice tipa, "povukao, Tramp dosao, 10% tamo vamo" su nepregledljive i ne mogu razumeti. I want to get to the bottom of this. Quote Ja razumem da Kanada nije krsila ugovor, nego meni jedna stvar nije jasna, ako taj ugovor ne koristi Kanadi, ili kako ti kazes kad radis flip-flop, korist je zanemarljivo mala, zasto ne pregovaraju ugovor. Uh, odakle ti to da Kanadi ne koristi ugovor? Pa bas zato smo i uveli sad tarife jer je Tramp prekrsio ugovor. Znas da je USA i Kanada jedna drugom najveci izvoznik/uvoznik. Pa rekla si da si pažljivo čitala moje postove, ali izgleda da nisi. Jedan od uslova da mi skinemo tarife je da počnemo pregovarati USMCA 2.0 pre vremena, a to je sada a ne 2026. Kao original ugovor kaze. Tramp je nem za sada, videcemo početkom aprila. Quote Bukvalno bacis mu kosku, ukines tarife I on ode. Ovo opet ne razumem. Znaci mi ukinemo tarife na uvoz i vi ostavite tarife na uvoz. i tako mi ne izvozimo vise vama i idemo u recesiju u roku od odma. Dobar plan. Quote On je pregovarac, a ne osvajac. Tako da ta prica kako hoce da preuzme Kanadu je teski bs Zašto, meni zvuci logično. Mislim mirnim putem nezvodljivo, ali ko zna sta on misli, isto, jedno ne isključuje drugo. Probni balon je pustio i video da nema dovoljno pristalica u Kanadi. Sta mu je sledeci korak ili kad ce odustati ponavljati ovu temu videcemo. Quote On nesto trazi u pregovorima, a to nije Kanada pod okupacijom. Meni samo nije jasno tacno sta je to, pa sam te pitala sto mu barem ne daju tarife, ako vec nemaju vrednost. Ili mozda imaju, samo ti nisi svestan sta je to. Sad sam vec dosadan, sta milsis pod "sto mu ne daju tarife"? Kako da daju, ko da da? Kako se daje tarifa? Ove vec zvuci kao kad Tramp kaze da ce strane zemlje plaćati tarife kad Amerika uvozi. Evo šta hoće Tramp, da ne izmišljamo, nego sta on kaže. On hoće da vrati auto industriju, i svakakvu proizvodnju iz Kamade u USA, ubirati velike tarife i da niko ne postavi tarifu protiv njega, dobiti dobar deal za minerale i specijalne metale i vodu iz Kanade itd. Hteo bi i celu zemlju da može jer je granica ionako samo povučena bezveze i ne izgleda dobro na mapi. To on sam reče pre neki dan. 4
Helena Posted yesterday at 03:23 AM Posted yesterday at 03:23 AM ...ali nije tako mislio Svaka tebi čast kako te ne mrzi. Niko nije slep ko onaj što neće da vidi. 3
nonick Posted yesterday at 03:36 AM Posted yesterday at 03:36 AM 12 minutes ago, Helena said: ...ali nije tako mislio Svaka tebi čast kako te ne mrzi. Niko nije slep ko onaj što neće da vidi. Hvala 🙂
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 04:06 AM Posted yesterday at 04:06 AM 1 hour ago, nonick said: Molim te pise mali jasnije i koristi rečenice koje imaju neku strukturu. Zna ona da pise, nego kad treba je bas zgodno da provuce da je zaboravila jezik. Kako ocekujes strukturne recenice od nestrukturne misli? Ne znam ni sto se trudis u 36 nastavaka da objasnis nesto kada ce ponovo zaspinovati. 7 hours ago, ters said: Postoje dvije opcije: ili nas zlonamjerno (pokusavas da) pravis budalama ponavljanjem MAGA propagande ili se ne snalazis sa kalendarom i utvrdjivanjem sta je prije sta je poslije. Postoji samo jedna opcija i to ona prva. Malo sam ispravila post u zagradi.
Recommended Posts