Shunsuke Nakamura Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 (edited) Danilović istupio iz DF-a. Na sledećim izborima će nastupati samostalno sa svojom partijom. Očekivan potez potpuno. Mogao bi da pokupi solidan broj glasača od DF-a i SNP-a. Odavno sam predlagao i priželjkivao ovaj potez. Edited February 16, 2022 by Betolingar Misdongard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 (edited) SNP je dobio ozbiljna upozorenja svojih opstinskih odbora. Bukvalno svi odbori na sjeveru, kao i Niksicki odbor se ostro protive ulasku u manjinsku vladu. Edit: slovo Edited February 16, 2022 by Valensija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Ni manje drzave, ni vise stranaka. Moze li neko da izlista parlamentarne stranke, ko su lideri i ko je sa kim, da se malo lakse prati ta situcija. SDP,DPS,Demokrate,DF sve se vise smjesalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Milsim da najviše zabune ljudima stvara DF i njihova koalicija ZBCG. DF čine tri stranke: 1. Nova srpska demokratija-Andrija Mandić 2. Demokratska narodna partija-Milan Knežević 3. Pokret za promjene-Nebojša Medojević U koaliciju ZBCG su još ušli: SNP-Vladimir Joković Ujedinjena Crna Gora-Goran Danilović Prava Crna Gora-Marko Milačić Radnička partija-Maksim Vučinić Narodni pokret-Miodrag Daka Davidović Bilo je tu još par minijaturnih partija, ali njih nema u parlamentu (Komunistička partija CG, Srpski radikali, itd). DPS se zna sve. Sa njima su se ušlepali i Liberali-Andrija Popović SD- Ivan Brajović ili Damir Šehović. Neko od njih je lider, isti đavo. SDP- Draginja Vuksanović Stanković URA i CIVIS- Srđan Pavićević. Oni su zajedno išli. Demokrate-Aleksa Bečić i Demos-Miodrag Lekić. Bošnjačka stranka-Ervin Ibrahimović Albanska stranka-Genci Nimanbegu Hrvata nema u parlament. Oni su se zajebali što su otišli na dvije liste. Ne znam jesam li koga izostavio, ali to bi trebalo da je to. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Imate vise mikro stranaka, frakcija i satelita nego mi bokte. Svaka cast Djukanovicu lol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 ako bude AV vladao 30 godina imaće i Srbija bezbroj stranaka, partija i pokreta Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 On 2/15/2022 at 8:36 PM, Betolingar Misdongard said: Mnogo bi im bolje bilo da su stavili Raška na čelo partije. Draginja je katastrofalna ličnost. Pa Rasko i jeste predsednik partije. Draginja je potpredsednik. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 (edited) 25 minutes ago, A sad said: Pa Rasko i jeste predsednik partije. Draginja je potpredsednik. Ja znam da je Draginja prije par godina bila jedina žena koja je predsjednik neke partije u CG. Mislio sam da je i dalje ona na čelu, ali sad kad si pomenuo ovo, vidim da je Raško izabran prošle godine za predsjednika. Štetna je njena pojava na koju god da je poziciju. Edited February 17, 2022 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Kraj za Katnica. Bravo Dritane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 On 2/17/2022 at 1:59 PM, McLeod said: Imate vise mikro stranaka, frakcija i satelita nego mi bokte. Svaka cast Djukanovicu lol To samo deluje komplikovano. Za one koji su slabije pratili politiku u CG od uvodjenja visestracja - razlog zasto ima ovoliko stranaka je u raspadanju SNP koje traje od kada je proglasena nezavisnost CG. Demokratska CG je nastala kada se umereno krilo izdvojilo iz SNP i napravilo svoju partiju. Knezevicev DNP cine ex SNP koji su ranije cinili prosrpsko krilo te stranke koje se odvojilo kada SNP nije hteo da se utopi u DF. Dakle, imamo DF kao pokusaj objedinjavanja cele opozicije koji cine tri bitne i gomila nebitnih partija: NSD koja je rebrendirana Srpska lista, odnosno Srpska narodna stranka/SNS, zatim prosrpsko krilo SNP (DNP) i Medojevicev PZP (nesto kao DJB kod nas, ranije liberali sad ekstremni populisti/antiglobalisti). Tu je i DCG kao umerenija verzija SNP, zatim URA koja kupi tih 5-10% antiDPS proEU, proCG deo birackog tela. I jos imamo DPS i SDP (SD i Liberali su nebitni, to su nesto kao Mladenovicev samostalni DSS, Popovicev SNP i slicne opskurne partije). Kod nas je iz DS poteklo milion stranaka: NS, SSP, ovo sto je ostalo od DS, ZZS, PZP, Nova stranka, SDS ... tako da se ne bih bas slozio da u CG ima vise stranaka od nas. Kod njih je sve mnogo cistije - zna se sta predstavlja DPS, a sta opozicija, znalo se da ce gradjanska URA u vlast sa desnicarskim DF ako bude bilo sansi, cak su docekali da smene vlast a da je diktator i dalje predsednik drzave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 On 2/20/2022 at 1:59 AM, goldberg said: To samo deluje komplikovano. Za one koji su slabije pratili politiku u CG od uvodjenja visestracja - razlog zasto ima ovoliko stranaka je u raspadanju SNP koje traje od kada je proglasena nezavisnost CG. Demokratska CG je nastala kada se umereno krilo izdvojilo iz SNP i napravilo svoju partiju. Knezevicev DNP cine ex SNP koji su ranije cinili prosrpsko krilo te stranke koje se odvojilo kada SNP nije hteo da se utopi u DF. Dakle, imamo DF kao pokusaj objedinjavanja cele opozicije koji cine tri bitne i gomila nebitnih partija: NSD koja je rebrendirana Srpska lista, odnosno Srpska narodna stranka/SNS, zatim prosrpsko krilo SNP (DNP) i Medojevicev PZP (nesto kao DJB kod nas, ranije liberali sad ekstremni populisti/antiglobalisti). Tu je i DCG kao umerenija verzija SNP, zatim URA koja kupi tih 5-10% antiDPS proEU, proCG deo birackog tela. I jos imamo DPS i SDP (SD i Liberali su nebitni, to su nesto kao Mladenovicev samostalni DSS, Popovicev SNP i slicne opskurne partije). Kod nas je iz DS poteklo milion stranaka: NS, SSP, ovo sto je ostalo od DS, ZZS, PZP, Nova stranka, SDS ... tako da se ne bih bas slozio da u CG ima vise stranaka od nas. Kod njih je sve mnogo cistije - zna se sta predstavlja DPS, a sta opozicija, znalo se da ce gradjanska URA u vlast sa desnicarskim DF ako bude bilo sansi, cak su docekali da smene vlast a da je diktator i dalje predsednik drzave. 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Otkrivaj Dritane sve !https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/592485/savjetnik-premijera-za-bezbjednost-na-vezi-sa-bratislavom-dikicem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimmi Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Strašna budalaština danas u NikšićuSent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Srednji vek. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Ovo su ti litijaši, veliki pravoslavci i divne duše, koji ne samo da podržavaju rat kao pravi vjernici, već podržavaju rat između dva pravoslavna naroda, kao pravi pravoslavci. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Hoće li i oni da objave rat Ukrajini ko njihovi prađedovi Japanu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 3 hours ago, SamoFlacko said: Ovo su ti litijaši, veliki pravoslavci i divne duše, koji ne samo da podržavaju rat kao pravi vjernici, već podržavaju rat između dva pravoslavna naroda, kao pravi pravoslavci. ovo nisu litije nego protesti opozicije (DF ili Demokrate) zbog najave formiranja manjinske vlade u kojoj nema mesta za Srbe ( koji su najbrojnija manjina u CG) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 11 minutes ago, Perkos2 said: ovo nisu litije nego protesti opozicije (DF ili Demokrate) zbog najave formiranja manjinske vlade u kojoj nema mesta za Srbe ( koji su najbrojnija manjina u CG) Eto bolje ti znaš šta je ovo nego ja koji živim 500 metara od mjesta događanja. nisam ni rekao da su litije već da su u pitanju litijaši (ljudi koji su išli na litije), a drugo, nije protest zbog formiranja manjinske Vlade, nego skup podrške Rusiji koji je održan juče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 41 minutes ago, SamoFlacko said: Eto bolje ti znaš šta je ovo nego ja koji živim 500 metara od mjesta događanja. nisam ni rekao da su litije već da su u pitanju litijaši (ljudi koji su išli na litije), a drugo, nije protest zbog formiranja manjinske Vlade, nego skup podrške Rusiji koji je održan juče. vidiš mene su na ovom forumu ( i onom starom) naučili da sve ono što lično vidiš ne mora da bude istina, na litije su išli ljudi raznih vera i nacija i različitog političkog ubeđenja pa ti prozivanje ovih koji su na ovoj slici da su litijaši baš i nije neki pogodak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 (edited) 1 hour ago, SamoFlacko said: Eto bolje ti znaš šta je ovo nego ja koji živim 500 metara od mjesta događanja. nisam ni rekao da su litije već da su u pitanju litijaši (ljudi koji su išli na litije), a drugo, nije protest zbog formiranja manjinske Vlade, nego skup podrške Rusiji koji je održan juče. Da, ovo su litijasi. Njih 20-ak.😂 Negdje ti se izgubilo minimum jos 150k litijasa. Edit:slovo Edited March 1, 2022 by Valensija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirko_pet Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Ma ovo je nastavak "Tri karte za Holivud". Sad ce da pisu Bajdenu licno 😄. Nemojte generalizovati, budala imaa svugdje, a posebno "u nas". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted March 5, 2022 Share Posted March 5, 2022 On 3/1/2022 at 1:41 AM, Kimmi said: Strašna budalaština danas u Nikšiću Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Volovi. Mačovao sam se sa CG anti-vakserima po FB-u u komentarima na članke o vakcinaciji iz Vijesti i svakorazna čuda pročitao tom prilikom, uključujući i likovanje kad se napiše nešto o nuspojavama i želje da umrem od vakcine za pola godine, dvije godine ili tri godine (izgleda da postoje različite škole "mišljenja" na tu temu), ali me je to što sam pročitao od početka ruske invazije po prvi put ostavilo bez riječi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 https://www.vijesti.me/vijesti/politika/594964/vladina-komisija-usvojen-paket-sankcija-rusiji-na-spisku-putin-misustin-lavrov-kadirov-medvedev 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 Sta se desava u CG, sta je sa vladom? Da li je Dritan sada postao i predsjednik i ministar inostranih poslova i ministar unutrasnjih poslova i ..., da li gledamo kako se radja jedan novi Vucic, devojka za sve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts