Liska Manjina Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 (edited) 5 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Ja nigdje ne pravdam uvoz glasaca, odmah kazem da mi je to prilicno odvratno ali to i dalje ne daje za pravo obicnim gradjanima da presrecu te ljude i prave blokade po putevima. Ako bi se tako igrali i bolest jednog vodje pravdali bolescu drugog, najbolje nam je da sve lijepo odemo u 3 pizde materne da izvines i vratimo se u kameno doba. Doduse nismo previse ni odmakli od tog doba. Otkud pravo običnom građaninu da se suprotstavi sistemskoj krađi izbora. Treba javiti i ljudima u Belorusija da prestanu da se bune, nema potrebe. Institucije su tu da reše sve naše probleme. Hotje to hotje, ali malo sutra. Jedno je uzrok, a drugo je posledica. Edited September 1, 2020 by Liska Manjina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 5 minutes ago, Liska Manjina said: Otkud pravo običnom građaninu da se suprotstavi sistemskoj krađi izbora. Treba javiti i ljudima u Belorusija da prestanu da se bune, nema potrebe. Institucije su tu da reše sve naše probleme. Hotje to hotje, ali malo sutra. Jedno je uzrok, a drugo je posledica. Ispravi me ako grijesim, ali Cajnice i Trebinje nisu u Crnoj Gori nego u BiH. Nesto mislim da nije njihova nadleznost da uticu na regularnost izbora u drugoj drzavi. O casti ljudi tog kraja radije ne bih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 (edited) 22 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Ja nigdje ne pravdam uvoz glasaca, odmah kazem da mi je to prilicno odvratno ali to i dalje ne daje za pravo obicnim gradjanima da presrecu te ljude i prave blokade po putevima. Ako bi se tako igrali i bolest jednog vodje pravdali bolescu drugog, najbolje nam je da sve lijepo odemo u 3 pizde materne da izvines i vratimo se u kameno doba. Doduse nismo previse ni odmakli od tog doba. Hipotetički, da se nalaziš na biračkom mestu u Srbiji, u Beogradu, i da onda dobiješ informaciju da dolazi jedno 4 autobusa Dodikovih Beograđana da "obavi svoju glasačku dužnost", sa sve taze ličnim kartama koje se puše, ne bi ti srce zaigralo pri pomisli da isteraš na put par kamiona i sprečiš masivnu krađu izbora? Pitam za drugara... Hajde da batalimo DPS trolovanje i da nam ljudi koji žive u CG kažu šta se zapravo događa, šta se priča, kakva je atmosfera i slično. Mene barem jako zanima. Edited September 1, 2020 by freethrow 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 2 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Ispravi me ako grijesim, ali Cajnice i Trebinje nisu u Crnoj Gori nego u BiH. Nesto mislim da nije njihova nadleznost da uticu na regularnost izbora u drugoj drzavi. O casti ljudi tog kraja radije ne bih. Ma nemoj tako, sve je to podvala https://www.klix.ba/vijesti/bih/bosnjake-kod-cajnica-docekale-uvredljive-i-prijetece-poruke-dok-su-se-oprastali-od-najmilijih/190520032 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 3 minutes ago, freethrow said: Hipotetički, da se nalaziš na biračkom mestu u Srbiji, u Beogradu, i da onda dobiješ informaciju da dolazi jedno 4 autobusa Dodikovih Beograđana da "obavi svoju glasačku dužnost", sa sve taze ličnim kartama koje se puše, ne bi ti srce zaigralo pri pomisli da isteraš na put par kamiona i sprečiš masivnu krađu izbora? Pitam za drugara... Hajde da batalimo DPS trolovanje i da nam ljudi koji žive u CG kažu šta se zapravo događa, šta se priča, kakva je atmosfera i slično. Mene barem jako zanima. Kljucna razlika. Da su ti ljudi prsretnuti i zaustavljeni u nelegalnim radnjama u CG ne bi bio nikakav problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Slušam razno razne analitičare i par njih spominje da će i SDP da preleti na stranu opozicije. Što se tiče manjina one se neće izjašnjavati dok vlada opozicije ne bude sigurna, a onda će svi da uđu u nju. Ista priča kao sa SNS. Sve manjine se zaklinjale da neće sa šovinistom a onda preleteše bez po muke kada je obznanjeno da su se SPS i SNS dogovorili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 (edited) Malo kasno Beba na forum pristiže diktator je posle više decenija svoje vlade prvi put dobio šamar od građana CG i to se mora prihvatiti bez obzira na to što će pobednike čekati vraški težak posao da uspostave barem osnove neke normalne države. sprega mafije i vlasti u CG je neverovatna i sigurno se neće tek tako povući pred Dritanom i Krivokapićem. Ipak glavna pobeda je izvojevana a to je da je presto strah kod građana Crne Gore, neće se više hapsiti i ucenjivati svako ko drugačije misli, neće se zatvarati granice i sprečavati građani CG da odu do svojih domova i ono što je najvažnije oslobodiće se mediji od ove bebine fašističke propagande. lično voleo bih da se prvo pronađu ubice novinara Jovanovića i onog momka Pejanovića i njihovi nalogodavci mada je to verovatno previše u ovom trenutku. Sad videh neki poziv "komita" da se okupe 06.09.2020 u Podgorici i protestvuju protiv okupatorsko-nacionalističke vlasti tako stoji u proglasu pa me zanima da li su i oni okrenuli trenutnoj vlasti leđa? Edited September 1, 2020 by Perkos2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 (edited) 2.2.2019 Ona slika je nastala 2007. Edited September 1, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Što bi stavljao video uradke ozloglašenih kriminalaca i ološa na topic? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Da zabavimo narod, ajd bre opusti se malo, odgledaj ovaj klip i smiri se. Only love , no hate. Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 https://www.vijesti.me/vijesti/politika/465353/abazovic-ko-uprkos-pozivima-da-se-slavi-kuci-izadje-na-ulice-radi-za-odlazecu-vlast Quote Govoreći o proslavi nove vlasti sinoć ulicama, i da bez želje da brani bilo koga , kazao je da su ljudi poslije 30 godina osjetili pobjedu prvi put, i da se je isto desilo u Tuzima kada su se vijorile albanske zastave. On je kazao da ne smijemo nikog da isključujemo, jer je Crna Gora i njihova država,. Dritan 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 1 hour ago, alpaka Bereta Sida said: Kljucna razlika. Da su ti ljudi prsretnuti i zaustavljeni u nelegalnim radnjama u CG ne bi bio nikakav problem. Nisam znao da je glasanje u 2 drzave legalna radnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 3 minutes ago, Valensija said: Nisam znao da je glasanje u 2 drzave legalna radnja. Naravno da je legalna ako neko ima dvojno drzavljanstvo. Ja skroz legalno glasam u dve drzave. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 4 minutes ago, Valensija said: Nisam znao da je glasanje u 2 drzave legalna radnja. BiH ima sa Hrvatskom i Srbijom sporazume o dvojnom i dosta ljudi glasa na izborima u BiH i jos jednoj od ove dvije zemlje u zavisnosti od nacionalne pripadnosti. Za CG ne bih znao, Vukanovic je u onom videu rekao da nije moguce imati dvojno BiH-CG dok sam na nekim mjestima citao da postoje i takvi ljudi. Sto se bolda tice, izgleda da se nismo razumjeli. Legitimno mi je da su u CG zaustavili te glasace iz BiH jer su uticali na regularnost izbora. Nije mi ni legitimno, a ni normalno, da to rade gradjani i drzavljani BiH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 1 minute ago, alpaka Bereta Sida said: Sto se bolda tice, izgleda da se nismo razumjeli. Legitimno mi je da su u CG zaustavili te glasace iz BiH jer su uticali na regularnost izbora. Nije mi ni legitimno, a ni normalno, da to rade gradjani i drzavljani BiH. O tome bi valjalo na temi o BiH, građani BiH sprečavaju druge građane BiH da glasaju u CG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 10 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: BiH ima sa Hrvatskom i Srbijom sporazume o dvojnom i dosta ljudi glasa na izborima u BiH i jos jednoj od ove dvije zemlje u zavisnosti od nacionalne pripadnosti. Za CG ne bih znao, Vukanovic je u onom videu rekao da nije moguce imati dvojno BiH-CG dok sam na nekim mjestima citao da postoje i takvi ljudi. Sto se bolda tice, izgleda da se nismo razumjeli. Legitimno mi je da su u CG zaustavili te glasace iz BiH jer su uticali na regularnost izbora. Nije mi ni legitimno, a ni normalno, da to rade gradjani i drzavljani BiH. Bold1 Moguce je imati dvojno BiH-Crnogorsko drzavljanstvo, nije moguce imati dvojno srpsko-crnogorsko drzavljanstvo. Bold2 Nije legitimno zaustavljati nikog ko ima pravo glasa, a ti ljudi imaju pravo glasa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Decenijama se u državi Crnoj Gori dešavalo krešenje elementarnih prava građana, ubijani su neistomišljenici, hapšeni, prebijani i satanizovani preko medija ali su bili retki slučajevi da neko sa strane ili iz okruženja a ko se predstavlja kao neka građanska opcija podigne glas protiv toga. Ćutalo se i na direktne pretnje o proterivanju jednog dela građana CG, ćutalo čak i odobravalo što je pokušano nasilno pokrštavanje i oduzimanje imovine SPC, ćutalo se na ono "morate se navići" a sad bez ikakvog blama i stida kreće hajka i medijska ofanziva nakon par sukoba pijanih pristalica suprostavljenih strana. Niko nije podigao glas kad je uhapšena devojka zbog nošenja krsta ili kad su prebijani odbornici u SO Budva ali sad im sve smeta kad ljudi nakon 30 godina mraka izađu da proslave pobedu. Čelnici pobedničke trojke i SPC jasno su ukazali da nema razloga za euforiju a kamoli osvetu, pozvali su svi pojedinačno da se strasti smire i pružaju ruku pomirenja poraženima i manjinama ali opet bivaju osuđeni bez krivice. To što ovih dana trpi porodica Abazović od strane velikoalbanskih i velikocrnogorskih fanatika je posebna tema a vidim da se i Bošnjaci iz BiH pridružuju toj hajci, samo zato što Dritan hoće saradnju sa svim građanima u CG. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 2 hours ago, Klotzen said: Slušam razno razne analitičare i par njih spominje da će i SDP da preleti na stranu opozicije. Što se tiče manjina one se neće izjašnjavati dok vlada opozicije ne bude sigurna, a onda će svi da uđu u nju. Ista priča kao sa SNS. Sve manjine se zaklinjale da neće sa šovinistom a onda preleteše bez po muke kada je obznanjeno da su se SPS i SNS dogovorili. Naravno da ce uci u vladu, slepila im se zadnjica za fotelju. Koliko tu upravnih odbora, funkcija, troduplih plata ima... ihahaj. Dokle god im se to garantuje, moze i Amfilohije da bude premijer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Sta mislite dal ce smeti da dirnu Brana? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 7 minutes ago, Tamburinjo said: Sta mislite dal ce smeti da dirnu Brana? Mozda i najjaca izjava do sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 9 minutes ago, Tamburinjo said: Sta mislite dal ce smeti da dirnu Brana? Ovo je samo skup politicara, za Branu ni Avengersi nisu dovoljni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Priča o bilo kakvim hapšenjima je godinama daleko, prvo treba napraviti čistku u policiju, pravosuđu, pronaći dokaze, pa tek onda bilo šta pokušati. Veliki igrači sigurno neće padati, niti neko smije krenuti na njih, a i oni će prvi sami doći sa predlozima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 30 minutes ago, Perkos2 said: To što ovih dana trpi porodica Abazović od strane velikoalbanskih i velikocrnogorskih fanatika je posebna tema a vidim da se i Bošnjaci iz BiH pridružuju toj hajci, samo zato što Dritan hoće saradnju sa svim građanima u CG. Momak je heroj ovih izbora i nece mu biti lako izdrzati sve ove pritiske. To samo pokazuje kakvo je mrznju u drustvu stvorio Milo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Da je Milo znao sta ce biti 7 godina kasnije, ne bi ovo radio 2013-te. JBG 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Sad je pritisak na Dritana od strane Sarajeva i Albanaca, a oni nisu ni glasali za njega. Većinom je Ura dobila glasove u pravoslavnim sredinama. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts