Prijatelj Mitar Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Sta sam sve morao da progutam gledajuci "Zaduzbinu" i "Tocak vremena", "Vestac" mi je remek-delo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 14, 2022 Author Share Posted January 14, 2022 Evo malo jahača, solidno ovo izgleda imo. https://screenrant.com/witcher-season-2-wild-hunt-concept-art-images/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 1 hour ago, Sector said: Evo malo jahača, solidno ovo izgleda imo. https://screenrant.com/witcher-season-2-wild-hunt-concept-art-images/ Lele, 'ocu ove akcione figure odma"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Bas mi je jako kako su Hissrich i ekipa presli put od napadnog distanciranja od igara po svaku cenu na samom pocetku do prakticne implementacije brda stvari i resenja iz istih. Ocigledno su zakljucili da je mnogo lakse dopreti do i odobrovoljiti hardkor fanove igara, nego knjiske puriste. Od onolikog ponavljanja u intervjuima pred prvu sezonu da serija nema veze sa igrama (iako su i one bas bas super, jeej!) i insistiranju na sasvim (neko bi rekao napadno) drugacijim resenjima, dosli smo do toga da se sada ne samo crpi inspiracija iz CDPR-ovog ceda, nego cak gotovo direktno preuzimaju neke stvari. Prva epizoda (Grain Of Truth) je produzen i konkretnoj tematici prilagodjen "Night to remember" trejler za TW3 - dizajn bruxe, koreografija, boje, rad kamere, efekti, atmosfera, zvuk... Zli jezici bi rekli da je verovatno upravo to razlog zasto je to najbolja epizoda ove serije do sada. Osim toga, primeticete da Triss sada ima prakticno crvenu kosu, da je dizajn Kaer Morhena vrlo snazno naslonjen na onaj iz TW3, da je Wild Hunt dobio znatno prosirenu ulogu opet po modelu iz igara te da su i dizajnirani vrlo slicno, da je Vesemir u vizuelnom smislu gotovo rip-off onog iz TW3... Sada vise nisu glavni neprijatelji neostvareni gejmeri koji zive u podrumima svojih roditelja i drkaju dzojstik i ne znaju nista o ip-u osim onoga sto im je prikazao ekran kompa, vec su to sad knjigofili cistunci koji su uz to sasvim sigurno i prikriveni rasisti, sovinisti i sta sve ne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 odgledao prve 2 ep i evo treca epizoda mi se razvvukla na treci dan gledanja, ostalo mi jos 25 minuta.. pitanje je dal cu i danas skupiti snage da odledam lmao.. ne kontam cemu hajp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Mislim stvarno... Rekli im iz PR-a da nemaju željenu gledanost na azijskom tržištu pa da poguraju malo? Ako već žele da preuzmu scene iz knjige gde glavna junakinja ima vatačinu pod jorganom sa drugom ženskom (teško im bilo), da li su iz istog PR-a rekli da će biti veća gledanost ako se vata belkinja sa crnkinjom? Kad god pomislim da ne mogu da naprave veće sranje u adaptaciji knjiga, ovi iz Netfliksa me efikasno razuvere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Kad smo kod knjiga, Čarobna knjiga je objavila Veštac enciklopediju. Prevod i obrada francuskog izdanja. Vrhunski je odrađena. Ja sam knjige pročitao pre 5-6 godina i dosta sam zaboravio. Uz ovu enciklopediju se taman podsetio i napravio sebi sliku sveta koji je osmislio Sapkovski. https://carobnaknjiga.rs/vestac-enciklopedija 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 (edited) Jedno pitanje, otkud to da Henry Cavill zavrsava pricu i sad Liam Hemsworth uskace? Jel zbog toga sto ce Henry igrati Supermena i dalje? Edited October 29, 2022 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 https://redanianintelligence.com/2022/10/29/breaking-henry-cavill-quits-the-witcher-after-season-3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 29, 2022 Author Share Posted October 29, 2022 Sprdnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 99% je zbog Supermena ali mogu da zamislim da će svi da divljaju da mrzi produkciju, kao da ovo nije biznis 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Ovo sa promenom glumca bi mogao biti poslednji ekser u sanduk. Jako veliki hendikep pogotovo što je Henry gotovo savršen za ulogu. Sad sam pogledao Lijama ako perika bude dobra mogao bi da podseća na Henrija, videćemo za par godina, ko zna kada će 4. sezona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 26, 2022 Author Share Posted December 26, 2022 Da li se neko usudio da proba Blood Origin? Za sad obećavajućih 3.7 na imdb. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 28, 2023 Author Share Posted June 28, 2023 Sutra kreće zadnja sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 Bog da joj dušu prosti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Odgledao prvu - ne znam da li ću ostatak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenson Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Boze kkvo smece.... Sta uradise.... Doslovno ovaj netflix ubija dobre knjige i ideje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 3, 2023 Author Share Posted July 3, 2023 Ispade prva sezona najbolja. Generalno Witcher je daleko gori tv show od Rings of Power u svakom pogledu, iako ima jaču ocjenu. Veliki potencijal ovdje čuči ali smo od svega dobili radnju 200 na sat, gomilu jeftinih dijaloga, nikakvu hemiju između Geralta i Yen, da ne nabrajam dalje... Ali bitno da imamo gej parove i crne vilenjake. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecaPereca Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Ja sam odustala od ove serije posle 3 epizode.. nznm ne drži mi pažnju. Sve je nekako mlako, nedovršeno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 23 Share Posted January 23 Četvrta sezona krenula u produkciju. Glavne vesti su (stara) Lajam Hemsvort umesto Henri Kavila kao Geralt i (nova) Lorens Fišburn u ulozi vampira Regisa. https://redanianintelligence.com/2024/01/12/laurence-fishburne-joins-the-witcher-s4-as-regis/ Zašto šibaju mrtvog konja? Ne mogu da verujem da ova serija ima iole toliku gledanost da opravdava četvrtu sezonu i ulaganje u klasnog glumca kakav je Fišburn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 29 Share Posted January 29 On 1/23/2024 at 9:31 PM, Stiletto said: Zašto šibaju mrtvog konja? Ne mogu da verujem da ova serija ima iole toliku gledanost da opravdava četvrtu sezonu i ulaganje u klasnog glumca kakav je Fišburn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 19 Share Posted April 19 Konačno kraj. Doduše, četiri sezone prekasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted October 29 Share Posted October 29 Half a Century of Poetry Later (2019) Takođe se vodi pod imenom "Alzur's Legacy" na nekim mestima. Poljski film sa ovom tematikom. No ovde su glavne uloge Lambert i Merigold. Radnja je klasika iz ovog sveta odigrava se par decenija posle zadnje priče u knjigama. Film su pravili fanovi za fanove tako da nemojte imati velika očekivanja. Ovo je više za fanove kako i sami kažu ali se spremite za film koji je niskobudžetaš. Glumci su pravi, doduše vidi se da je snimano u jedan do dva prolaza tako da nije baš sve najsjajnije. Zato ga i spominjem ovde jer one koje ne interesuje tematika nema šta da interesuje ni ovaj film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts