fillam Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 I zvanicno je, Luis Diaz, lep posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Mo zaboO za Egypt protiv Maroka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 31, 2022 Author Share Posted January 31, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Koji ce nam q ovaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 31, 2022 Author Share Posted January 31, 2022 Pa kad pocistimo ovaj originalni front3 u narednih godinu dana da ima ko da igra 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Samo kad ce nam pomoci igrac iz seoske lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 1, 2022 Author Share Posted February 1, 2022 Sad tek vidim da ipak nismo stigli sinoc da potpisemo ovog malog 😂 krajnje neozbiljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Sinoć sam ugledao sliku potencijalno mogućeg zastava Liverpula za današnju tekmu na nekom fan pejdzu. I na njoj su u startni 11 Eliot, Diaz(s) I Tiago, bez Salaha i Manea. U sekundi mi kroz vuglu prolazi misao da se Eliot oporavio, i onda spuštam sebe sa nemoguće je budalo da se tako brzo vrati posle tako stravicne povrede, kada se zbog iste pauzira oko godinu dana i pored toga što mi je sve vreme nelogicnost na umu da u sastav nisu uvrsteni dvojica finalista afričkog kupa. Dolazi današnja tekma sastav sam prelistao na brzaka i zapamtio samo startere, kada tokom kadra u toku meča pozira Eliot na klupi u opremi kluba, i komentar spominje da je odigrao tekmu za u23. Posle Harvi ulazi u igru i daje efektan gol. Nisam ispratio njegovo zdravstveno stanje i ažuriranja, ali svakako lepo iznenađenje i pojačanje pred naporan nastavak sezone i bitku na 4 fronta. Sa povratkom afro igrača, smo blizu punog sastava na raspolaganju, što je dobra stvar pred jako bitan deo sezone, i KO faze CL. Pretpostavljam da se odmaraju izostali Brazilci. Ko je na listi za povredjene? Origi? Možda Gomez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 6, 2022 Author Share Posted February 6, 2022 Vec pocetkom januara su bile neke slike sa treninga tako da se ocekivalo da se vrati uskoro, nije sjebao ACL pa da bude sigurno season-ending injury. Da, kada se vrate ova dvojica imamo gotovo sve igrace na raspolaganju sto je odlicna vest jer nas ceka veoma gust raspored. Ako se ne varam, imamo mec na svaka 3 dana sve do sredine marta, mislim da tek pred mec sa Junajtedon 20.03. cemo imati pauzu od 7 dana izmedju dva mece (ako kojim slucajem bas tad ne uleti odlozen mec sa Arsenalom). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Ovo je bas ekspresno bra povratak za taj tip povrede, samo 5 meseci. Hayward, NBA kosarkas se povredio u prvoj tekmi sezone pre par godina i propustio je celu sezonu. Ima tu do sitnijih detalja povrede, npr stepen ostecenja kostiju, pa tetiva, nerava (da li su osteceni). Ispratio sam da nam je raspored gust za naredne dve nedelje, dalje me mrzilo da gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Jota standard doba kretnja i realizacija. Matipova asistencija u stilu najboljih pakera. Nedugo zatim posle ulaska Eliota i Salaha smo zaigrali joga bonita i istorpedovali gol Smajhela. Njemu pripisujem najvece zasluge za to sto nije pukla petarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Dobar smo mec odigrali sinoc. Sad samo zdravlje do kraja sezone, nista vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 11, 2022 Author Share Posted February 11, 2022 Ne odgledah sinoc mec... ali vidim da je bilo dominantno i da je trebalo da bude mnogo vise. Bitno je da svi budu raspolozivi za LS... PL je izgubljena davno i samo neki epski meltdown Sitija moze da nas vrati u igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Zasto je epski meltdown kiks vise u odnosu na nas do kraja sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija jr Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 treba nam više od "kiksa više", jbg... prvo moramo da ih bijemo kod njih kući, zatim oni da kiksaju negdje a mi nigdje - i tek smo onda na istom broju bodova. a ne zaboravi da oni mnogo bolje od nas trpaju buraniju (jer su sitne duše, jbg), tako da je mala vjerovatnoća da će gol razlika biti na našoj strani. sad je, ako se ne varam, na +2 od nas? jedino da ih urnišemo nekih 5-0 na shittihadu 😈 (ima li neki bolji patkometarski naziv za njihov stadion?) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 City ima zavidnu prednost i ne prosipaju lako bodove. Iz mog ugla gledanja mi treba da odigramo sve tekme na maksimumu, pa ako se otvori sansa da je iskoristimo. Verujem da ce Klop i momci tako i uraditi. Nece ni Gradjanima biti lako na prolece kad naidje zgusnut raspored i morace negde da kiksnu, kao sto cemo i mi. Samo sto Redsi ce kiksove morati svesti na minimum, i nadati se da ce oni imati kiks vise od nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 39 minutes ago, Pantelija jr said: prvo moramo da ih bijemo kod njih kući, zatim oni da kiksaju negdje a mi nigdje Proslu sezonu, gde kao cb nije igrao samo Firmino otprilike, smo zavrsili sa skorom 8-2-0 (tad su se kao cb ustalili oni koji to i trebaju da igraju). Te dve neresene su Lids i ne secam se ko jos (Njukastl?!), obe zavrsene 1:1, oba gola primljena blizu 90og minuta. Ne vidim zasto ne bismo imali opet slican drugi deo sezone, a Siti neka odgovori na to i neka uzme titulu, svaka cast. Isto tako, mislim da smo u medjusobnom duelu favoriti, bilo taj jedan mec u PL, bilo neki susret u LS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Imo, vise nismo favoriti protiv Sitija, izgleda ko da je Pep nasao nacin da ne izgubi od Klopa, za razliku od prvih duela njih dvojice od njihovog dolaska na ostrvo kad se Pep bas mucio. Nismo ih dobili od jeseni '19. Poslednja 4 meca, 2 iksa, i dva poraza sa 4 komada u mrezi Alisona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 11, 2022 Author Share Posted February 11, 2022 5 hours ago, Miskooo said: Zasto je epski meltdown kiks vise u odnosu na nas do kraja sezone? Pa uglavnom ono sto je Pantelija rekao... nisam siguran da mozemo da ih dobijemo tamo a oni da izgube 6+ bodova na 10-ak kola do kraja, to ce bas tesko da se desi. Sada i da imamo bolju zavrsnicu nego prosle godine i neka bude 10-0-0 nisam siguran da ce Siti da ima skor od 7-2-1 (ili 7-1-2) koji bi nam doneo titulu (naravno, ovde ne racunam mec sa Sitijem koji je 7-8 kola pred kraj vec poslednjih 10 meceva bez njih a u tom medjusobnom duelu prijateljski X jer se oba menadzera plase onoga sta poraz znaci). Mada, bilo bi nekako poetski da Cou nekom bombom donesi Liverpulu titulu u poslednjem kolu. Poceli smo da vadimo kalkulatore, eto kiksa koliko za vikend 2 hours ago, Pantelija jr said: jedino da ih urnišemo nekih 5-0 na shittihadu 😈 (ima li neki bolji patkometarski naziv za njihov stadion?) Emptyhad Cak je i Jim Beglin to rekao jednom u live prenosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Emptyhad je pobeda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 13, 2022 Author Share Posted February 13, 2022 Porodjena tri boda… i sad krece ono pravo 💪🏼 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 16, 2022 Author Share Posted February 16, 2022 Koja lepota kad mozes da napravis 3-4 izmene koje stvarno nesto mogu da donesu. Bobby ❤️ Kvalitetno odradjen mec… prolaz dalje ne sme da se dovede u pitanje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Bobi je u nekom traljavom izdanju i formi ali ga je majstorski zabio. Cini se da se Inter raspao od trcanja, uz manjak srece za gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 18, 2022 Author Share Posted February 18, 2022 On 2/6/2022 at 6:15 PM, Darth Steva said: Ako se ne varam, imamo mec na svaka 3 dana sve do sredine marta, mislim da tek pred mec sa Junajtedon 20.03. cemo imati pauzu od 7 dana izmedju dva mece (ako kojim slucajem bas tad ne uleti odlozen mec sa Arsenalom). 9 meceva u naredne 4 nedelje… bice veselo. Jota out za vikend sigurno a mozda i duze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 (edited) Tu je Dijaz. Eliot je startovao protiv Intera, Ox bi bio probojniji, potom je ušao Milner. Edited February 18, 2022 by Janne240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts