mr clutch Posted February 26 Posted February 26 Konacno dotojna osmica i nalik na legitimnog naslednika Stivija.
Red Posted February 26 Posted February 26 Još jedna recka bez problema. Privodimo ovo kraju lagano, Arsenal potpomaže. 1
mr clutch Posted March 5 Posted March 5 Ubedljivo najgori mec sezone koji sam gledao. U par navrata Psg se igrao viktorije. Nismo mogli da gradimo napad iz zadnje linije vec smo ispucavali loptu. Previse prostora je ima domacin, a mi igrali u tempu Ling Long tima, i statcini bez ikakve kretnje i otvaranja. Alison najbolji igrac tekme. Nunez odlicna energija sa klupe i odlican posao kod gola, od dobojanja vazdusnog duela, zadrzavanja lopte i pravovremnog dodavanja. 2
Janne240 Posted March 6 Posted March 6 Teska utakmica, puno igre u defanzivi, premalo tranzicije i to na Luis Dijaza spetljano, ipak fantasticni Alison i malo srece doveli su do dobrog rezultata za nastavak. Darwin korisna epizoda za duze bojim se da bi tu bilo dosta gresaka. Sve u svemu, dobra takticka zamisao Slota ima tu nekih nijansi, solidna partija defanzivno i za Arnolda. YNWA 1
Red Posted March 11 Posted March 11 Jebiga, nije se dalo. Bezveze, s obzirom na to kako je odigran ceo ligaški deo LŠ. Slična utakmica kao u Parizu, samo sa zamenjenim ulogama. 1
MrTripleDouble Posted March 12 Posted March 12 11 hours ago, Red said: Jebiga, nije se dalo. Bezveze, s obzirom na to kako je odigran ceo ligaški deo LŠ. Slična utakmica kao u Parizu, samo sa zamenjenim ulogama. shameless
mr clutch Posted March 12 Posted March 12 Slot je uradio domaci pred sinocnju tekmu i odlucio se da sinoc odigramo heavy metal fudbal. Od starta gegen presing na high volume i zato smo Parizanima ostavili manje prostora za izgradnju napada, te je Donaruma neretko ispucavao loptu sa peterca kao posledica kvalitetnog pritiska na zadnju liniju. Jeste u teoriji riskatniji stil igre, i kad se probiju prve dve linije gegen presing se ostavlja dosta prostora rivalu na svojoj polovini za izglednu priliku, ali i to je bolje nego ko u prvoj tekmi ostaviti posed i da se igraju viktorije. Takodje losa stvar gegen presiga je prevelika energetska potrosnja, pa u ovakvom nokaut formatu takmicenja kad dodju produzetci se ostaje bez snage, te je neophodna jaca klupa nego Liverpulova sinoc. Ostaje zal sto se Slot nije odlucio za istu igru i u Parizu, umesto rezervisanijeg pristupa.
ras kass Posted March 12 Posted March 12 Zatvorili Salaha i to je to. Titula i kup i vrhunska sezona.
McLeod Posted March 17 Posted March 17 5 hours ago, mr clutch said: Valjda nece i ovaj sto je na nadomak ruke. Nece 1
Darth Steva Posted March 17 Author Posted March 17 Ehhh da se za svaki trofej borimo sa Arsenalom... gde bi nam kraj bio U javnosti neki vibe "samo ce da se osvoji PL pa je pitanje da li je to uspesna sezona"... idiots
DJORDJE Posted March 17 Posted March 17 Ne znam sta se desilo u nedelju, ali su izgledali kao da su za dorucak jeli bunike. Oduvao ih Newcastle, a ocekivao sam relativno laku pobedu Liverpoola. Uze Howe kup sa timom koji kosta koliko i trecina Arsenala.
mr clutch Posted March 17 Posted March 17 2 hours ago, DJORDJE said: Ne znam sta se desilo u nedelju, ali su izgledali kao da su za dorucak jeli bunike. Oduvao ih Newcastle, a ocekivao sam relativno laku pobedu Liverpoola. Uze Howe kup sa timom koji kosta koliko i trecina Arsenala. Za razliku od tebe sam ocekivao tezak duel uzimajuci u obzir koliko se LFC mucio sa Njukom u prethodnim duelima. I od ove ekipe Njuke nema mnogo boljim timova u PL. Ne znam sto ih tako nisko drzis 4 hours ago, Darth Steva said: U javnosti neki vibe "samo ce da se osvoji PL pa je pitanje da li je to uspesna sezona"... idiots Da, takav je utisak izvestavanja javnog mljenja ko da smo ekvivalent Bayerna u BL, a mi mucenici imamo samo jedan trofej PL u vitrini.
mr clutch Posted March 17 Posted March 17 I da muka mi je od nesposobne i uprave. Ne mogu da produze ugovore, a umeju da pustaju buve za Isaaka, za kojeg cemo izvisiti kao i za Gordona proslo leto.
Darth Steva Posted March 18 Author Posted March 18 Jucerasnja izjava Virgila definitvno vise naginje ka tome da se razilazimo na kraju sezone nego da ce produziti ugovor. Pustanje bilo koga od ove trojice na free je ogroman fail uprave a kako stvari stoje, sve su vece sanse da ce sva trojica otici -_-
mr clutch Posted March 18 Posted March 18 Da, mirise na sezonu kad su isticali ugovori Hendersonu, Fabinju i Firminu. Slicno ovako se odvijalo. Samo sto kod ove danasnje trojke nema pada u isporuci na terenu. Stekao sam utisak da Virgil najmanje zahtevan za produzetak ugovora od njih trojice i da je vrlo rad da ostane (daleko da zameram drugoj dvojici sto hoce da izboksuju kvalitetniji ugovor). I korektan je u medijskom nastupu po tom pitanju. Ovo je klasican primer kapitalistickog, americkog vodjenja kluba gde se bas sve gleda kroz prizmu sto vece zarade.
Janne240 Posted March 18 Posted March 18 Uopste me se ne dotice ovaj aktuelni neuspeh, on je toliko tipican izraz svega sto pratimo decenijama u vezi sa Liverpulom a naposletku i fudbal je takav sport, gde nista nije garant uspeha osim sampionskog karaktera. Potpuno je jasno da je Real bas stoga najveci fudbalski klub na svetu. Klasicna ljiga i sreca i novac. Treba u ovaj roster uvesti jacu odbranu, sredinu i napad, realno 5 igraca tu treba promeniti. Nedostaje Vajnaldum, nedostaju igraci koji umeju da drze presing u tranziciji, da oduzimaju lopte na sredini (MekAlister i Soboslai nisu slabi ali su im oduzimali lopte), naravno ozbiljno pojacanje na bekovskim pozicijama i konacno neki spic igrac uz brze igrace u napadu. Jedno je sigurno imamo golmana svetske klase, Alison Beker. Solidan je i mali Irac ali je mekan i tanak, ne moze da bude prvi golman Liverpula.
Miskooo Posted March 19 Posted March 19 (edited) Nije samo do 3 ugovora koji isticu. Pominje se odlazak Darvina (kao 99%), Diaza je Siti trazio proslog leta kad smo se raspitivali za Alvareza ali se nisu dogovorili oko doplate, pominju se i Konate i Eliot.... Jesu vlasnici maloumni, ali ovo je previse a sto je jos bitnije nema potrebe za ovakvim zaokretom. Videcemo, izgleda da sledi burno leto. Edited March 19 by Miskooo
mr clutch Posted March 19 Posted March 19 Darvinov odalzak i nije problem 🙂. Pogotovu ako Arapi hoce da odrese kesu za cifru koja se provlaci u medijima.
DJORDJE Posted March 24 Posted March 24 On 3/17/2025 at 2:53 PM, mr clutch said: Za razliku od tebe sam ocekivao tezak duel uzimajuci u obzir koliko se LFC mucio sa Njukom u prethodnim duelima. I od ove ekipe Njuke nema mnogo boljim timova u PL. Ne znam sto ih tako nisko drzis Da, takav je utisak izvestavanja javnog mljenja ko da smo ekvivalent Bayerna u BL, a mi mucenici imamo samo jedan trofej PL u vitrini. NU jeste dobar tim ali je ove sezone Liverpool pokazao ubedljivo najbolju igru, barem do sada, zato sam i ocekivao prilocno laku pobedu. Opet, ispali su iz LS , a tu sam ih uz Real stavljao kao vodece favorite. Postajem kao Mek.
mr clutch Posted Tuesday at 12:45 PM Posted Tuesday at 12:45 PM 3 ljuta gusara, otpao je jedan, ponudu koja se ne odbija poslao je Real, 2 ljuta gusara...
Recommended Posts