Kosjan Willavić Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Ja mislim da treba da uzme i zavrsni masters da ne bi govorili kako ima jedan manje od Rodzera 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ja mislim da treba da uzme i zavrsni masters da ne bi govorili kako ima jedan manje od Rodzera 😛 U Torinu, da bude prvi osvajac Itaijani ga obozavaju mozda dobije inspiraciju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 16 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ja mislim da treba da uzme i zavrsni masters da ne bi govorili kako ima jedan manje od Rodzera 😛 Mozda to da ostavimo za sledecu godinu? da nam ne bude dosadno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 https://www.abc.net.au/news/2021-02-22/novak-djokovic-frustrated-by-speculation-australian-open-injury/13179246 Quote A day after dismantling fifth seed Daniil Medvedev in the final, Djokovic revealed some more details of the injury, saying he had another MRI in the morning and the tear in his abdomen had grown from 17 millimetres to 25mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 On je otprilike na konferenciji najavio da neće dolaziti na turnire gde postoji karantin ovog tipa, eventualno slemove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 3 hours ago, wwww said: A day after dismantling fifth seed Daniil Medvedev in the final, Djokovic revealed some more details of the injury, saying he had another MRI in the morning and the tear in his abdomen had grown from 17 millimetres to 25mm. Folirant 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 On je otprilike na konferenciji najavio da neće dolaziti na turnire gde postoji karantin ovog tipa, eventualno slemove.Pa mislim da niko nece dolaziti na turnire koji imaju karantin ovog tipa ako nisu slemovi. Ako karantin traje nedelju dve i turnir nedelju dana to znaci maltene da se igra jedan turnir mesecno i sveukupno 10-12 godisnje ako bude situacija da jedan karantin vazi za vise turnira na istom mestu kao sto je bilo u Melburnu.Mislim da je za Evropu takav karantin neodrziv i da ce igrati vecina stvari bez karantina. US open ce mozda iskopirati proslu godinu i odrzati Sinsi i US open na isti nacin.Englezi bi u zavisnosti od situacije mozda isto trazili karantin i odrzali sve turnire na travi u 3 nedelje + nedelju dana pred turnire karantin.Ali to je za najvece turnire znaci osim sezone sljake.Gde su oni manji turniri tokom leta i sezone u Aziji posle Us opena. Osim na slemovima ovakav rasplet kao sto je bio na Melburnu mi deluje nemoguce. Posebno sto ce i igraci biti oprezniji oko uslova dolaska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 (edited) Edited February 22, 2021 by Andrei 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 BogUmi, šest slemova sa krokodilom na grudima. Ako se ne varam, Uniqlo je 8 (od 2012. do 2018). Još malo pa će najveći broj slemova biti sa Lacoste 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 (edited) I drugi su zadovoljni Edited February 22, 2021 by alcesta 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 A GM Lacosta koji je potpisao Novaka za onolike pare, kome su verovatno od 2017. do 2018. jebali sve po spisku u fazonu 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Uz ove gornje slike s peharima ide i ovo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Kad god pomislim da ne mogu voleti vise Novaka no sto ga volim i navijam...kad god!!!...iskoci mi ovaj debil: Quote "NOVAK JE POSLAT OD BOGA U NAJGORE VREME ZA SRBIJU": Srđan Đoković brutalno iskren, otkrio kada padaju svi rekordi! 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 (edited) Ja se tešim da je sve ovo uspeo uprkos njemu... Edited February 22, 2021 by Andrei 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 1 hour ago, NMX said: BogUmi, šest slemova sa krokodilom na grudima. Ako se ne varam, Uniqlo je 8 (od 2012. do 2018). Još malo pa će najveći broj slemova biti sa Lacoste sa slike gore: AdIdas - 1 - 2008 (AO) Tacchini - 4 - 2011-2012 (2xAO, W, USO) Uniqlo - 7 - 2013 - 2016 (3xAO, RG, 2xW, USO) Lakost - 6 - 2018- (3xAO, 2xW, USO) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 On 2/21/2021 at 12:52 PM, Kosjan Willavić said: Uz duzno postovanje svima, pa i ovom fascinantnom podvigu od devet titula, ipak je ovo sto onaj ludak radi na RG jos neverovatnije On 2/21/2021 at 1:24 PM, Drakaris said: Novak je imao problema 2009-2010 i 2017-2018. Jedini pravi poraz mu je od Vavrinke 2014. Zaprvo razlozi zasto poredim 9AO sa 13RG je (napomena, ne kazem da je isto, ali da je blizu) su: Protivnici koje je imao Nadal na RG i fakt da je sljaka ista svake godine + konukrencija na sljaci je generalno uza Protivnici koje je imao Novak an AO i fakt da je podloga razlicita svake godine + konkurencija na betonu je najsira na tour-u Nadalovi protivnici Novak 7 Federer 6 Ferer 3 Tim 3 Almagro 3 Vavrinka 2 Marej 2 Svarcman 2 Soderling 2 Siner, Nisikori, DelPotro,Busta, Melcer, Moja, Ljubicic, Hanesku, Puerta 1 Novakovi protivnici: Marej 5 Federer 4 Nadal 2 Vavrinka 2 Ferer 2 Raonic 2 Nisikori 2 Tim, Zverev, Karatsev, Medvedev, Pulj, Berdih, Blejk, Conga 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 11 minutes ago, wrach said: Zaprvo razlozi zasto poredim 9AO sa 13RG je (napomena, ne kazem da je isto, ali da je blizu) su: Protivnici koje je imao Nadal na RG i fakt da je sljaka ista svake godine + konukrencija na sljaci je generalno uza Protivnici koje je imao Novak an AO i fakt da je podloga razlicita svake godine + konkurencija na betonu je najsira na tour-u Nadalovi protivnici Novak 7 Federer 6 Ferer 3 Tim 3 Almagro 3 Vavrinka 2 Marej 2 Svarcman 2 Soderling 2 Siner, Nisikori, DelPotro,Busta, Melcer, Moja, Ljubicic, Hanesku, Puerta 1 Novakovi protivnici: Marej 5 Federer 4 Nadal 2 Vavrinka 2 Ferer 2 Raonic 2 Nisikori 2 Tim, Zverev, Karatsev, Medvedev, Pulj, Berdih, Blejk, Conga 1 Kakvi su ovo protivnici? QF pa nadalje ili šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 3 minutes ago, CheshireCat said: Kakvi su ovo protivnici? QF pa nadalje ili šta? tako je - QF-SF-F Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Ma jači je Nadalov RG u svakom slučaju. Svaka čast Novaku, ali Nadal nije gubio od Istomina (WTF?). 117ti igrač sveta tada. Isto tako Nadal je osvojio RG sa 19, a Novak AO tek sa 21... Nadal ima svega 3 poraza, Novak 8 itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Koliko god mi želeli da spustimo stvari u isti nivo...neuporedivo je. Mislim ono....Samprasov rekord za koji se pre manje od dvadeset godina pričalo da je nedostižan, Rafa će ove godine verovatno da ga izjednači...samo sa osvojenim RG-ovima, da apstrahujemo ostala tri kao da ne postoje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 18 minutes ago, CheshireCat said: Nadal ima svega 3 poraza, Novak 8 itd. Dva poraza i jedan WO, 98 posto pobeda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 20 hours ago, ciao said: naprimer lep tekst iz L'equipe koji nije uvek bas naklonjen Novaku blago receno https://www.lequipe.fr/Tennis/Actualites/Novak-djokovic-remporte-l-open-d-australie-en-dominant-facilement-daniil-medvedev-en-finale/1225595 Svidja mi se naslov, bas su uboli Djoko Vite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts