alcesta Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 (edited) Koliko na snimku nekako uvrnuto izgleda dizanje ova zadnja dva trofeja s maskom Edited September 21, 2020 by alcesta 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Mnogo bitna titula u borbi za prvo mesto s obzirom da nece biti ATP kupa. 10. masters titula na sljaci, sta reci. Vise se i nije moglo pored ovakvog Nadala. Sada ide RG, tu ne ocekujem neki podvig i osvajanje titule. Mada kako vidim da Nadal nije u nekoj bajnoj formi i ona sramotna igra Tima u finalu. Nista nije nemoguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Vajda 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 (edited) Meni je pred RG bukvalno po 33% šanse za Novaka,Rafu i Tima. Edited September 21, 2020 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Naravno da ima mesta za popravak i igre i spreme. Koliko - to jeste pitanje,ali ima. Ipak je on u Rim dosao nakon malo treninga na sljaci. Nisam se udubljivao u statistiku,ali mislim da danas nije dovoljno dobio ni od servisa,a posebno ne od reterna. Ja sam ocekivao da ce mu retern biti jace oruzje danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 (edited) Bravo za titulu, s pola gasa i puno nervoze.. Za drop sotove sta reci? Da gledamo na one neuspele sa vedrije strane😃 Ako ne prodje bar je iscimao protivnika da potrci ka mrezi😅 Divna mu je ova crvena trenerka🤩 a Vajda genijalac❤️ Edited September 21, 2020 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Ja se na RG plasim samo pozitivnog PCR testa nekoga s kim je bio u kontaktu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Bravisimo, sto bi rekli italijani 🤣😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 ali komentar na dodeli trofeja...Vajda najgori igrac UNO karti ikada 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 (edited) 47 minutes ago, Milica said: Za drop sotove sta reci? Da gledamo na one neuspele sa vedrije strane😃 Ako ne prodje bar je iscimao protivnika da potrci ka mrezi To ja sebi stalno govorim u toku meča, strategija, da zbuni protivnika, skraćivanje predugih poena itd., ali nekako mi nije nimalo lakše kad se lopta skotrlja u mrežu o varijanti kad telefonira udarce koji po pola metra uvis odskaču da i ne govorim 46 minutes ago, wrach said: Ja se na RG plasim samo pozitivnog PCR testa nekoga s kim je bio u kontaktu. Neka vodi samo ove iz tima koji su se s njim već zarazili, to bi trebalo da smanji rizik. Ionako se brinem za Vajdu Edit: evo i ovo da ubacim: Edited September 21, 2020 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 21, 2020 Author Share Posted September 21, 2020 (edited) Pa valjda je Petar Popovic (trener Dzumhura) vec bio zarazen coronom, pa ima i antitela, a sad je dobio pozitivan test. Tako da... nadajmo se da nece biti gluposti (npr. da Vajda dobije pozitivan test). Edited September 21, 2020 by wwww 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 2 hours ago, wrach said: Ja se na RG plasim samo pozitivnog PCR testa nekoga s kim je bio u kontaktu. Da ne trazim post da se samocitiram ali ja sam se tacno toga plasila na USO i sada ponovo jer je na USO bilo nesto drugo sto se nije moglo pretpostaviti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 Sada kad je vec osvojio svaki masters po dva puta, mislim da je vreme i za slem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 Praštajte ako je bilo već negde.... Kako sad ide na RG, svi u isti hotel? Video sam negde da ne smeju da iznajmljuju kuće...šta to u praksi znači? Mislim, realno, veća je šansa da se veći broj njih zarazi ako su svi u istom hotelu nego ako su (makar neki) izolovani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 13 hours ago, Crni Bombarder said: Naravno da ima mesta za popravak i igre i spreme. Koliko - to jeste pitanje,ali ima. Ipak je on u Rim dosao nakon malo treninga na sljaci. Nisam se udubljivao u statistiku,ali mislim da danas nije dovoljno dobio ni od servisa,a posebno ne od reterna. Ja sam ocekivao da ce mu retern biti jace oruzje danas. % prvog 69 i osvojeni poeni na prvi 69%, drugi op 41% , 2 asa samo ali je bilo servis w i sticanja prednosti u gemu nakon servisa ,u drugom setu posebno . Ne treba zaboraviti da je Švarcman jedan od najboljih na returnu već par sezona unazad. Samom Novaku return je mogao biti dosta bolji u kontinuitetu , ali opet kada pogledamo kada jednom gemu podigne return na svoj standard lako uzme brejk, sasvim dovoljno . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 22, 2020 Author Share Posted September 22, 2020 2 hours ago, NMX said: Praštajte ako je bilo već negde.... Kako sad ide na RG, svi u isti hotel? Video sam negde da ne smeju da iznajmljuju kuće...šta to u praksi znači? Mislim, realno, veća je šansa da se veći broj njih zarazi ako su svi u istom hotelu nego ako su (makar neki) izolovani? Kao igraci moraju da budu smesteni u jedan od dva predvidjena hotela, a ti hoteli nisu rezervisano da budu iskljucivo za igrace, vec mogu i obicni turisti da tu budu smesteni. Kao su odvojili prostorije gde igraci jedu i teretanu, ali prema onom sto su neki pisali higijena nije bas na nivou koji zahteva pandemija (ne ciste se i ne dezinfikuju povrsine/sobe redovno kao sto su, pretpostavljam, u NY). Sven Gronefeld je postavio neku sliku gde u nekom dugackom hodniku u redu cekaju na testiranje (nesto ne vidim da su na propisnom rastojanju, a ne vidi se da li nose maske). Kao im je jutros ostavljena poruka da treneri na treninzima sad moraju da nose maske. Sve u svemu: ocekujmo haos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 14 hours ago, alcesta said: Edit: evo i ovo da ubacim: Ovo mi je beskrajno simpatičan momenat ulaska sa terena šampiona koji je upravo osvojio titulu Podvig koji je napravio osvajanjem 5. Rimske titule u datom trenutku je rečima teško opisati. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 22, 2020 Author Share Posted September 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 22, 2020 Author Share Posted September 22, 2020 malo slicica: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 22, 2020 Author Share Posted September 22, 2020 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 (edited) Edited September 24, 2020 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 (edited) Novak je jos davno poceo sa pripremama za Rolan Garos 2020 😂visionar nema sta😂 Edited September 27, 2020 by Milica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Potpisali ga kao Adamovića Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts