Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mnogo bitna titula u borbi za prvo mesto s obzirom da nece biti ATP kupa. 

10. masters titula na sljaci, sta reci. Vise se i nije moglo pored ovakvog Nadala.

Sada ide RG, tu ne ocekujem neki podvig i osvajanje titule. Mada kako vidim da Nadal nije u nekoj bajnoj formi i ona sramotna igra Tima u finalu. Nista nije nemoguce.

Posted

Naravno da ima mesta za popravak i igre i spreme. 
Koliko - to jeste pitanje,ali ima. Ipak je on u Rim dosao nakon malo treninga na sljaci.

Nisam se udubljivao u statistiku,ali mislim da danas nije dovoljno dobio ni od servisa,a posebno ne od reterna. Ja sam ocekivao da ce mu retern biti jace oruzje danas.

Posted (edited)

Bravo za titulu, s pola gasa i puno nervoze.. 

Za drop sotove sta reci? Da gledamo na one neuspele sa vedrije strane😃 Ako ne prodje bar je iscimao protivnika da potrci ka mrezi😅

Divna mu je ova crvena trenerka🤩 a Vajda genijalac❤️

Edited by Milica
Posted (edited)
47 minutes ago, Milica said:

Za drop sotove sta reci? Da gledamo na one neuspele sa vedrije strane😃 Ako ne prodje bar je iscimao protivnika da potrci ka mrezi

To ja sebi stalno govorim u toku meča, strategija, da zbuni protivnika, skraćivanje predugih poena itd., ali nekako mi nije nimalo lakše kad se lopta skotrlja u mrežu :classic_biggrin: o varijanti kad telefonira udarce koji po pola metra uvis odskaču da i ne govorim :classic_ninja:

46 minutes ago, wrach said:

Ja se na RG plasim samo pozitivnog PCR testa nekoga s kim je bio u kontaktu.

Neka vodi samo ove iz tima koji su se s njim već zarazili, to bi trebalo da smanji rizik. Ionako se brinem za Vajdu :heart:

Edit: evo i ovo da ubacim:

Edited by alcesta
  • Like 1
Posted (edited)

Pa valjda je Petar Popovic (trener Dzumhura) vec bio zarazen coronom, pa ima i antitela, a sad je dobio pozitivan test. Tako da... nadajmo se da nece biti gluposti (npr. da Vajda dobije pozitivan test).

Edited by wwww
  • Tuzno 2
Posted
2 hours ago, wrach said:

Ja se na RG plasim samo pozitivnog PCR testa nekoga s kim je bio u kontaktu.

Da ne trazim post da se samocitiram ali ja sam se tacno toga plasila na USO i sada ponovo jer je na USO bilo nesto drugo sto se nije moglo pretpostaviti

• Like 1
Posted

Praštajte ako je bilo već negde....

Kako sad ide na RG, svi u isti hotel? Video sam negde da ne smeju da iznajmljuju kuće...šta to u praksi znači? Mislim, realno, veća je šansa da se veći broj njih zarazi ako su svi u istom hotelu nego ako su (makar neki) izolovani? 

Posted

13 hours ago, Crni Bombarder said:

Naravno da ima mesta za popravak i igre i spreme. 
Koliko - to jeste pitanje,ali ima. Ipak je on u Rim dosao nakon malo treninga na sljaci.

Nisam se udubljivao u statistiku,ali mislim da danas nije dovoljno dobio ni od servisa,a posebno ne od reterna. Ja sam ocekivao da ce mu retern biti jace oruzje danas.

% prvog 69 i osvojeni poeni na prvi 69%, drugi  op 41%  , 2 asa samo ali je bilo servis w  i sticanja prednosti u gemu nakon servisa ,u drugom setu posebno . Ne treba zaboraviti da je Švarcman jedan od najboljih na returnu već par sezona unazad.

Samom Novaku return je mogao biti dosta bolji  u kontinuitetu , ali opet kada pogledamo kada jednom  gemu podigne  return na svoj standard lako uzme brejk, sasvim dovoljno .

• Like 2
Posted
2 hours ago, NMX said:

Praštajte ako je bilo već negde....

Kako sad ide na RG, svi u isti hotel? Video sam negde da ne smeju da iznajmljuju kuće...šta to u praksi znači? Mislim, realno, veća je šansa da se veći broj njih zarazi ako su svi u istom hotelu nego ako su (makar neki) izolovani? 

Kao igraci moraju da budu smesteni u jedan od dva predvidjena hotela, a ti hoteli nisu rezervisano da budu iskljucivo za igrace, vec mogu i obicni turisti da tu budu smesteni. Kao su odvojili prostorije gde igraci jedu i teretanu, ali prema onom sto su neki pisali higijena nije bas na nivou koji zahteva pandemija (ne ciste se i ne dezinfikuju povrsine/sobe redovno kao sto su, pretpostavljam, u NY).

Sven Gronefeld je postavio neku sliku gde u nekom dugackom hodniku u redu cekaju na testiranje (nesto ne vidim da su na propisnom rastojanju, a ne vidi se da li nose maske). Kao im je jutros ostavljena poruka da treneri na treninzima sad moraju da nose maske.

Sve u svemu: ocekujmo haos.

• Like 1
Posted
14 hours ago, alcesta said:

Edit: evo i ovo da ubacim:

Ovo mi je beskrajno simpatičan momenat ulaska sa terena šampiona koji je upravo osvojio titulu

Podvig  koji je  napravio osvajanjem 5. Rimske titule  u datom trenutku je rečima teško opisati.

• Like 4