Dracarys Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Sećam se i ovoga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Ne znam gde da pitam, pa ajd ovde: Jel Ozmo ne pise vise za SK? Bas sam voleo njegove analize Novakovih meceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Pa pisao je, bio je i u Njujorku. Na tw profili piše i dale da je novinar SK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 🎯 “Idem na sve moguće rekorde, na sve što mogu da oborim. Nikada nisam imao problem da to kažem – I zato me možda ljudi i ne vole; nisam se pretvarao kao neki – da kažem da mi nije cilj, pa onda da se ponašam drugačije… Uvek sam se trudio da budem u skladu sa onim šta verujem!", poručio je Đoković. 6 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drungarija Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 4 minutes ago, Čvarkov said: 🎯 “Idem na sve moguće rekorde, na sve što mogu da oborim. Nikada nisam imao problem da to kažem – I zato me možda ljudi i ne vole; nisam se pretvarao kao neki – da kažem da mi nije cilj, pa onda da se ponašam drugačije… Uvek sam se trudio da budem u skladu sa onim šta verujem!", poručio je Đoković. Nadal na aparatima 🤣, svaka dodatna titula Novaka ubije jednu celiju motivacije za povratak. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 14 minutes ago, Čvarkov said: 🎯 “Idem na sve moguće rekorde, na sve što mogu da oborim. Nikada nisam imao problem da to kažem – I zato me možda ljudi i ne vole; nisam se pretvarao kao neki – da kažem da mi nije cilj, pa onda da se ponašam drugačije… Uvek sam se trudio da budem u skladu sa onim šta verujem!", poručio je Đoković. Opa 😇 Može izvor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 5 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 19 minutes ago, Helena said: Opa 😇 Može izvor? B92: Đoković: Idem na sve moguće rekorde, pa i na Konorsov http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2023&mm=11&dd=05&nav_id=2428120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Dobro je I ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 (edited) Ali ovih par fotki sa Roleks krunom... Neprocenjivo! (Sa posebnim osvrtom na Roleks i njihove procene 😁) Edited November 5, 2023 by Barker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 14 minutes ago, Čvarkov said: B92: Đoković: Idem na sve moguće rekorde, pa i na Konorsov http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2023&mm=11&dd=05&nav_id=2428120 Uf, taj Konorsov rekord je brutalan i teško dostižan. Morao bi Novak da ubaci više ATP250 u svoj raspored narednih godina, niko mu ni ne može zameriti, jer ima 70 velikih titula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Toliko toga ima interesantnog , neverovatni Novak zaslužuje sve ove povale 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Ova mi se dopala 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 2 hours ago, Čvarkov said: B92: Đoković: Idem na sve moguće rekorde, pa i na Konorsov http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2023&mm=11&dd=05&nav_id=2428120 E vidiš, takvi portali i izvori te nateraju da više veruješ Tviteru, nego našim "novinama". B92 je naveo izvor B92 A Novakovi fanovi tj jedan od najvatrenijih koga je i sam ATP blokirao, navodi kao izvor Kurir i Vuka Brajovića kao novinara, što ispada tačno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 16 hours ago, Helena said: Pa pisao je, bio je i u Njujorku. Na tw profili piše i dale da je novinar SK. Da, evo ga (posle poduze pauze) lep tekst u njegovom stilu. https://sportklub.n1info.rs/blog/sasa-ozmo/aura-i-m-a-djokovicev-gas-do-daske-na-terenu-i-van-njega/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 Izgleda da ovaj novi agent nije definitivna odluka. https://sportklub.n1info.rs/tenis/atp/ko-ce-biti-djokovicev-novi-agent/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 21 hours ago, Dracarys said: Uf, taj Konorsov rekord je brutalan i teško dostižan. Morao bi Novak da ubaci više ATP250 u svoj raspored narednih godina, niko mu ni ne može zameriti, jer ima 70 velikih titula. Mislim da je dostižan i samo sa velikim titulama, ali može i neki Bazel da se ubaci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 Novak sada ima 18 titula na dvoranskom hardu iz 50 učešća. Možete pretpostaviti da je i tu po % uspešnosti osvajanja turnira u odnosu na učešče pretekao bivšeg rivala. 50 učešća deluje kao prilično velki broj , ali kada se pogleda detaljnije- 16 učešća su Paris 15 ATP finals, znači 19 na svim ostalim (ATP500/250). Još jedna ilustracija koliko ima fantastičan career management Titule : Paris Masters 7 ATP Finals 6 Metz 1 Basel 1 Beč 1 Astana 1 Tel Aviv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 17 minutes ago, alcesta said: Schazi! 3 hours ago, alcesta said: Izgleda da ovaj novi agent nije definitivna odluka. https://sportklub.n1info.rs/tenis/atp/ko-ce-biti-djokovicev-novi-agent/ A izgleda nije ni novi kao što smo mislili Deluje da se Novak više nije slagao za pristupom Edorada i Elene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 Jel se zna sta je sa Goranom? Negde je pisalo (mislim da je on rekao) da ide na operaciju kolena? Novak bi trebalo i novog trenera da nadje bar privremeno pretpostavljam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 Goran je usred prilično gadnog razvoda, ne znam za operaciju. Sasvim je moguće da neće biti ni u Torinu, nisam baš pratila trač rubrike, samo sam videla naslove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 Krajem septembra je operisao koleno. Postavljao je slike iz bolnice , na štakama . Kaže oporavak teče dobro Period rehabilitacije zavisi od težine oboljenja/povrede , same operacije. a ne verujem za sada i ako ne bude putovao u Torino da će tražiti trenera.Deluje da mu Gomes -Herrera /sa asistenicjama Marca Panchi-a dovoljan za sada 24 minutes ago, ciao said: Jel se zna sta je sa Goranom? Negde je pisalo (mislim da je on rekao) da ide na operaciju kolena? Novak bi trebalo i novog trenera da nadje bar privremeno pretpostavljam? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts