wwww Posted June 20, 2021 Author Share Posted June 20, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 20, 2021 Author Share Posted June 20, 2021 6 hours ago, alcesta said: Još malo za fanove dotičnog komentatora 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 On 6/17/2021 at 9:28 PM, Boxy said: Ali like father, like son, a mali ima original Nadalov fh Ali najjače je što se i sam Novak smeje i imitira ga bukvalno 100% Rafin FH 23 hours ago, McLeod said: Ljudi u njegovim godinama koji nisu profesionalni sportisti kidaju ligamente i kilave se na najtragikomicnije nacine. Povrede su neminovnost u tim godinama. Pravo je cudo kako su Djokovica zaobisle, imajuci u vidu stil igre, i dokle ce to trajati. Piramide bato 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 25 minutes ago, NMX said: Piramide bato U Bosni se cenkao kol'ko će da ga košta CYGS, a na Rtnju sa Dabogom (kiša) i Stribogom (vetar) ugovarao vreme na RGu, WBu i US openu. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 20, 2021 Author Share Posted June 20, 2021 (edited) Edited June 20, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Znači ovo su dvojica od 52 ili koliko ih već ima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Pokusavam da zamislim Rafu kako u Beogradu propagira otvaranje nekog teniskog centra dok je Novak negde ko zna gde al nekako mi ne ide 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Bio je onomad Federer u Beogradu za DC kad je Novak otišao na skijanje na Kopaonik ili tako negde 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 20, 2021 Author Share Posted June 20, 2021 (edited) zar to nije bilo u Novom Sadu? To je bio DC mec, kad je Fed u poslednjem trenutku resio da ucestvuje. Edited June 20, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Verovatno, znam samo da se igralo u Srbiji, ne obraćam previše pažnje u kom gradu se koje godine igralo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Jos 5 nedelja do obaranja rekorda Navratilove (331), a onda ostaje jedino Stefi Grafa sa 377 nedelja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 (edited) Ja mislim da ne treba porediti broj nedelja na prvom mestu u muškoj singl konkurenciji sa brojem nedelja na prvom mestu u ženskoj singl konkurenciji. Da dodam, da ne ispadne da nije PC: ne treba porediti broj nedelja na prvom mestu u muškoj singl konkurenciji ni sa brojem nedelja na prvom mestu u muškoj dubl konkurenciji, jer to dovodi do prostog zaključka da je Majkl Brajan neprikosnoveni teniski GOAT svih vremena sa 506 nedelja provedenih na prvom mestu. Broj nedelja na prvom mestu koji Noksa (za sada) ima se jedino može upoređivati sa hipotetičkim brojem nedelja na prvom mestu koje bi imali igrači preOpen ere, da je tada postojao matematički model vrednovanja postignutih rezultata. Koliko pratim strane forume, ta brojka, maksimalno nategnuta, je oko 380. Edited June 21, 2021 by stray_cat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Pa nismo mi uveli taj trend. Taj trend su uveli oni koji hoće da umanje Đokovićev uspeh. Zato nije zgorega da prestigne i Štefi i Majka Brajana. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Ako je Noksa dovoljno ufuran da je magična cifra 506, nemam ništa protiv :). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Pre nego sto je osvojio drugi RG pricalo se kako niko nikada nije osvojio po 2 puta svaki slem, kad je Novak to uradio odmah su se setili da to i nije neko dostignuce jer je Serena osvojila 3x, Stefi valjda 4x 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Jbga kad nema skoro vise sta da dostize u muskoj konkurenciji morali su da mu nabace i zenske rekorde, ako/kad bude prestigao Nadala i Federera onda ce verovatno da krenu da mu namecu Stefi Graf, Sernu i Margaret Kort po broju GS. Ako i to bude dostigao ne bi me cudilo da pocnu da izvlace neke rezultate iz stonog tenisa ili bagmintona. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Mislim, ja biH voleo da "dostigne" Pančo Gonzalesa i ostala teniska mitska bića (Tilden, Lejver), ali ko od "zvaničnih" (ili relevantnih) izvora ili medija poredi rekorde u teniskoj disciplini gde se igra samo Bo3 (ili treći set taj-brejk do 10) sa teniskom disciplinom gde su najbitniji Bo5 mečevi, pravi veliki fail, možda ne trenutno, ali ostaće zapisano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 A što uopšte obraćate pažnju na to? Ako Margaret Kort ima najviše slemova onda Federer nikad nije imao najviše slemova, niti nedelja na 1. mestu jer više imaju Serena, Graf, Navratilova itd. Ili se broji svima ili nikome. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Totalno nebitno. Svaka kategorija je za sebe. Besmisleno je mesanje muskog i zenskog tenisa, a takodje i nalazenje rekorda od pre 100 godina da bi unizio Novakov uspeh, a tada je tenis bio na rekreativnom nivou. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 3 hours ago, Ridji said: Jbga kad nema skoro vise sta da dostize u muskoj konkurenciji morali su da mu nabace i zenske rekorde, ako/kad bude prestigao Nadala i Federera onda ce verovatno da krenu da mu namecu Stefi Graf, Sernu i Margaret Kort po broju GS. Ako i to bude dostigao ne bi me cudilo da pocnu da izvlace neke rezultate iz stonog tenisa ili bagmintona. Ne pratim neke strucne teniske medije, pratim samo instagram stranice gren slemova, kako bih pratio rezultate u toku turnira i zanimljivo mi je kad udjem u komentare fanova, kako je odjednom sve manje bitan broj GS titula ili broj nedelja kao broj 1, vec je sad bitna estetika, elegancija rada nogu, udaraca i slicne price. Po tome je onda Alen Ajverson GOAT kosarke... 😄 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakovljevic Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Novaku fali još samo jedan slem da i matematički bude GOAT. Samo da poslije toga ne izgubi motivaciju i završi karijeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 21, 2021 Author Share Posted June 21, 2021 15 minutes ago, AgroLaki said: Ne pratim neke strucne teniske medije, pratim samo instagram stranice gren slemova, kako bih pratio rezultate u toku turnira i zanimljivo mi je kad udjem u komentare fanova, kako je odjednom sve manje bitan broj GS titula ili broj nedelja kao broj 1, vec je sad bitna estetika, elegancija rada nogu, udaraca i slicne price. Po tome je onda Alen Ajverson GOAT kosarke... 😄 bitan je i broj fanova i koliko je ko voljen (ovo je izuzetno vazan parametar u odredjivanju ko je GOAT ) a ubacice se uskoro i broj "Edberga" kao i LC titula. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 2 hours ago, wwww said: bitan je i broj fanova i koliko je ko voljen (ovo je izuzetno vazan parametar u odredjivanju ko je GOAT ) a ubacice se uskoro i broj "Edberga" kao i LC titula. Dok će Rafa i njegovi navijači biti... A ona ode s Viktorom Laslom jbg.... 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 10 minutes ago, de Havilland Mosquito said: A ona ode s Viktorom Laslom jbg.... Jbg, ko može da kaže "ne" dublu Troicki - Đere 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Tačno mi je palo na pamet da bi neko mogao praviti tu aluziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts