Jump to content

Novak Djokovic


wwww

Recommended Posts

Ako se uključi (zbog Rafe) i 2010. godina, onda je u zadnjih 11 godina:

- RF osvojio 5 slemova,

- Nadal osvojio 13 slemova,

- Noksa osvojio 16 slemova.

Logično mi bilo da se najviše medijske pažnje u prošloj deceniji posvetilo Nadalu i Đokoviću, ali u realnosti to nije tako, već je najeksponiraniji bio RF (iako je rekorde poobarao u onoj tamo deceniji...).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Boxy said:

Kao sto je Vilander promenio plocu od kad se Djokovic pridruzio porodici krokodila :classic_biggrin:

 

Upravo tako.

Inače me živo zanima kako će ES da zvanično opravda njegov nestanak, ne znam jesu li rekli nešto već, ali pisali smo o tome na drugoj temi, nije za ovde.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Novak nije na vreme shvatio da goata prave sponzori, a ne samo dobra igra i oboreni rekordi. Izgubio je 10 godina sa Sergio Tacchini i UNIQLO koji prstom nisu mrdnuli za njega. Sta bi Nike uradio da mu je bio sponzir onog dana kad je osvojio RG? Tunjavi Uniqlo nije znao sta ga snaslo, tako da je ovaj veliki dogadjaj prosao prakticno nezapazeno. Ali ce zato krokodil u nedelju na sva zvona da objavi da je Novak jedini od kad se igra beli sport koji je min 2x osvojio sva 4 slema:18: preko kralja sljake i kralja trave i harda:smiley2:

Edited by Milica
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Milica said:

Mora na operaciju (puj puj) da bi se uverili da nije folirao:smiley2:

Pa ni to ne "pomaze" u celoj prici. Problemi s rukom cele 2017 i operacija pocetkom 2018 su totalno izbrisani iz komentara dogadjaja tih godina. Jos uvek se na taj period gleda kao period kad je imao privatne probleme (evo danas bas nemacki komentator to ponovi, a i Beker se pravi blesav i ne koriguje).

Tako da Novaku nista ne pomaze kod pojedinih.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Cini mi se da Novak ima ozbiljnih problema sa laktom ili nadlakticom ali da o tome ne zeli da prica dok traje turnir. Vidim da je jako ljut i uznemiren. Nadam se da nece predati mec protiv Cicipasa. To bi zaista bio sok za njega a i za nas navijace, da tako ostane bez dva Grand Slama na kojima je bio vidjeni sampion, prvo ono pogadjanje sudije, a onda eventualna povreda. Ne znam kako bi presao preko dve tako vazne izgubljene titule. Mozda bi nekako i presao, ali bi to bio kljucan detalj njegove karijere zbog kojeg mozda u konacnom zbiru ne bi imao najvise GS. Samo da ga povreda zaobidje i ja sam ubedjen da osvaja titulu.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Meni nije jasno kako ljudi vide Novaka kao "viđenog" šampiona u Nadalovoj kući.

Svaki šampion sem Nadala je veliko iznenađenje. Navijam i želim mu da ima dva komada odavde, ali ne mogu to da govorim naglas i sa uverenjem.

Edited by CheshireCat
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Da, što se toga tiče situacija je skroz drugačija nego u Njujorku, i verujem da je neosvajanje titule na RG nešto što će mu mnogo lakše pasti, osim naravno u slučaju da osvoji Cicipas :classic_tongue:

RG se zna da je Rafina tvrđava i bez obzira na trenutnu formu on je tu uvek prvi favorit. Novak je gubio od njega na Šatrijeu dovoljno puta zdrav i prav da se ne potrese previše ni u ovim uslovima, došao do finala ili ne. 

Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, wwww said:

kakvo klizanje!

Stopala, oslonac  na unutrašnjoj strani, neverovatan je.Kombinacija urođene sposobnost za ostajenje u balansu u za obične ljude nemogućim situacijama i joge

Ima i ovo od pre par dana , o footworku

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Od fantastičnog starta , i godine koja je obećavala velike domete, 2020  se nakon situacije sa koronom ,diskvalifikacije sa USO i ovakvim porazom u F RG , pretvorila u pravu moru za Novaka. Neće biti lako da se poslože pogrešni koraci i šta je do njih dovelo.

Ali kako sam kaže iz grešaka se uči, pa mora se ponovo na drawing board.

 

 

 

 

Edited by Keira
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...