Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Bila je pricha pre neko vreme da je doveo nekog doktora kao stalnog clana tima za ovu sezonu. Nadajmo se da je samo predostroznost u pitanju.

Edited by Elias
Posted

Trebao je odigrat koji zvaničan meč prije AO al ajd on zna šta i kako će.

Jedva čekam ždrijeb. Nadam se najboljem. I isto tako se nadam da će barem jedan od one dvojice se okliznut, ili šta god. Uglavnom uz Noleta do kraja pa kako bude. 😁

Posted
2 hours ago, Drug Crni said:

Ovo može i da nasmeje čoveka :lol_2:

Zasto da nasmeje?

Mislim da ima veze to sto je on javno rekao da nije u redu da tretman svih tenisera nije isti povodom "drogiranja" da skratim pricu i naravno misleci na Sinera sa jedne strane a Simonu, Mariju itd sa druge a da PTPA to nije podrzao 

Posted

Da to je ta asocijacija Novak je formirao zajedno sa Vasekom Pospisil  i "direktor" organizacije je zvanicno od pocetka Pospisil a izgleda da se vise ne slazu njih dvojica po stavovima tj koliko sam ja razumela po Novaku nisu vise isti prioriteti i sl kao sto je bilo predvidjeno kada su stvarali organizaciju

Posted

I ovi na SK su mi sve gori i gori: pisu da zabrinjava Novakov trening koji je trajao 12 minuta uz konstantno masiranje vrata, ali da ne zabrinjava zato sto je posle trenirao sa Medvedevim. 🤔😵‍💫

• Like 1
Posted
35 minutes ago, Helena said:

Ja sam sad tražila i pitala Ai, nema ništa.

Može izvor?

negde na fejsbuku je iskocilo u okviru neke vesti, da se nadamo da to mozda ipak nije tacno

Posted

Pita me sin danas nakon što je Novak iskoristio meč loptu: "Koliko ima Đoković godina?"
"3 godine stariji od tate."
"I dalje igra?"
Tu se ja zamislim, kako objasniti detetu da čovek koji uskoro puni 39. godina, pobeđuje u jednom od 4 najprestižnija turnira protivnika koji je 14 godina mlađi, a trenutno je jedan od dvojice tenisera koji dominiraju tenisom. Kako mu objasniti šta je sve taj čovek postigao u tenisu i zašto je najbolji teniser i najbolji srpski sportista u istoriji.
Takve sportske gromade se jedan deo Srbije (hvala Bogu - značajno manji) "odrekao" zarad lične koristi. Da se razumemo, nije ovo ni približno najgora stvar od strane "napredne Srbije", ali lep trenutak da se uputi veliki pozdrav svim "propali teniser" "Srbima".

• Like 1
  • Love 1
Posted (edited)

Niko ne reaguje na teške poraze kao Novak, ne samo tenisu nego u svetu individualnog sporta. Primetno je da se radilo od kraja sezone na promeni načina igre, na servisu, oštrini uglova i čistoj snazi ne bi li se upravo pariralo Sineru koji je 2024-5 Novaka obrisao onoliko puta. Izgleda da onaj Bošnjaković nije takav tantus kako se zbori. Anyway, ne treba ni pričati previše koliki je ovo boost motivacije i samopouzdanja da trenira i veruje u GS titule. Njega ovo radi na totalno ludilo i vožnju bajsa uzbrdo, kao kad je posle Sinsija 2023. probio mehur Alkaraza na najteži mogući način i produžio karijeru zaključno sa OI.  Nezaboravan meč. Antologija ekspres. 500+ poena, 3. mesto sa minimum minimuma turnira pride. Odmaraj šampione, u nedelju po #25.

Edited by Molina23
  • Like 6
Posted
11 minutes ago, Molina23 said:

Niko ne reaguje na teške poraze kao Novak, ne samo tenisu nego u svetu individualnog sporta. Primetno je da se radilo od kraja sezone na promeni načina igre, na servisu, oštrini uglova i čistoj snazi ne bi li se upravo pariralo Sineru koji je 2024-5 Novaka obrisao onoliko puta. Izgleda da onaj Bošnjaković nije takav tantus kako se zbori. Anyway, ne treba ni pričati previše koliki je ovo boost motivacije i samopouzdanja da trenira i veruje u GS titule. Njega ovo radi na totalno ludilo i vožnju bajsa uzbrdo, kao kad je posle Sinsija 2023. probio mehur Alkaraza na najteži mogući način i produžio karijeru zaključno sa OI.  Nezaboravan meč. Antologija ekspres. 500+ poena, 3. mesto sa minimum minimuma turnira pride. Odmaraj šampione, u nedelju po #25.

i da posle 25 og lagano pocnu pripreme za jos jednu zlatnu medalju 

• Love 4
Posted
6 hours ago, Čvarkov said:

Pita me sin danas nakon što je Novak iskoristio meč loptu: "Koliko ima Đoković godina?"
"3 godine stariji od tate."
"I dalje igra?"
Tu se ja zamislim, kako objasniti detetu da čovek koji uskoro puni 39. godina, pobeđuje u jednom od 4 najprestižnija turnira protivnika koji je 14 godina mlađi, a trenutno je jedan od dvojice tenisera koji dominiraju tenisom. Kako mu objasniti šta je sve taj čovek postigao u tenisu i zašto je najbolji teniser i najbolji srpski sportista u istoriji.
Takve sportske gromade se jedan deo Srbije (hvala Bogu - značajno manji) "odrekao" zarad lične koristi. Da se razumemo, nije ovo ni približno najgora stvar od strane "napredne Srbije", ali lep trenutak da se uputi veliki pozdrav svim "propali teniser" "Srbima".

Mislim da je ovo totalno glupo.Previse se daje na znacaju nekoj glupoj izjavi, nekog retarda i to se konstantno potencira kada Novak nesto uradi.Nije Novak od juce i nebitno je sta ce uraditi danas ili sutra i nema potrebe da ga neko pravda pred govnima.Stoki se ne moze nista objasniti, da uzme sada cetiri GS oni ne znaju sta je to.To je jedan primitivni olos bez bilo kakvih osjecaja i Novaka ne treba ubacivati u tu pricu.

Posted
14 hours ago, Jerotije Pantic said:

Mislim da je ovo totalno glupo.Previse se daje na znacaju nekoj glupoj izjavi, nekog retarda i to se konstantno potencira kada Novak nesto uradi.Nije Novak od juce i nebitno je sta ce uraditi danas ili sutra i nema potrebe da ga neko pravda pred govnima.Stoki se ne moze nista objasniti, da uzme sada cetiri GS oni ne znaju sta je to.To je jedan primitivni olos bez bilo kakvih osjecaja i Novaka ne treba ubacivati u tu pricu.

Ma Mani to, kul deo je da je tri godine stariji od tate i "još igra ":classic_laugh:❤️

Posted
14 hours ago, Jerotije Pantic said:

Jako mi je drago što nemam pojma o čemu se radi, niti želim da znam.