Jump to content

Recommended Posts

Posted

Strah me i da pomislim šta je stvarno izgovorio, nadam se da nikom nije opsovao majku :classic_biggrin: ali svakako petica za trud.

Valjda ovo znači da je i fizički u dovoljno dobrom stanju kad ima vremena ovim da se bavi :classic_tongue:

• Ha-ha 2
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Provlačilo se negde da bi mogao da se vrati na završni Masters. Svaka pobeda u grupi 200 poena i uz solidan žreb, umorne rivale i neko novo 1/2 finale bi bila dobra zaliha za ostanak u top 5. 

Edited by Molina23
  • Like 3
Posted
48 minutes ago, Molina23 said:

Provlačilo se negde da bi mogao da se vrati na završni Masters. Svaka pobeda u grupi 200 poena i uz solidan žreb, umorne rivale i neko novo 1/2 finale bi bila dobra zaliha za ostanak u top 5. 

ja upravo to i ocekujem .................. Atinu bi komotno mogao da preskoci, sada posle ove povrede ima i pokrice za to, da se pojavi tamo samo u ulozi sponzora turnira ................

• Like 3
Posted

Pogledao sam pre neki dan neke highlightse Đokovićevih mečeva iz Bercyja 2023..neverovatno kakvu razliku su napravile dve godine na igraču. Jesu to veteranske godine, ali koliko je samo fizički onemoćao u poređenju sa finišom te sezone..

• Like 2
Posted
1 hour ago, Besni lala said:

Likčine :lol_2: ... 'de se setiše :57:

Jača fora bi bila da je umesto ovog srca Wimb 2019 na privesku bio prst one gospođe. :s_d:

• Ha-ha 2
Posted
20 hours ago, Drug Crni said:

Pogledao sam pre neki dan neke highlightse Đokovićevih mečeva iz Bercyja 2023..neverovatno kakvu razliku su napravile dve godine na igraču. Jesu to veteranske godine, ali koliko je samo fizički onemoćao u poređenju sa finišom te sezone..

ima najvise do godina, ali navodno i da manje trenira nego pre, cini mi se da je to negde neko skoro izjavio od ljudi iz teniskog sveta ..............................

• Like 2