Jump to content

DameTime

Član foruma
  • Posts

    14,464
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

Everything posted by DameTime

  1. DameTime

    NBA 2023-24

    Mislila sam više na pojedinačan performans njih dvojice kao glavnih bekova 😄 ali da, u odbrani će vrv biti KCP. Svakako mislim da će biti jako interesantna serija, o5 Gobert protiv Jokića Edit: p.s. Svaka čast braći koji su jedini prognozirali metlu Sunsima 😄 dvojica ih je, ne znam pod kojim su nickom ovde (ako su uopšte)
  2. DameTime

    NBA 2023-24

    Imam utisak da bi Ant tipa Jamala nosio u zubima, s obzirom na trenutnu formu obojice.
  3. DameTime

    NBA 2023-24

    Ako nešto Bucksi pokazuju u ovoj seriji, to je kičma. Nikako ne odustaju iako su bez dva najbolja igrača, sa bitnim igračem u rotaciji isključenim na početku utakmice i Khrisom koji je rovit + igra sa 4 faula (smećarski su mu svirali poslednja dva). Hali ima problem sa leđima
  4. DameTime

    NBA 2023-24

    Hahahahah jebeno Siakam drži i vuče Middletona i njemu sviraju 3. faul
  5. DameTime

    NBA 2023-24

    Neverovatni % šuta obe ekipe, tu su na 50-60%, a Indiana ima i 11/18 za 3. Turner je konstantno sam na perimetru i konstantno pogađa. Imam novost za Buckse, ako misle da će početi da promašuje - neće. Morate ipak malo da mu zasmetate...
  6. DameTime

    NBA 2023-24

    Naravno da je fer. Bila su dva dodatna kontakta s njegove strane, potpuno nepotrebna. Kurčiš se tu nešto a gubiš 2:1 u seriji, dva najbolja igrača tvog tima su out + znaš da si u ovoj konstelaciji vrv drugi najbitniji igrač u ofanzivi.
  7. DameTime

    NBA 2023-24

    Možda to i bude dobro, s obzirom na to da se odbrana Pacersa svodila na double team ili triple team Dejma i njegov blitzing. Aj da vidimo... Daaa, baš ovo. Pogotovo Brada i Wbrook (mada je včrs bio očajan). Iskreno, da. Nakon epizoda u Celticsima i Netsima ovo je totalni preporod.
  8. DameTime

    NBA 2023-24

    PG13 sa ovom trojkom kao Nedović protiv KKP Sad pa ko zna kad, a stvarno sam mislila da će promašiti... That was a bad good shot.
  9. DameTime

    NBA 2023-24

    Trojica su oko njega i podižu ruku da ga izblokiraju, a on lagano polaže pored njih... Zaista je mađioničar s loptom, šta god mislila o njemu. Izuzetna partija Hardena, tho.
  10. DameTime

    NBA 2023-24

    Meni je ova ekipa Clippersa gotivna iz nekog razloga, ono okupila se četvorka koja hvata poslednji voz da nešto napravi u PO.
  11. DameTime

    NBA 2023-24

    Au brt, kakav potez iz nemoći. Moglo je da bude opasno. Sigurno nije bilo s namerom da povredi, ali baš reckless.
  12. DameTime

    NBA 2023-24

    Ponovo uključim stream i prvo što vidim je ovaj Lukin pad. Jebem ti košarku više... Imamo tekmu konačno.
  13. DameTime

    NBA 2023-24

    Ne blamirajte se teorijama zavere o rasizmu. Čestitke Jokiću, zasluženo. PG13 laganije igra kad Leonard nije tu... Edit: lažan nalog, e jeb'ga 😂
  14. DameTime

    NBA 2023-24

    @ćušpajz sad si našao da te nema na forumu...
  15. DameTime

    NBA 2023-24

    Bukvalno je Denver najebao, a eto Wolvesa u finalu Zapada Inače, super im je ovo doziranje energije ako se njim dovedu do G6 ili G7 sa Lakersima...
  16. DameTime

    NBA 2023-24

    Baš potcenjivački prema Lakersima kao da su MZT, a ova ekipa ima kvalitet za minimum 6 utakmica sa Denverom. Pritom, igra koju je Denver do sada prikazao u seriji nije nimalo impresivna već naprotiv, inače ne bi Lakersi relativno lako dolazili do vodjstva. Da se razumemo, ja smatram da su maksimum prikazali u G2 (čisto košarkaški), ali očigledno nije sve gotovo.
  17. DameTime

    NBA 2023-24

    Koliko smo kukali na četvorku posle Nemandže, sad ih imamo dosta Ali Nidža baš kida, redovno zaboravljam na njegove mlade godine. Ne obožava njega Jimmy bez razloga...
  18. E sad, pitanje... Da li je @Magia baksuz samo kad ide na utakmice, ili i kad prenosi insajderske info?
  19. Bukvalno grobar vodi ove stranice 😄 @Manu
  20. Služba zna koju marku parfema krade košarkaški sudija ili sa kim je opozicija u krevetu (slučaj Miketić prim.prev), ali se neke druge stvari nikad ne saznaju. Da se razumemo, nije mi žao Boltauzera, ali interesantan je trenutak u kom je zataškana situacija isplivala.
×
×
  • Create New...