Jump to content

• Topics

• Drzavni bankomat. Koliko je samo bilnica moglo da se obnovi na o e uzaludno utucane pare...  Hojlund uzima zlatnu loptu.
    • B92 nazvao blokadere nacima. Niko nije potpisao tekst.    https://www.b92.net/info/politika/136199/prisutan-savo-manojlovic-ovo-je-dokaz-da-je-njihov-moto-bolje-naci-nego-caci-fotovideo/vest
    • Znači vraća se ponovo za koliko... tri godine..?
    • Reprezenćacija nije izgubila? Šteta...
    • Zato je i bitno da se malo drma kavez tim neutralnima, da im se kaze da nece biti mira i stabilnosti dok god su Vodja i njegova ekipica na vlasti.    Sa tim u vezi, vreme je da se malo prodrma situacija tako sto bagri necemo priznati pobedu ako je ona ostvarena kradjom, ucenama i potkupljivanjem. Lepo, od sada treba da postoje samo dve vrste izbora - oni u kojima bagra ne krade ili oni koje bagra gubi i ostaje bez vlasti.    Sto se tice Kosjerica i Zajecara, gledao sam rezultate parlamentarnihi izbora i evo kakvi su bili rezultati:   Kosjeric: SNS 48,1% + SPS 8% + SRS 1,1% = 57,2% SPN 22,2% + NADA 8,8% = 31% NO 3% + MI 4,5% = 7,5% Ostali: 4,3% (mahom opozicija, NS, DjB, SDS...)   Mislim da bi ovde SNS morao da uzme bar 60% i da bi svaki drugi rezultat za njih predstavljao neuspeh. Opozicija moze da racuna na glasace SPN i NADA koalicije, vecinu ostalih i to je oko 35%. Ako lista opozicije dobije 40% ili 45% to znaci da je desnicarima i tradicionalistima dosta SNS, jer novi glasovi mogu da dodju ili od SNS glasaca ili od glasaca NO/MI. To bi bio jako dobar pokazatelj da SNS kampanja "mi patriote ili oni izdajnici i nista izmedju" vise ne pali toliko kao ranije.   Zajecar: SNS 48,4% + SPS 7,5% + SRS 1,5% = 57,4% SPN 22,9% + NADA 4,7% = 27,6% NO 3,6% + MI 5,1% = 8,7% Ostali: 6,3% (mahom opozicija, NS, DjB, SDS...)   Prakticno je preslikana situacija i ovde SNS ne bi smeo da pada ispod 60%. Opozicija na 40% bi bio odlican rezultat, a na 45% katastrofa za SNS jer je rec o gradovima koji su njihovi bastioni.    Ono sto ne sme da prodje je da Vodja pobedonosno mase pesnicom citajuci neke svoje rezultate. Ako mu to prodje, raspisace ON i parlamentarne izbore, jer zasto ne bi, pokrasce ih i onda ce neka Marinika Tepic da strajkuje gladju 2 nedelje i posle toga ide opet Mir, Stabilnost, Vucic, hleba i igara. 
  • Popular Contributors

1. 1
    2. 2
      NMX
      NMX
      311
    3. 3
      Guru
      Guru
      285
    4. 4
      JPM