Interesatno ovo, za sada sta je izaslo od informacija o dilu sa Kinom, kaze da ce Kina imati 55% tarife na uvoz u US, a da ce US imati 10% na uvoz u Kinu. Mozda nije kompletna informacija... verovatno se I nesto promeni. Videcemo...mozda si u pravu.
Ooops my bad, izgleda da nisu zavrsili, ynet kaze poceli su 5ti talas. I da je Mosad sabotirao PVO unapred.
Edit: samo za one koji ne prate, dok izadje vest da je akcija pocela, obicno se vec zavrsila.
Baš sam slično komentarisao kao ti nakon polufinala. Šteta što Zvezda nije bila kompletna. U suštini oduzmi dva igrača iz prve postave i dva sa lepom minutažom bilo kom timu, odmah je drugačija slika na parketu.
Da, rano je pa nisu objavili sve ciljeve. Ocigledno je da je US znala unapred, ali tvrdnja je da nisu dali podrsku u napadima, ali ce verovatno ucestvovati u odbrani.
Ja razmisljam vec dva dana da li se nesto kuva, I moram reci da su me iznenadili, nisam ocekivala jos 2-3dana. Ali po vestima iz Izraela, izgleda da su eliminisali broj vaznih ljudi, I verovatno naneli veliku stetu nuklearnom programu