Jump to content

• Popular Now

• Topics

• Dobro to, a gde je Sasa Pavlovic ovih dana?
    • I ja sam razmišljao šta će mu to da idu u zonu dejstva dronova. No pretpostavljam da Rusi nisu imali drondžije na zapadnoj obali Oskila jer bi to bilo jako rizično jer njima svaki dan treba dopremati novu turu dronova i baterija jer čisto sumnjam da tu ima struje gde su oni u Kupjansku. Pretpostavljam da su dronžije sa istočne strane reke a to znači da su na minimum 10km od tog mesta, verovatno i dalje. Verovatno su osmatrači bili između tog mesta i Rusa tako da nisu mogli da ga iznenade a sumnjam da je on tamo bio duže od 10 minuta. S druge strane sudeći po reakciji Rusa ovo ih je jako zabolelo, ne toliko zbog poraza nego što su putin i taj nesretni ministar ispali lažovi.
    • Saša je u trenutku dolaska bio bukvalno bog, iz našeg ugla. Ono igrao sa Lebronom u petorci, važio uvek za vrhunskog talenta, vrhunsko telo...svi smo očekivali da sam izađe i dobija utakmice. Pominjao sam već više puta da često pada u zapećak ta njegova prva sezona koja je bila sasvim dobra, zbog ponašanja u finalu sledeće. Čovek je bio najbolji akter one famozne polufinalne tekme protiv Cedevite kad nas je Nolan Smit sahranio. Posle je bio među najboljima u finalnoj seriji domaće lige koju smo osvojili. Druge sezone je već bio totalno pao fizički i sve ono protiv CZ je došlo kao odraz neke nemoći jer je bio svestan da može mnogo bolje od toga.   Naravno na sve to, lik igrao za kikiriki, opraštao dugovanja klubu, sponzorisao kad je trebalo, svima izlazio u susret na svakakve zahteve, svuda isticao da je ogroman navijač KKP bez zadrške..eto jbg..uz sve mane valjda je jasno zašto ga ljudi gotive.   Back 2 topic   Iako ne pratim B92, izašao je odličan, poduži tekst o Parkeru. Preporučujem da se pročita. Cela istorija od ranog detinjstva do poslednjih dana. Apsolutno je moglo da se nasluti ovakvo njegovo ponašanje jer mu nije prvi put no valjda je neko mislio da je sazreo u Barsi i da će on biti taj tas na vagi koji će nas vinuti u plejof ekipe.   Partizanova katastrofa: Džabari Parker i "milion" problema https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/191401/dzabari-parker-partizanova-katastrofa/vest    
    • Inace "van terena" (intervjui and shit) mi deluje kao skroz ok tip i nikako mi se ne uklapa u ono sto gledam na parketu. Ne deluje mi ni da je glup lik, a ta faca posle svakog faula je postavila potpuno drugacija ocekivanja kod mene
  • Popular Contributors

1. 1
      NMX
      NMX
      441
    2. 2
    3. 3
      JPM
      JPM
      219
    4. 4
    5. 5