Ma pozatvarati sve te fakultete i svu omladinu proterati iz države, pa nek ruše državu negde drugde. Bolje da nema mladih nego da ruše državu i ugrožavaju predsednika što gradi puteve i daje penzije i pomaže kad može!
To sam vec rekla da je pogresno promisljen zakon, I da moze lako da padne zato sto se ne odnosi na sve, ako to pise u zakonu. Nisam ga procitala, a medijima ne verujem cim procitam naslov.
Nema potrebe da se izvinjavas zato sto pises nesto normalno. Znam I religiozne I ne-religiozne jevreje, koji su savrseno normalni ljudi. Ima jedan sloj religioznih koji se nece druziti samnom. Iz religioznih razloga. Iz nekog razloga ovde vlada misljenje da su ti ultra-religiozni ustvari desnicari u Izraelu, sto nema veze sa zivotom. Oni odbijaju da sluze u vojsci. Oni su gori prema jevrejima nego palestincima.
Desnicari su podgrupa religioznih jevreja, medju kojima ima dobar broj normalnih ljudi, koji samo praktikuju religiju. Komplikovano.
Opet ... nisi razumeo. Btw Jevreji koje znam nisu uopšte religiozni.
Izvini, jednostavno mi nije važno i nemam vremena niti volje za detaljno objašnjavanje na šta sam mislio. Hvala na razumevanju.
Neće nam rešiti ništa od glavnih problema, ali će možda dati neki koš kad ove alfa mužjake ne ide i kad je druga postava na parketu ili iznuditi bacanja.
Tačno je da će završnicu EL izneti neki drugi, mnogo bolji igrači, ali mi igramo sa skoro celim rosterom svaku utakmicu.
Jagu je u poslednje vreme granica kao Branku Laziću nekad - 2.5, kod Obradovića ima 12 slobodnih bacanja na 24 utakmice, sad igra 5 min i to je to, a siguran sam, da je korisniji, izgurao bi i na 10, kao što je imao takve utakmice ranije, što znači da ima prostora za nekog igrača iz senke da doprinese.
Jago je pao, a Miljenović na ovih par tekmi izgleda kao neko ko čeka šansu i da je motivisan.
Niko ne očekuje da će ući i strpati 15 poena, ali čisto zbog Jagovog kanala, logično je potražiti nekoga s kraja rostera da uskoči, kad već ne skraćujemo roster.
Jago jeste bolji plej i organizator, ali trenutno od toga slabu korist imamo.
Neka ih obojica u 12, ima mesta, ako nećemo 4 centra i Davidovca.