Bolja Oklahoma za sad, Pacersi se muče da dođu do pristojnog šuta. Doduše, nivo tuče koji je dozvoljen Thunderima ne znam da li je tolerisan Draymondu i Iguodali svojevremeno, ali ništa što već nismo videli u ovom PO.
Problem je sto se stalno vrtimo u vremenskoj petlji u kojoj se sve ponavlja, samo smo sve stariji i stariji...
Uvek bude isto, opozicija proglasi pobedu (iako znaju da bi to bilo pravo cudo u SNSrbiji), onda dodje Vrhovni Huligan i nasmeje se na sve to i kaze kako "smo ih opet razvalili, pa neka ulazu jos koju milijardu dolara, mozda negde i pobede", na to ovi iz opozicije odgovore "ma mi smo dobili, sad cemo da posetimo institucije" i to je to, posle mesec dana Kosjeric/Nis/Beograd nastavljaju pod SNS vlascu.
Opozicija ima dva izbora - ili da se nekako izbore za pobedu bez pobune naroda ili da pozovu na blokadu opstine sve dok se ne ponove izbori i da se jasno kaze da ce izbori biti ponavljani dok god SNS pobedjuje na ovakav nacin.
Moraju da objasne sta se desilo i zasto su odjednom poceli da gutaju knedle kao ucenik kad je rekao mami da je dobio cetvorku, a ispalo 2- pa se pravi da mu nastavnica nije priznala dva zadatka koje je tacno uradio. Lepo, crno na belo, imali smo rezultate, pobedili smo, Vucic laze, greska je na tom i tom birackom mestu. A ne, "e znate, na 80% birackih mesta imali smo 600 glasova vise ali nismo racunali hard core SNS selendre". Ako se oni sloze sa ovakvim rezultatima, onda su saucesnici i deo SNS mafije i treba se buniti i protiv njih.
Ovo su izjavljivali i iz KKCZ i KKP. Nisu pricali "to ti je sredjeno", nego "bili smo na sastancima sa EL, videli su nasu prezentaciju, uvereni smo da je EL svesna vrednosti BG trzista, blablabla".
I kako je onda ovo sto si postavio = znali su da nece igrati EL?
Apsolutno se nista nije menjalo u odnosu EL i Albe, ovi su ih tolerisali jer su iz Berlina, ali nisu bili spremni da im daju A licencu i to je to.
Na kraju, ono sto je najbitnije, KKCZ i KKP ce izaci iz EL ovako ili onako. Nije odrzivo da se svake sezone ovoliko novca ulaze u plate igraca i najboljih EL trenera, a bez tih para EL do tih klubova drzi kao do Galatasaraya i Besiktasa.
A znaš da to mene ne zanima. Ne sviđa mi se što je kod 8/10 navijača Partizana Željko > Partizan, ali tako je kako je i pomirio sam se sa tim. Svaki komentar na ovu bedu od igre drugog poluvremena Podgorice je suvišan. Tu samo Prislonica trlja ruke jer će još dva puta moći da manita sa cenama karata. Treba platiti nove polovnjake. Nema se na mnogo čemu graditi optimizam za sledeću sezonu; mi smo jednostavno ispod EL proseka što je polazna tačka za dalje ambicije.
Da mi je neko rekao da nakon 8 meseci ekipa ne može da održi neki kontinuitet smislene košarke u intervalu dužem od 10 minuta, rekao bih mu da to 100% nisu košarkaši, nemoguće.
Priča o Partizanu i pritisku igranja i treniranja istog poslednje četiri godine? Kakva laž. Koji pritisak? Nema odgovornosti uopšte, počev od Želimira pa na dalje.
Četiri utakmice je Budućnost bila kvalitetniji rival na terenu. Prve dve smo otpisali na razvodnjen fokus Evroligom, sad kad gledamo samo u njih - oni opet izgledaju bolje. Zašto je to tako, našlo se već 1001 opravdanje. Ako pogledamo rezultat Podgoričana u EC, ni pobeda u ovom finalu neće imati neku posebnu težinu - naše mane su odavno ogoljene, zamaskiraće se evidentan metastaziran problem - trofejom, a ja ću biti prinuđen da ovo isto gledam u nedogled.
I da podvučem, mislim da bi trebali dobiti obe u Beogradu, ali neću biti previše srećan jer; nema ovde sreće bez nekih krupnijih promena u pristupu i funkcionisanju sportskog sektora kluba. Koji čini jedan tvrdoglavi čovek izuzetne karijere, ali izvesno na zalasku iste.