Jump to content

Strana reprezentativna kosarka


Recommended Posts

Ja iz dana u dana imam veci respekt za Lebrona, i antropoloski sam blizi njemu nego MJ-u. Izvesno je da cu verovatno u poslednjoj njegovoj sezoni da navijam za njega.

Ali brate... Mnogo je taj tatko sto ti ne da sraf da zasrafis, nit sijalicu da okrenes,  osigurac da promenis...pa ti onda za 15 godina prica kako si nesposoban za sve.

Link to comment
Share on other sites

@Chaos Is Me Alfa i omega 2008 je bio Kobe a onda Lebron i DWade kao no2 i no3. 

Ipak su ta dvojica ucestvovali u ocajnim rezultatima na 2 takmicenja prije tih OI 2008 kada su uzeli bronze na OI 2004 i SP 2006.

Kobe je bio neko ko ke postavio jasan ton, da nisu dosli da se zajebavaju nego da povrate ugled. To se najbolje moze vidjeti u dokumentarcu gdje su svi bili zaprepasceni sta je Kobe uradio prilikom 1 meca sa Spancima, kada je raznio Pau Gasola ( saigraca ) koji je postavljao blok.

 

A sto se tice ovog sastava, jasno je da je Lebron alfa i omega ali da ako zele uspjeh on mora da bude lider a da KD i Steph budu glavni napadaci. Mislim da u tome nece biti problema jer je preveliki respect medju tom 3 a i kod vecine ostalih igraca ( Embiid ?? ) prema toj 3 i upravo je kljuc to sto je KD saigrac sa Bookerom, AD sa Lebronom a Tatum i Ant ce tu priliku istkoristiti da napreduju jos vise i da uce od ove 3. Jedini wildcard tu mi je Embiid imajuci u vidi njegov karakter te da je vrvt da ce traziti da bude no1 opcija u napadu i da svaki napad ide kroz njega kada je na terenu.

 

Jrue, Bam su likovi koji ne prave probleme i da igraju par minuta ili 20+ minuta.

 

Edited by Miki28 Teoljub
typo
Link to comment
Share on other sites

On 4/18/2024 at 10:54 AM, Miki28 Teoljub said:

Joel Embiid, Anthony Davis i Bam Adebayo od visokih. Boljka na SP sada su tu brutalni.

 

Ovo je bitno. Na prethodnom SP se dešavalo nešto što nikad čini mi se nije viđeno od '92, da Amerima protivnici skidaju loptu sa glave.

 

Tako da možda tu malu rupu u neprobojnoj krljušti zmaja ne treba tražiti u egu Lebrona, već u mogućnosti da se Dejvis poseče tokom brijanja a Embid na ovaj ili onaj način krene da jede govna. Sa Bamom bi se nekako i moglo izaći na kraj.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...