Jump to content

U Zvezdu, zna se! 2022/23


Brat od Korneta

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

  1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

    • WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

12 minutes ago, 1945 said:

To ti iz tvog ugla ne bi igrao u Zvezdi za 30% manju platu, ali Kalinic Zvezdas jeste koji je i sam rekao u onom video da nije sve u novcu.

 

I Trinkijeri je imao pitanje "Ti mislis da sam ja ovde zbog para?" pa je ispalo da jeste zbog para.

 

Mozda je Kalina imao jedno 50 do 100k evra vecu ponudu od Barse, mada i to sumnjam. Sama cinjenica da je dosao kod nas je odlicna, ali odrekao se sigurno nije nesto previse. I ne treba.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Clash said:

Ne vozi Smarta, vozi Fiću, abarth.;)

 

Jugo 65A crni kabrio ja mu licno dovezo iz Kragujevca.

Skroman decko, salje sve pare kevi bre.

Edited by Crni
  • Like 1
  • Ha-ha 7
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Za moj rezon, može Kalinari da ima milion jer nije hteo da spusti 30%, pošto su to ogromne pare, ali istom logikom Žoc ima 2 miliona, jer priče o zvezdaštvu/partizanštini su za malu decu, a dotični je odbio 1.65m od Fenera.

ne diraj uiniu u zelimira

ne uklapa mu se tih 2 miliona u onu pricu da imamo isti budzet:)

 

  • Like 3
  • Ha-ha 8
Link to comment
Share on other sites

Čuj šta će mu 500k evra, vozi dečko smarta. Jbt, kakve se gluposti ovde mogu pročitati...

 

Velika je šteta što je Holins otišao i teško ćemo takvu magiju u odbrani nadoknaditi, ali nije to signal da se raspadamo. Makabi preplaćuje amere, a čovek ima 30 godina i hoće da se naplati. Nemamo tu mi šta da tražimo čak i da nam je budžet veliki za naše standarde. Ne bi ni odlazak Kalinića u Barsu bio signal da smo finansijski pukli, ali odugovlačenje sa Radonjićem već brine. 

 

Sa druge strane, odlazak Nejta, Holinsa i Kaline će nas igrački poremetiti. Uslediće reset umesto nadogradnje čak i da Radanonja ostane. Velika šteta jer imali smo odličnu bazu i sa dva ozbiljna pojačanja i ponekim Ilićem bi bili jebena ekipa za evropske standarde. 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, Redstar0356 said:

Nije isto kad ti das 30% od plate koja je 800 evra i kad se odreknes 30% od tipa milion evra. Kalini ne gori za egstiztenciju, zaradio je dovoljno i za svoje unuke a nije tip kome su pare bitne. Decko voli da igra sah, ide na Exit, bleji sa drugarima i vozi fakin Smarta. Sta ce njemu 300.000-500.000 vise? Morace sad da menja auto zbog bebe al svakako da lik koji vozi Smarta nece imati potrebu da kupuje Ferarija pa mu sad pola miliiona igraju ulogu. 

 

ovo je već tvoje (stidljivo doduše) mišljenje da bi kalina pristao na 30% manje love; kao što ja smatram da je to jako puno, dok redstar misli da je i 40-50% okej za igrača da tako iskaže ljubav prema klubu.

 

to su mišljenja a ne tvrdnje/činjenice, koje ti danas i juče pokušavaš da proturiš bez pokrića.

22 minutes ago, NikadProtivKaline said:

ne diraj uiniu u zelimira

ne uklapa mu se tih 2 miliona u onu pricu da imamo isti budzet:)

 

 

juče je šarac napisao da oba kluba dobijaju isto od države, pa je pola ekipe prešlo preko toga a druga polovina krenula da se bavi prinudom u kojoj država tera sve preostale firme da ulože u partizan.

 

sve je to lepo i okej, dokle god to ne prilažemo kao činjenice, već neko naše mišljenje.

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Čvarkov said:

 

Mogu mu pomoći, imam dosta iskustva, nakon što sam bio finansijski, a Marjanović generalni.

Dok nisu dosli oni.... Oni tebi kazu da ne znas da radis, a vidjeli semafor prvi put kad su dosli, izuli se na asfalt 😁😁😁

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, uini said:

sve je to lepo i okej, dokle god to ne prilažemo kao činjenice, već neko naše mišljenje.

Malo o cinjenicama iz prethodne 2 sezone.

 

Cinjenica je da Partizan ne placa porez a Zvezda placa a iznosi nisu mali. (Vucic-Covic-Ostoja-Sarac potvrdili, cak ima i slike dokumenata ako treba i to da se posalje)

 

Cinjenica je da je Zvezda zaradila od Evrolige prosle 500k evra a ove 718k. To je Evroliga objavila nadam se da ne moram i to da saljem posto izgleda da su tebi cinjenice samo zvanicni dokumenti.

 

Cinjenica je da se u Evrokupu ne zaradjuje novac.

 

Mogao bih u da ubacim i ugovore Trinkijerija i Parahuskog sa bata, ali da zanemarimo to sad iako se radi o ozbiljnim ciframa. (na primer dokazano Trinkijeri naplatio za jednu sezonu koliko i SO kod nas za "dve) a u sezoni 19/20 imas Tomica koji nije potrazio novac+Gavrilovica+Sakotu, ostavicu ti da promislis koliko su oni bili placeni.

 

E sad, uzmes ovih par cinjenica u obzir, drzava nam daje "isto" a oni imaju skuplji tim(ili po tebi isti)? Ko placa toliko razliku onda? Sposobni Ostoja doveo Nordeusa prosle sezone? Ne moras dokumentovan odgovor kakav zahtevas a nikad ne dajes takav, moze i prozivljno misljenje, nemam nikakav problem sa time.

 

 

Edited by 1945
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, berti said:

Cz i kkp propadaju vrlo brzo kada budu skinuti sa drzavnih vimena.

Pa i treba da propadnu ako nisu profitabilni i samoodrzivi, kad nisu za privatnika što bi bili za državu i što da parazitiraju doveka

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Just now, Ridji said:

Pa i treba da propadnu ako nisu profitabilni i samoodrzivi, kad nisu za privatnika što bi bili za državu i što da parazitiraju doveka

Do sada nikada i nigde nisam mogao da cujem od navijaca svih drugih klubova ikada igde koje znam iz realnog zivota ili na navijackim forumima bilo kog kluba na svetu u bilo kom sportu da uopste mogu da imaju misljenje ka svom klubu "i treba da propadne".

 

Kakvo odsustvo istinske ljubavi prema klubu koji gaji svaki navijac/simpatizer kakogod koga sam ikada i igde upoznao mozda cak sigran sam nemaju ni opciju u mozgu da mogu da pomisle tako nesto sve i da im je crni djavo na celu kluba a na terenu da igraju ljudi bez ruku i nogu, zato sto vole svoj klubu i zele mu bolje a ne da treba da propadne.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...