Jump to content

FK Crvena zvezda 2020/21


Don Dusko

Recommended Posts

Ja sam prezadovoljan izdanjem svih igraca. Uvek  neko mora da pogresi, niko ne moze da odigra perfektno. Svi su izgledali kao tim i mozda je ovo neka naznaka da budemo jos bolji. Za prolece da budemo zdravi, pojacani i mozda najvaznije da udomimo Gobeljica. Cini se da je njegovo odsustvo zlata vredno.

Link to comment
Share on other sites

Kollko je Pankov lose odigrao, ukupna tacnost pasova 0 posto. Spiridonovic potpuno zalustao na ovaj nivo fudbala. Hoce li decko vec jednom da pokaze tu brzinu, ovo sad je nivo Veljka Simica. 

 

Tekma dosadna, ali nisu Nemci mnogo zapinjali, nismo se ni mi mnogo kurcili, k ao da je bio precutni dogovor d a bude 0:0. Ben majstor, najopasniji igrac, a menjao par pozicija.  

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Borjan je zlatni igrac ovog tima. Odgovorno tvrdim da ne bi smo igrali ni jednu grupnu fazu da nije njega. Sto se tice igre, nije dobra uopste, ali rezultat je tu, videcemo sta ce dalje biti. Moramo biti realni i reci da je Hofenhajm ipak nivo iznad nas, ovo je dobar rezultat. Neki igraci nikad nece ispraviti svoje navike, Sanogo vecito petlja sa loptom i gubi ih u rizicnnoj zoni, Kanga gleda u pod i kasni sa predajom lopte...

Link to comment
Share on other sites

Sve u svemu očekiban rezultat, niti je Nemcima nešto bio bitan meč, pošto ih je frka u Bundesligi, niti smo mi išli po pobedu po svaku cenu.

Imali smo sjajan raspored i iskoristili smo svoje prilike i treba čestitati momcima na uspehu. Meč u Češkoj nije bitan za plasman, ali svaki poen za koeficijent nam je bitan. Nadam se da ćemo imati malo sreće u žrebu i da ćemo dobiti nekoga sa kime možemo da igramo, pa da naravimo korak više u odnosu na pre 4 godine.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...