Jump to content

corona zajebancja


zoran59

Recommended Posts

Ovo nije zajebancija, baš je ovako i bilo i jeste.

 

The Onion:

Trump Blames China For Acting Too Late In Coordinating U.S. Coronavirus Response

 

WASHINGTON—Lambasting the rival superpower for what he called “reckless” and “irresponsible” behavior, President Donald Trump publicly blamed China Monday for acting too late in coordinating the U.S. Covid-19 response.

“China knew our nation was facing a deadly threat as early as January, and yet they did nothing to develop a plan we could use to slow the spread of the virus,” said Trump, noting thousands of American lives could have been saved if Chinese president Xi Jinping had only taken the threat seriously from the start and implemented a strategy to reduce the negative impact on the U.S. economy.

“The Chinese government just kept waiting and waiting, sitting on their hands as the outbreak spread through the U.S. rather than leading our nation in the way it so desperately needed. States shouldn’t be left out to dry, putting together piecemeal pandemic responses. What else is a strong Communist Party for? And now they’re trying to cover it up, claiming the U.S. isn’t their responsibility.” At press time, Trump added the administration had obtained new intelligence suggesting the Chinese government had engineered coronavirus in a lab in Washington. 

  • Like 1
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Wingwalker said:

2020 can't get any worse...

July:9eea1b83a2dad3334d3434fa003c3512.jpg

 

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

 

 

 

 

Nije ni Tamarama plaža ono što je nekad bila

Edited by Darko
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Kronostime said:
 

Kako je propao Star Wars.

h2ed302.gif

 

To sada možda ima svugde, 2003. je bilo u Condom Kingdom u Tokiju da se kupe svetleći kurtoni. Pa ako je neki masivni seks, onda kao ovo gore.

Link to comment
Share on other sites

On 5/3/2020 at 10:08 PM, Sunshine State said:

Komentar na clanak o strsljenima-ubicama koji su iz Azije, a pojavili se u US:

 

Od čega ću krepat?
Past će mi asteroid na glavu?
Uvatit će me korona?
Spržit će me 5G mriža?
Skuvat ću se ka jastog od globalnog zatopljenja?
Izbost će me japanski stršljen?
Falin te Bože na ovom poklonu.
Sve do prije par miseci san se boja raka pluća, infarkta, ciroze jetre. Ne zato šta ću umrit od toga, nego šta kad bi umra, svi bi govorili da sam sam kriv šta san loka, pušija i ždera.
Ovako sad kad umrem nema mi ko šta prigovarat.
Poklopija čovika asteroid. A, štaš, nije on kriv.
(miro split, 3. maj 2020 21:11) 

 

Covek je genije, uvek ima odlicne komentare

  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Darko said:

Nije ni Tamarama plaža ono što je nekad bila

 

Bila je poprište srpskih roštilja. Jedan je išao u Fairfield subotom i odande donosio plehove bureka i pakovanja ćevapa. Profesionalci (IT) i njihove porodice, deca da se izigraju i izdruže na svežem vazduhu.

 

Posle , za surf, otišao sam nekoliko puta i bilo je opasno. Plaža je uska, jake struje, više sam izbegavao da me ne nabace na stene (sa leva kada ti je kopno iza leđa).

 

Bila je poznata po tome da tamo idu "lady likes lady" da se šmekaju.

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Azazelkg said:

 

Sve bi ovo bilo smešno da Kina nije duboko umešana oko skrivanja virusa dobrih mesec i po, pri čemu su i pored toga što su znali za virus, a krili, puštali slobodan transport robe i ljudi između država, što i jeste bila inicijalna kapsula. Američka vlada za svoje eventualne propuste treba da odgovara američkom narodu, kineska će morati kada ovo prođe da odgovoara malo široj populaciji. Pored njih i SZO koja je zbog poitičkih razloga, odlučila da ignoriše upozorenje koje je dobila na vreme iz Tajvana, i naravno ništa nisu preduzeli po tom pitanju, a bogami i vlade mnogih zemalja koje nisu izlovale Kinu na vreme, primer su ove naše yu-zemlje koje su na startu pandemije dozvolile turistima iz Vuhana da špartaju po celoj bivšoj SFRJ.

Edited by Don Laki Juan
  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Sta bit it uradio da si na Kineskom mestu? Da li bi ti odmah objavio svima u svetu da je virus slobodan? Valjda prvo postoje neke mere da se ispitaju. Ni jedna drzava ne bi drugacije reagovala nego sto je Kina. Mi sad tu mozemo pisati sta hocemo, ali mi ne vodimo politiku i ne predvodimo svedske sile, drzave,...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...