Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Trka je veceras u 19h na arena sport 4.
  3. Igra odličnu seriju na obe strane terena. Pokidaće na Olimpijadi.
  4. Beonegro

    NBA 2023-24

    Kao kad djeci na fizičkom daju loptu i onda jedan juriš na koš a svi ostali trče oko njega.
  5. Dracarys

    NBA 2023-24

    Pazite da od metle ne dođe do game7.
  6. Nitko ne pobjeđuje Kralja, iliti Sunce, LeBrona Jamesa 12 puta za redom. I nitko ne mete Kralja, iliti Sunce, LeBrona Jamesa 2 puta za redom u playoffu. Šteta što nisu iskoristili priliku za to. Imam dojam da su jučer igrali s pola snage (i da je klupa dobila više minuta nego inače). U cijeloj seriji niti jednu utakmicu nisu odigrali na 100%, ali su barem u prve 3 bili blizu maksimalnog truda kad su stizali zaostatak. Sa sinoćnjim pristupom bi protiv Wolvesa bili pometeni. Nadam se da završavaju posao u petoj. Razvlačenje ovo na više od 5 utakmica stvarno ne bi imalo veze s ničim.
  7. Today
  8. Darko

    NBA 2023-24

    Koliko znam, dobar deo tima je to uradio, neko je zeznuo su opremom valjda. Neozbiljno jeste ali ne verujem da je namerno.
  9. doragan

    NBA 2023-24

    Interesanto je i kako su se Pelikansi olako raspali,doduse bez Ziona.Barkli ih sa razlogom ismeva.
  10. Kako je Vikeju uspelo da od prvog mesta na treningu dodje do poslednjeg u kvalifikacijama, vise do sekunde sporiji nego na FP2!?
  11. Romantik

    Vesti

    Radoje, ja mnogo postujem tvoje znanje i generalno vidjenje ovog sporta, ali hvaliti Botasa je meni zaista neshvatljivo. Verovatno najprecenjeniji vozac u ovoj dekadi F1! Jeste covek pobedjivao, ali pobedjivao u dominnatnom Mercedeu, pa to bih mogao i ja na trkama kad se nesto dedsi Hamiltonu. Hulk jeste dugo tu, ali covek nije ni krug odvezao u top bolidu. Stavi njega samo dve sezone u ovaj dominantni Red Bul pa bi lagano imao dvocifren broj podijuma a otkinuo i po koju pobedu, zato ako neko treba da dobije nogu iz F1 to bi ovim redom bili: Sardzent, Rikardo, Botas pa Strol (o da, itekako bih ga pre zadrao nego Botasa, jer on jeste nestabilan ali ima sirovu brzinu dok u Botasu kao i Rikardu niceg vise nema, iscendjeni limunovi).
  12. Da se, nismo zabeleli, ja ne bih ni primetio da je usao C. Braun... Vrati se, BB, evo ja cu za platu da se isprsim. Nadam se da su dva lanca zemlje dovoljno.
  13. 1. Martin 2. Binder 3. Akosta
  14. Za razliku od game 2 Boston je usao ozbiljnije i zatvarao liniju za 3p i rutinski slavio. Dok za Lal vs Den nije bilo realno da radi metla. Denver u sledecoj zatvara seriju.
  15. Zbog papuča - i nije h8, nego zamerka za neozbiljnost i potcenjivanje protivnika
  16. Darko

    NBA 2023-24

    Klupa Denvera trenutno igra užasno. Ne znam zašto hejt prema MPJ-u, osim Nikole jedini ubacuje nešto spolja i consistent je.
  17. MPJ + Watson + RJackson = dobili popički
  18. Sector

    NBA 2023-24

    Do sada najjači utisak PO kako igra Lebron sa 40 godina. True goat.
  19. Nisam gledao tekmu ali vidim da se MPJ zagrevao u papučama? Ta porodica je izgradila kuću na nekom Sioux groblju i očigledno je kletva zajebana. Drugog objašnjenja nema.
  20. doragan

    NBA 2023-24

    Radnici na privremenom radu u inostranstvu iz Orlanda zaradili danas posteno svoju dnevnicu na bausteli,kapa dole!
  21. Crni

    NBA 2023-24

    Za sada su Sansi najveci luzeri. Fan fekt je da su Lejkersi mogli do druge utakmice, koja ce ispasti sudbonosna.
  22. Horium

    NBA 2023-24

    Bilo je i ocekivano (i zasluzeno), da LAL iscupa makar jednu. Nisu oni tako losiji rival od Denvera da dve metle rade.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...