Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Today
  2. Znači Australci koji su navijali za Raftera su liječili frustracije? Amerikanci za Agassija, Samprasa, Phelpsa...Švedi za Edberga, Hrvati za Janicu, Mavrovića, Mirka i Gorana, Ukrajinci za Bubku, Jamajčani za Bolta, Filipinci za Pacquiaoa, Britanci za Lewisa, Henmana i Murraya....to je u biti liječenje frustracija?
  3. Radoye

    Vesti

    https://racer.com/2024/05/05/magnussen-nearing-race-ban-after-latest-miami-gp-penalty/
  4. Ne pitajte me kako sam našao pesmu koja je za 5 godina skupila 349 pregleda ali ovo na repeat dok ne bude B2B
  5. Pa realno Allardyce bi izvukao sa Mančesterom više od sredine tabele. Na kojem si ti nivou kad pišeš ovakve gluposti? Tipa Ronaldo i Runi idu na Pujola i Pikea. Ronaldo zlatna lopta i Runi najbolji engleski igrač tada.
  6. Kakva crna golčina, ono bi odbranio svaki pristojan golman. Čovjek se postavio kao da je prvi put stao na gol. Da je stao makar metar u desnu stranu uhvatio bi živu loptu.
  7. Yesterday
  8. To je to. @djura.net to je jedan od glavnih aduta električnih vozila, nema sve te mašinerije koja se često kvari. Na primer, za Teslu se ne ide u servis svakih 10,000km ili 6 meseci, jedino ako je nešto problem. Zato je hibrid kao auto loša investicija po meni. Znam mnogo ljudi koji imaju Teslu i uštedeli su velike pare na održavanju. Ne samo na gorivu, nego na servisu.
  9. Ova kriza između Kine i Amerike će dosta da oteža borbu protiv klimatskih promena, od kojih su električna vozila jedan deo rešenja. Električna vozila su ekonomičnija i lakša za održavanje, em još manje gade okolinu. Kapitalističkim zemljama su puna usta free market-a, a kada se pojavi neki konkurent koji će stvarno da promeni stvari - ajmo u protektorat. Em će usporiti progres, em će koštati kupce poprilično.
  10. 2Doc: Three Minutes - A Lengthening DINSDAG 30 APRIL 2024 NPO 2, NPO START EN 2DOC.NL 23.30 UUR Holandska tv 2 https://www.2doc.nl/documentaires/2023/05/three-minutes.html
  11. Nikada nije, to me podseti na: 🤣
  12. JPM, vise od 10 godina sam ostavio prognozu za svaku trku, svake kvale ili sprint, ali nakon sto sam bio sprecen da ostavim prognozu za VN Japana zbog nepravednog bana i nakon sto sam ostao bez sanse da se borim za pobedu, kompetitivni duh mi ne dozvoljava da nastavim da ucestvujem ove godine. Nadam se da razumes.
  13. Čestitke @Alexkg na drugom uzastopnom vikendu sa najviše pogodaka, 8 poena plus bod za pobednika vikenda. Primetno je pao broj aktivnih, što mi je zaista žao, pa bih pozvao @Gavran, @Brynner, @Maharaja, @shonke , @Contador54 i @Jurgen da se reaktiviraju, biće mnogo zanimljivije ako nas je više. Sve primedbe do petka uveče. Pozdrav.
  14. Strasna tekma danas, Celzi se pridigao u finisu sezone u odnosu na sta je licio
  15. Admiral

    NBA 2023-24

    I u ovako skromnoj suterskoj ekipi Wagner 1/17 Suggs 2/13…. boljem nisu ni mogli da se nadaju. Suska se da spremaju Kleju jak ugovor. Taj profil im gori… cavsi… muka za gledanje. Pojedincno, ekipa za 1/2 konferencije (ovakvog istoka komotno) ali toliko pobrkana, i ne izbalansirana kao da je sastavljao Nebojsa iz Zeleznika. Ovo kao da je Aba finale … domacin pobedjuje ali i kvalitet je bio tu negde. 4/4 lomi se resultat , sa jedne strane na terenu Tristan Thompson s druge Joe Ingles… 🙄
  16. Jeste, jedna utakmica određuje trajektoriju mlade ekipe koja je prvi put u plejofu, kao i karijeru mladog beka koji je jedan od najodgovornijih zašto je Orlando uopšte u plejofu i jedna od najboljih odbrambenih ekipa u ligi. Sve jasno.
  17. @Radoye čestitam, zasluženo, dugo ste čekali na ovo!
  18. SC ili ne ali Meklaren je napravio preko 7 sekundi razlike u odnosu na RBR na kraju trke. Plus Pjastri najbrzi krug (doduse, nove gume). Da li je ova brzina samo zbog specificnosti staze ili ima cemu da se nadamo i u ostaku sezone, mozda i ne bude laganica krunisanje Maksa kako je izgledalo u Bahreinu? Ferari odradili dobru trku bez uobicajenih taktickih briljiranja ali bolid naprosto nema brzinu na pravcima, tu su gubili i juce u kvalifikacijama i danas u trci - ni DRS im nije pomagao, tojest taman toliko da odrze korak sa ovim ispred bez DRS. Alonso zabavljao raju za sve pare.
  19. Bravo za Norisa, mada je bilo jasno da dobija od SC. Brzu su formulu imali ceo vikend. Lec opet jbg, malo sam kriv malo manjak srece.
  20. Jokara je kralj prilagođavanja, neće ponoviti ovakvu utakmicu do kraja serije sigurno Kažem ja ubedljivo najnerealniji navijači
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...