Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Човић је за Вилдозу само кратко рекао не, што ми се јако свиђа ако не лаже. Али није дао ни неку наду за Лојда, у том случају бих највише волео да парњак Недовићу буде Лундберг. Ту се онда поставља питање ако нам се отвори Ђуришић јер не би било места за све Калинић, Гедраитис, Ђуришић и Лундберг(неко друго појачање) један би ми био вишак јер Ђуришић ако се узме мора имати најмање 15 минута по утакмици или га не узимати. @Guru Где ти више видиш Ђуришића на 2 или на 3? Наравно све под условом да не остане у НБА
  3. Pa to nisu tek neki igrači ispod radara. To su igrači koji su u ozbiljnim ligama imali ozbiljne sezone iza sebe. Taj Jago je bio MVP u nemačkoj ligi i osvojio titulu sa Ulmom kao glavni igrač i vođa te ekipe. Evo Montero je dve godine za redom najbolji mladi igrač španske lige i ove zauzeo mesto u drugoj petorci lige. Trevon Viliams i Hoard su imali brutalne sezone iza sebe a igrali su u EC i dobrim ligama. Imamo tu i Mičela koji će u Žalgiris, Hifia iz Pariza, Njunjeza iz Ulma koji je u reprezentaciji Španije pokazao o kakvom se igraču radi. To su sve igrači koji bi mogli da budu prve opcije i da eksplodiraju. To što dovodiš elitu iz EL ti ništa ne znači što smo videli ove sezone sa Šabazom. Mi umesto da jurimo takve gore pomenute mlade igrače mi jurimo drugopozivce iz EL (Tobi, Hanga, Gilespi) i dovedemo jednog,, ekstra kvalitet" EL igrača. Neka se dovede jedan takav i ostalo neka se radi na dovođenju mladih, zdravih igrača željnih dokazivanja koji su svakako iza sebe imali odlične sezone u jakim ekipama i ligama.
  4. Zanimljiva definicija ikebane. Slozit ces se da Partizan ima skuplji tim od Zvezde, kao i najboljeg trenera u Jurop? I to je tebi ikebana?? Pa sta treba, Durant i Booker da potpisu pa da budete 'ravnopravni' sa nama? Nidje veze, stari moj. I da, nedajboze da netko kaze da je i KKP odgovoran za toksicne odnose. Onda brate mijenjaj predsjednika i sportskog direktora, ako oni,kako ti kazes, ne smiju nista...
  5. Bravo za ovo, moram reći da je i mene iznenadilo koliki je Leverkusen favorit bio po bukmejkerima, pogotovo što u pitanju nije bila neka “liga bez briga”, i slažem se da je kvota na Atalantu bila value. Znam da ispadam general poslije bitke no nisam vidio post na vrijeme a i samo sam htio prokomentirati kako je moguće da na jednu tako “ne-lijevu” tekmu bude takav value. Kako ti komentiraš takav “poklon” bukmejkera? Svi oni koji ne misle da je Atalanta bila value neka ne komentiraju, hvala 😁🙂
  6. Ataman obavestio Erdogana 😄 😄 😄 A nama Vucicevo mesanje u sport smeta 😄 Bice veselo u petak, jedva cekam 😄
  7. Cekaj malo ... Zeljko sa sve top budzetom je doveden da bi bio ikebana ?
  8. Moram da priznam da je meni Ataman sve gotivniji. Jebe se njemu šta drugi misle o njemu, nešto kao košarkaški Mourinho. Jaše na ovom svom dobrom talasu i to je to. On i Janakopulos su match made in hell.
  9. Ajdee ne zezajte. Pa kad bi se dovela 4 takva igraca ispod radara, jos na startnim pozicijama od 1 do 4 sto nama realno sada i fali, ovde bi nastli dani zalosti. Uostalom navodno smo doveli jednog takvog igraca Plavsica (nije mlad, ali nije iz EL tima) i nadam se da ce i Djurisic da zavrsi kod nas sto je sasvim dovoljno, uz odlazak Lazarevica, Ilica i Sionovica. Nama su preko potrebni nosioci i glavni igraci na pozicijama od 1 do 4 i tu ne smemo da omasimo kao ove godine sto smo. Takodje taj isti Jago je kod nas na pocetku bio predvidjen kao 3 opcija na pleju, a ne kao prva sto nama sada fali.
  10. Pa ne bih rekao. Kod nas je domaća osnova zaštićena kao beli medvedi. Barem od kluba. A navijači se svakako ništa ne pitaju. Bio bi glavni duhovnik domaće osnove. 😄
  11. @Milos 3.14 nemam ja nista sa Denverom nit me zanimaju😀
  12. Kkp nema ljude za to, sta Ostoja kao sns čovek sme i može, zašto Saviću njje dozvolio nakon prvog meča da se odmah uradi ekspertiza? Partizan kao SD služi da bude tu negde blizu, ali naravno da se zna ko je tata igre, ova zemlja je zemlja privida, slično kao što imamo navodno demokratiju i navodno izbore, jer nažalost po vrhovnog totema nismo u Aziji ili Africi nego u Evropi pa mora da stvara privid.
  13. Već sam pisao, ozbiljno se potcenjuje odbrana Dalasa, oni su u dosadašnjem delu plej ofa imali taktiku da zatvore reket, po cenu rizika na nekom igraču , čitaj Gidaj , Mekdenijels, NWG, Anderson i da teraju protivnika na dosta džampera. Minesota ako ne nađe način da uđe u reket i ide na prodor nema šta da traži. Kid još u džepu ima zone i blicovanje Anta ako se zapali. @Miki28 Teoljub Butova ideja je bila da po cenu da ove godine ne osvoje idu sa lošijom ekipom, ali da razviju neke igrače. Tu je problem Maloun koji je košarkaški Vladan Milojević. Jako teško daje šansu mladim igračima, a recimo koristio bi mu Stroterov flouter i bolhendling protiv Sote. Videćemo šta će ove godine da urade. Pokušavaju da slede primer San Antonija i da budu konkurentni duži niz godina radije nego da pojuri sve par godina za redom. Lično mislim da su imali dobru šansu za bek tu bek i da je trebalo ići na to.
  14. Ponovo se ubacuju uzasne reci poput silovanja i nasilja, a na kosarkaskoj smo temi. Kao i linc koji je spreman ekipi Partizana u Pioniru, a za dve citave utakmice (ukljucujuci i zagrevanje) je uleteo svega jedan papiric. Ne mogu da podrzim psovke i vredjanja, ali nije to nista sto nismo culi decenijama unazad i sto se ne cuje recimo na vasim utakmicama u Areni cak i kada ne igrate protiv Zvezde. Ne znam kako Coviceve igrice ugrozavaju igrace Partizana da igraju kosarku? Da li pre godinu dana nije bilo igrica kada je KKP osvojio Aba ligu, samo sto tada ni Obradovicu ni igracima nista nije smetalo nakon sto su uzeli trofej i prosto bili bolji na terenu? Da me ne shvatis pogresno, ja se slazem da se treba stati na put saopstenjima, pritiscima i targetiranju. Nazalost Aba liga trenutno nema moc da to ucini. I da, jesi siguran da je vasa strana potpuno cista i da se ne igrate igrica van terena? Ja nisam i mislim da to radite mnogo pametnije i perfidnije od Covica koji samo baljezga po TV-u i novinama. Na kraju, dok god postoje dve strane medju navijacima (ili evo u ovom slucaju izmedju forumasa poput mene i tebe) koje ne mogu da se sloze, ovi iznad (mislim na uprave klubova) ce imati snagu da igraju igrice na hard levelu. I tako ce biti dok god svi zajedno ne stanemo na put tome, sto ce se desiti nikada.
  15. Kakva 4/4 Dončića, sam je doneo pobedu. Mislio sam da visoki Dalasa neće biti nikakav faktor u napadu ali i Gafford i Lively su ubacili po 10ak poena, lepo je funkcionisao pik Irvinga/Dončića sa njima. Očekivano McDaniels ne može ništa Dončiću kad ga ostavi na leđima a ne mogu ni da ga dave kao Mareja jer tu je i Kajri.
  16. Prvo ne znam kad su pratili, zadnji put se izgubilo pre 10 godina ako ne i vise( el ne računam tu su i jedni i drugi male mace) Cuj ne prolazi pa pogledaj malo vređanja i pioniru, pogledaj tu mržnju da nije Vujošević za nju i dalje kriv? Da ne prolazi pionir bio bio prazan nakon sramnog prelaska, ovde se titula nebi slavila već bi osudili ovaj linč na sve strane koje mogu ugroziti Zvezdu. Zato I kažem da se lažemo i samo lazemo, a svi bi titule po cenu svega.
  17. Daj jebote... Još pišeš kao da je KKP cvećka i da nisu nikako doprineli toksičnosti odnosa između klubova.
  18. Pratili su i kad su gubili. Ta njegova mantra ne prolazi ni kod većine navijača Zvezde. Čuveni Aca iz Pazove i njegove analize
  19. 3/2 igrac za bilo kakvu ozbiljnu košarku, a primarno je zadužen za bekove, gde fizički zahtevna krila ne može braniti( Kawaji, Batler, Tejtum, ) dok PG je dobro branio ali on sirovom snagom ne napada.
  20. Ma sve top, da ne budem prost ali ti ovo sto pišeš je silo*anje ćerke gde druga strana ne sme da reaguje, a ako reaguje ona je nasilnik. I vi dobro znate da će Covic uvek imati svoje igrice i da kkp bez odgovora može biti samo ikebana, ali i vama naravno ovo odgovara, zato i kažem lažemo se da želimo promene, jer promene moraju krenuti prvo od onog koji je u zoni komfora ali to se naravno nece desiti nikad. Mene duša boli sto generalizujem ali sve je istina i to apsolutna.
  21. Jago nije, ali zato Nejpir jeste. Malo se stvari povrsno posmatraju
  22. Zbog cega igrace treba da zanima Covic? Bas zato sto su se igraci mesali sa tim stvarima van terena se i dogodio incident u kojem se protivnickom igracu rascopa lice. Medju igracima ne sme da bude mrznje, pogotovo ne u danasnjim uslovima u kojima su i jedni i drugi debelo placeni da igraju kosarku, ali i predstavljaju dobar primer mladima (sto da ne i starijima) kako se treba ponasati profesionalno i sportski. Ne igra Aleksa protiv Covica, nego zajedno sa cetiri svoja saigraca igra 5 na 5 na terenu sa protivnickim igracima od kojih ima dosta kolega iz reprezentacije.
  23. @Manu bas gotivna ekipa Dallasa. Uzivanje je gledati Luku i Kyrie
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...