Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne verujem da ce Monca biti ni blizu rasprodata za te manje serije tako da ce karata verovatno biti i na samoj stazi...

• Like 1
Posted

Ja ove god letujem na sardiniji. I Ovaj moj smestaj na vrh neke čuke na, makadamski put, prasina katasrofa. Nema nista oko mene mir i tisina. A put sirok i ravan, sve neki kolutovi sena pored puta. Kontam ko za reli stazu. I sad bezze na google maps gledam na mapi sta ima okolo kad lik okacio da je ovuda pre dve sedmice vozen wrc 😂

bukvalno pored mog apartmana. Ali sada bar znam kako da vozim do apartmana, da ne razocaram hiljade 

obozavatelja.

ovo je snimak pored apartmana:

https://maps.app.goo.gl/atcrJ5zqJF3sPZqs8

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 1
  • 3 weeks later...
Posted

Mislim da sam čitao ovde kako je neko išao na Hungaroring i ulazio preko redara na stazu (uz određenu finansijsku kompenzaciju redaru), pa ako bi mogao samo da ponovi kako se nalazi redar koji je u mogućnosti i voljan da učini tako nešto.

• Like 1
Posted
2 hours ago, Romantik said:

Mislim da sam čitao ovde kako je neko išao na Hungaroring i ulazio preko redara na stazu (uz određenu finansijsku kompenzaciju redaru), pa ako bi mogao samo da ponovi kako se nalazi redar koji je u mogućnosti i voljan da učini tako nešto.

Ako već ideš na slepo, bolje je kupiš kartu od nekoga ko ima viška, sam sam jednom tako kupio weekend GA pass za 30 ojrića, možda i 20, ne sećam se više, a samo nedelja je koštala 80.