Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jos: Vozi normalno

Max: da da

Na kraju

Max: I, kako je bilo

Jos: I jeli to normalno, namjerno si to uradio

Jbg Jos voza manekenke, to su neke druge G force/tacke 😂

Posted

Gledam Netflixov Drive to Survive, i posto se u prvoj sezoni, za sada (3. epizoda), ponajvise bave Red Bulom, a pre svega Rikardom, ima deo kad su na imanju Kristijana Hornera, pre trke u Monte Karlu. 
Seta Horner sa zenom i decom pa dolaze do neke vrste ranca, setaju tu magarci i on se smeje i kaze "Oo, eno ih Dani i Max". Posle toga dodaje "Nekad je zaista lakse 'menadzovati' magarce nego F1 vozace"

• Ha-ha 2
Posted (edited)
On 8/16/2019 at 8:35 AM, Hertzog said:

Daj jos 🙂

Preveliki je to napor za mene, posebno jer sam osudjen na mob 😄

Ovo je bio, ne znam ni sam kako da ga nazovem, mini skup(pre ima cca 2 meseca)  u selu do mog 😄 ... Na zalost, nisam imao previse vremena, ali imam jos fotografija 😄

Prelep uzivo:

48546971952_92523f64f7_k.jpg

48546834571_69b45a1c46_k.jpg

48546820161_c169520776_k.jpg

Edited by John Dies at the End
  • Like 4
Posted

e evo mene sa pitanjem i potpitanjem:

Imam klijetna  autoškolu, koja prodaje Golfa 6 za 6700, e sad ja bi njima platio 5 a 1700 bi im odradio, Automobil je prešao negde oko 160.000 km +/- 5000 ('bem li ga), pedantni su ljudi, al svakako bi ja to opet vozio kod čoveka da mi to proveri i da mi  kaže šta i kako.

a drugo vozilo da pribavimo isto tako polovnu Suzuki Vitaru  pa da može i Gospodjin tata da uzme automobil ode u Lov i te zezalice, a Fluencu bi dao mome tati da se on voza ko čovek jer autić je mačka.

kako Vam se čini ovaj master plan?

S tim da ne znam da li bi tati dao fluencu ili Golfa 6?  mada sve je to tu pa bi se lako menjali i dobacivali... bitno je da čeljad nisu besna.

Posted
10 hours ago, MetalHead said:

JEdan od omiljenih filmova ikad...  kad god naletim na bilo koji deo u bilo kom trenutku, šta god da se radi, sedne se jedno 15-20 minuta minimum da se ispoštuje.

Stefani, izbaci levu ruku, stisni pesnicu, sad polako izbaci u vis srednji prst, tako je Stefani, ajmo polako prva...  :bravo:

• Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, DASUBO said:

Ko je trebalo da otvori? Ja koliko se sećam sam se prijavio za Moncu. Praštajte ako je trebalo da otvorim i za Spa.

Ne, ne, ne, nije nista do tebe, imamo za Belgiju rupu u onom kalendaru, sad sam proverio, tako da je jedino fer da ja otvorim temu i da se potrudim da uvod lici na nesto. Bice do 17h, najkasnije.

Posted

Postavio sam topic o Monci danas iz milion razloga. Možda se neko i odluči da ode na trku, ja bih sigurno da "ne moram" da se mučim sa AMG-om.

Nisam postavio ni jednu sliku, ni jedan video i to namerno.

Pls, uključite se.

Tnx.

Posted
Postavio sam topic o Monci danas iz milion razloga. Možda se neko i odluči da ode na trku, ja bih sigurno da "ne moram" da se mučim sa AMG-om.
Nisam postavio ni jednu sliku, ni jedan video i to namerno.
Pls, uključite se.
Tnx.
I' bin dabei. [emoji634]

Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk

• Thanks 1
Posted

0fadd4ebdd085cbfc6f9dd295a28181c.jpg

Sa veeeeeelikom ogradom oko toga sto je i njemu tata otvorio put u F1, za ovo je prosto u pravu. Pokusao sam par puta da gledam “youtuber” Rosberga i bukvalno ti se zgadi ljiga od coveka. “Postuje” Hamiltona jer mu to podize cenu, ono pobedio ga je, Vetela ne moze da smisli jer jer je mnogo popularniji od njega u nemackoj. Isto vazi za Maxa. Bukvalno Vilnev br 2.

Sent from my iPhone using Tapatalk