Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Šta će sve još ovog momka da zadesi. Duša ljudska. I on i cela mu porodica. Brz oporavak i nadamo se da će sve biti kako treba i brz povratak na teren. 

Nadam se da je na vreme sve otkriveno i ako me brine činjenica da je već imao hirušku intervenciju na testisima pa ga opet šalju na hemoterapiju. Nadam se da je to samo iz predostrožnosti i u tom slučaju hemoterapija je mnogo kraća. 🙏

G4hgo-AQWYAAXXNk.jpg

❤️

Edited by Čočo
  • Love 13
Posted

O jbt, koliko malerozan momak. Ovo, nadam se, zvuči mnogo gore nego što zapravo jeste, verujem da će biti sve ok.

Drži se, dobri naš Nidžo! ❤️

• Like 3
  • Love 3
Posted
8 minutes ago, fradler said:

O jbt, koliko malerozan momak. Ovo, nadam se, zvuči mnogo gore nego što zapravo jeste, verujem da će biti sve ok.

Drži se, dobri naš Nidžo! ❤️

I zvuči mnogo gore što zaista jeste. Karcinom testisa je jedan od malobrojnih koji ima dobru prognozu u 90% slučajeva.

• Like 6
Posted
4 minutes ago, keli165 said:

I zvuči mnogo gore što zaista jeste. Karcinom testisa je jedan od malobrojnih koji ima dobru prognozu u 90% slučajeva.

Dragi kolega ovo cu ti reci nazalost sam imao rak kod nekog u kuci , ovo nemoj te nikad napisati . Recicu i zasto osoba posle hemoterapija nikad vise nije ista i nece biti .

Posted

Ovo je jedino moguće ako dečko nosi nasledni gen, jebeno sa 20g dobiti karcinom( nadam se ne maligni) je baš retkost, pogotovo ako to nije leukemija.

Brz oporavak Tope!!!

Posted
8 minutes ago, Daiki Ito said:

Dragi kolega ovo cu ti reci nazalost sam imao rak kod nekog u kuci , ovo nemoj te nikad napisati . Recicu i zasto osoba posle hemoterapija nikad vise nije ista i nece biti .

Polonara se vratio i kosarci čak, verujem da ce dečko izgurati ovo na pravi način i da mu to neće praviti problem kroz život( nakon hemoterapije), a sport kao sport je nebitan trenutno.

Posted
7 minutes ago, Tex_Willer said:

Ovo je jedino moguće ako dečko nosi nasledni gen, jebeno sa 20g dobiti karcinom( nadam se ne maligni) je baš retkost, pogotovo ako to nije leukemija.

Brz oporavak Tope!!!

Pa rak testisa i jeste načešći izmedju 20 i 35. Manje ga dobijaju stariji ljudi.

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Tex_Willer said:

Polonara se vratio i kosarci čak, verujem da ce dečko izgurati ovo na pravi način i da mu to neće praviti problem kroz život( nakon hemoterapije), a sport kao sport je nebitan trenutno.

Zato sam ti i rekao prijateljski , jer sam to imao u kuci nikad vise ista osoba vjeruj mi .

Posted
3 minutes ago, Daiki Ito said:

Zato sam ti i rekao prijateljski , jer sam to imao u kuci nikad vise ista osoba vjeruj mi .

Sve znam, malo ko od nas nije ga imao u porodici nažalost...

Posted (edited)

Roben je ima rak testisa, pa je igrao fantasticno, čitavu karijeru. Amstrong, Sébastien Haller... ima koliko hoces primjera.

Edited by Bojdo
Posted
33 minutes ago, Daiki Ito said:

Mozda sa drugim tumorima osoba nije ista posle hemio terapije. 

Nazalost imam u porodici iskustvo sa rakom testisa i posle odstranjenja testisa, 2 ciklusa hemio terapije, gama noz intervencije, te operacije na arteriji osoba je ostala ista te se ne vide nikakve posledice. Takodje cela ta ekipa iz sobe za vreme hemio terapije je pregurala bolest i vratila se u normalno stanje, koliko sam ispratio.

Nije lako, ali sam optimistican za Topa. Samo da nije u nekom kasnijem stadijumu otkrivena bolest, jer je u ranoj fazi u uglavnom izleciv karcinom.

• Like 3
Posted
5 minutes ago, mr clutch said:

Mozda sa drugim tumorima osoba nije ista posle hemio terapije. 

Nazalost imam u porodici iskustvo sa rakom testisa i posle odstranjenja testisa, 2 ciklusa hemio terapije, gama noz intervencije, te operacije na arteriji osoba je ostala ista te se ne vide nikakve posledice. Takodje cela ta ekipa iz sobe za vreme hemio terapije je pregurala bolest i vratila se u normalno stanje, koliko sam ispratio.

Nije lako, ali sam optimistican za Topa. Samo da nije u nekom kasnijem stadijumu otkrivena bolest, jer je u ranoj fazi u uglavnom izleciv karcinom.

Iz tvojih usta u Bozje usi !!!

Nije to do tumora , svaki organizam je jedinka za sebe moj , tvoj ili nekog treceg , a i zavisi do terapije koja se ukljuci da ne zamaramo ljude odje .

Posted

Ajoj koliko mi zao i malog i velikog Topa 

Borba, bice dobro :heart:

Verujem da je brzo otkriveno.

Moj kolega je operisao i super je proslo. Vratio se poslu posle 4 meseca.

Posted

Pokidace ovo mali Top, lagano. Otkriveno na vreme, operacija i terapija u najboljim bolnicama. Zivi se a i igra sa tim normalno. Ako je iko zasluzio da sve prodje kako treba to je Top. I tako ce i biti. Mora.

Fala i komsijama

• Like 4
  • Love 1