Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted

Gejm 7, noting izi bejbeeeee!

Stvarno je zasluzio Toronto da opici majstoricu kako su se borili kao lavoli, zadnjih 15+ minuta su igrali totalni small ball sa Van Kanobijem na centru.

Ko je bese izavlio da Boston ima prvog i Kembu kao drugog najboljec igraca u seriji ? 😄

Posted

Uzas, nista drugo.

Toronto dobija i to lagano poslednju tekmu. Jbg kad igras glupo, da dalje ne moze. 2 utakmice prospes protiv ovih odvratnih njuski. Za povratiti.

Posted
2 minutes ago, LordOfTerror said:

Ko je bese izavlio da Boston ima prvog i Kembu kao drugog najboljec igraca u seriji ? 😄

Ja sam taj. Ali mi nije zao sto sam ispao grbav. Kao neutralcu, volim ja kad se igra sedam igara.

Posted

Kemba, stara je to ojebina.

Aj sto nista nije uradio u napadu nego su gro poena postigli preko njega, konstatno su ga napadali. Isli su cak toliko daleko da je u produzetku data lopta Powellu da resava jer je Kemba bio na njemu...

• Like 1
Posted

Meloun bi mi koliko veceras leteo za ovo forsiranje Milsapa, bre covek ne zna koji je dan danas..treba mu gps da bi znao gde treba da bude na terenu.

Jamal nastavlja da prodaje

Posted

Koliko god znao sta me ceka svaku tekmu Denvera, i dalje se cudim.

Apsolutno svaki napad u poslednjoj cetvrtini MPJa napadaju Klipersi i ovaj ga i dalje drzi u igri. Stvarno nikad nisam video goreg defanzivca na ovom nivou kosarke, bukvalno mislim da je gori od Trae-a.

• Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...