Carl Johnson Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Sta radi Djimi Madafaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Bucksi ponekad izgledaju tako impotentno. Nema raznovrsnosti u napadu uopste a to jednostavno ne sljaka pored dobrih ekipa sa zategnutom odbranom kao sto je Heat ili Toronto prosle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Idemo zurkaaaaaa. Ajmo doma jeleni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Au kakav masakr u 4/4 Usrao se Voki kao grlice. Ne vidim kako neko ko je neutralan ne navija ovde za Heat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Gotovo je ovo. Kako mozes da sutiras tri sa 9 metara na 7 sekundi do kraja napada kad zaostajes 7 poena na 80 sekundi do kraja. Impotentno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Crowder veterančina, mnogo koristan za Heat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Kakve mudonje su Džimi i ekipa. Spolstra i Rajli, jebeni donovi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Brogdon>Bledsoe Just now, zorex said: Kakve mudonje su Džimi i ekipa. Spolstra i Rajli, jebeni donovi. Spolstra izrastao u vrh trenera,top 5 u NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Just now, LayupFromTheMidget said: Au kakav masakr u 4/4 Usrao se Voki kao grlice. Ne vidim kako neko ko je neutralan ne navija ovde za Heat nisam verovao da ovo mogu da dobiju kako su igrali veci deo meca. ozbiljan preokret u igri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Koliko je uzasan Bledsoe u organizaciji igre,daju njemu ugovor a ne Brogdonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 (edited) 5 minutes ago, zorex said: Kakve mudonje su Džimi i ekipa. Spolstra i Rajli, jebeni donovi. Ovo je proizvod onog trejda na deadlinu, dali su metiljavog Winslowa koji jos nije debitovao za Memfis i dva izduvana kontraproduktivna veterana (dion i JJ) a dovukli 3&D veterane sa ozbiljnim PO iskustvom. Tim trejdom su i izbacili Leonarda iz startne a gurnili Crowdera na pf. DJJ neka uzme Nunove minute nama koriste od njega. Jos jedna i metla #RileyBog Edited September 5, 2020 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Istocni nabijaci trica ispadaju, jos da Lakersi pociste njihovu zapadnu verziju pa da gledamo normalnu kosarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Sledece godine idemo jos jace. MVP, DPOY i sve to sa klupe uz 6MOY nagradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Da li se još neko pita zašto je ovaj MVP lažni ? Đe je čovjek kad se lomi super važna plej-of utakmica? I još važnije pitanje - da li on može da mijenja i usmjerava tok ovakvih završnica? NOT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Just now, Malkolm Brogdon said: Sledece godine idemo jos jace. MVP, DPOY i sve to sa klupe uz 6MOY nagradu. Bez brige ima Riley da dovuce grckog kamenjara pa da mu usadi pobednicki mentalitet kao Lebronu.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 40-13 u poslednjoj cetvrtini. Posle vodjstva od 10 razlike na 10 minuta od kraja. Jel neko primetio bilo kakav pokusaj promene u igri, neki plan B ili C, bilo sta. Bud ce da popije otkaz lagano. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Bez suta nema nista,lako ga je braniti,videlo se to i prosle sezone.U salu,pa nek navezba sut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Dzimi je kralj.Janis izgleda ko dobar momak ali bez suta se ne moze.Malo mi ga je i zao.Tesko ce Baksi izbjeci metlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Bez brige ima Riley da dovuce grckog kamenjara pa da mu usadi pobednicki mentalitet kao Lebronu.. Uh, iskreno se nadam da nece, bas ste mi gotivna ekipa. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ovo je proizvod onog trejda na deadlinu, dali su metiljavog Winslowa koji jos nije debitovao za Memfis i dva izduvana kontraproduktivna veterana (dion i JJ) a dovukli 3&D veterane sa ozbiljnim PO iskustvom. Tim trejdom su i izbacili Leonarda iz startne a gurnili Crowdera na pf. DJJ neka uzme Nunove minute nama koriste od njega. Jos jedna i metla #RileyBog 10+ godina slušam Lebatard show. Uvek ista priča o Rajliju, skoro da ga uopšte ne zanima draft, ne veruje u tenk i uvek traži sledećeg "kita" kog bi mogao da ulovi. I to što pominješ, svaki mali način da poboljša ekipu. Spolstra je jebeni genijalac, preživeo i pravio neki rezultat sa Hasanom, Dionom i ostalim polumozgašima. Ovo sad je pravi roster, nedostaje još taj jedan superstar za dinastiju, drugu i treću violinu, širinu rostera i nejebavajući stav imaju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 1 minute ago, Malkolm Brogdon said: Uh, iskreno se nadam da nece, bas ste mi gotivna ekipa. jel sam ja nesto pomesao ili si ti navijao za bakse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 1 minute ago, riviera said: jel sam ja nesto pomesao ili si ti navijao za bakse? Pratio sam ih dok su bili pod Kidom, bili su mi gotivni tad kao ekipa i hteo sam da se oslobode tog zla, ali nista vise od toga. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Bravo za Miami, metla u najavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 The Bucks were up 91-80 with 9:41 to go. They got outscored 35-9 the rest of the way Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Osmaci protiv petaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts