Shunsuke Nakamura Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 (edited) 17 minutes ago, uini said: ne znam da li lebron ima trenutno vremena da napise koju na tviteru o gasolovoj tehnickoj u plej ofu pa da se i ostali zgrazavaju Nije ni blizu slicna reakcija Gasola kao sto je bila Porzingisova. Edited August 19, 2020 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 6 minutes ago, Drakaris said: Kad se setim samo da su trejdovali i Sviatoslava za jednogodisnju rentu Buloka u sezoni gde se tankovalo za pik. Svia laganeze 41% za 3, sad bi im dosta sluzio. Ne znaju ovi Lejkeri da rade posao. A sta reci o Grinu, kakav promasaj, ali tako je ispalo, jer su cekali Kavaja koji ih ispalio, na kraju ostao samo Deni od dobrih FA. Ne staj mi na muku oko Kawhija i Lejkersa😀 @Shunsuke Nakamura ne gledam, sta je bilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Taman pomislih da je Toronto jedna ozbiljna ekipa koja igra timski i odgovorno i onda odigraju ovaj uzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Wbrk, PG13 i Melo. Kakva trojka. Ugasise ih Joe Ingles i Dame 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Nema nesto Brogdona, nevolje u garaznom getu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 11 minutes ago, Miki28 said: Ne staj mi na muku oko Kawhija i Lejkersa😀 @Shunsuke Nakamura ne gledam, sta je bilo? Nista, reagovao bas bucno na neke korake sto su mu dosudili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Mozda i bolje sto ne gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Nista, reagovao bas bucno na neke korake sto su mu dosudili. šteta što nba pravilnik nema razliku "od-do decibela", kristaps bi još uvek bio u igri da su sofisticiraniji na te tanane a važne razlike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 6 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Nista, reagovao bas bucno na neke korake sto su mu dosudili. Gdje su te sudije jutros da daju tehnicku Melu i Dwightu? Melo em mahao rucicama em skakutao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Ma Melo i Dvajt su bili fini za ovu reakciju Gasola 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 1 minute ago, Miki28 said: Melo em mahao rucicama em skakutao tad sam jos spavao ali slutim da ne rayumes sta se tacno svira kao tehnicka. nije da mora da dryi ruke uz telo i da stoji u stavu mirno, vec je to specifican potez koji govori bullshit call plus ja ne znam da li vi bas eksplicitno cujete sta igraci pricaju, ja ne cujem a gledam sa sluskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Nema nošene više u NBA? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 2 minutes ago, freethrow said: Nema nošene više u NBA? možda je lebron pisao na tvići da se to u plejofu ne svira idem sam napolje 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Brate Lauri vodi loptu kao na fizičkom u 6. razredu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 15 minutes ago, uini said: šteta što nba pravilnik nema razliku "od-do decibela", kristaps bi još uvek bio u igri da su sofisticiraniji na te tanane a važne razlike Dzabe spinujes, nije uopste ista situacija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 (edited) Au kakav je ovo neum bruklinski? Je li moguće, sad ćete da me zezate ali stvarno ne znam, da li je moguće da sam ja pre jedno 3-4 godine gledao ovog Luvavua u Megi kako strašno kuca zajedno sa Jaramazom? Like, slam dunk shit, na nekim jadnicima tipa Dinamik? Je li bio u Megi? Vidim da jeste, nisam imao pojma da je uspeo u nba... Edited August 19, 2020 by freethrow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Obrće ovo Toronto lagano. Kurucsa ne bih voleo ni da bude zamena Kuridži u Zvezdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 5 minutes ago, freethrow said: Au kakav je ovo neum bruklinski? Je li moguće, sad ćete da me zezate ali stvarno ne znam, da li je moguće da sam ja pre jedno 3-4 godine gledao ovog Luvavua u Megi kako strašno kuca zajedno sa Jaramazom? Like, slam dunk shit, na nekim jadnicima tipa Dinamik? Je li bio u Megi? nije, to je drugi timoti luvavu kabaro. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Da, da, nisam znao Timoti Kabaru deo... Nisam ih povezao. Jbt, Miško legenda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Barton napustio Orlando 😞 Nadam se da ce bar Geri da bude spreman Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Ako nemate neke preke potrebe i ako vam se ne dobija korona,ne putujte sa N.Tesle. Sluzbenici maske na bradama a putnici po izboru,kako ko hoce. Kada pocne ukrc. onda se kao sve uozbilji. Jao sve bi nas pobio kada smo ovoliko glup narod. E da vidimo sada sta se zapravo desilo u prvom mecu Nuggets i Utah 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Pokradose Netse opasno, to je faul bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Jokic 11p od 13 Denverovih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts