LayupFromTheMidget Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 (edited) Damn boy Bredli nije prljav😂. Win post:/ Ukratko prljavi Beverli>brogdonov omiljen igrac Bredli. Ali i kao takav ovim Lal vredi kao najsusniji hleb treba Lebron da mu salje konjske glave za ovu izdaju Edited August 7, 2020 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 nisam ja rekao da je bradley neki treci all-star iz lakersa nego da je vazan igrac za njih jer osim njega nemaju bas puno dobrih izbora na bekovskim pozicijama. brzo cemo videti koliko ce im nedostajati. 16 minutes ago, Chaos Is Me said: Za mene je Beverli običan agresivni kerić, šištavac. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 https://streamable.com/63ktz8 ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Sipa Clarkson, na sutra ne misli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Ovaj Klarkson bi sada dosta vredeo Lejkersima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 1 minute ago, Drakaris said: Ovaj Klarkson bi sada dosta vredeo Lejkersima Ne hvala, nismo toliko ocajni😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 2 minutes ago, Miki28 said: Ne hvala, nismo toliko ocajni😂 Bolji od svakog beka sem Grina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Lijepo je njemu u Juti, da ne kvarimo😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 inače, neki likovi čiji podcast slušam su izneli na diskusiju njihov razlog zašto puno igrača u bubbleu ima dobre šuterske seanse: small gym theory - naime, lik tvrdi da jevizuelna percepcija za šutera mnogo bolja u maloj hali nego na nba stadionima sa publikom i celim mizanscenom od 30k ljudi meni lično je zanimljivija teorija zavere nego tvrdi koševi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 koji podcast slusas ja sam cuo da se prica da bolje sutiraju jer je prazna dvorana pa vise lici na trening ili na shootaround gde se obicno sve pogadja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Ne mogu da navijam da Spursi gube, ali nazalost je najbolje da se ne plasiraju u PO i zabodu sto visi pik. Nema kod njih nekog kvaliteta, vec dosta igraca koji samo obecavaju i izgledaju bolje no sto jesu jer igraju za Popa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 10 minutes ago, uini said: inače, neki likovi čiji podcast slušam su izneli na diskusiju njihov razlog zašto puno igrača u bubbleu ima dobre šuterske seanse: small gym theory - naime, lik tvrdi da jevizuelna percepcija za šutera mnogo bolja u maloj hali nego na nba stadionima sa publikom i celim mizanscenom od 30k ljudi meni lično je zanimljivija teorija zavere nego tvrdi koševi. To je Ross rekao jos na startu. I jos je staticno iza kosa pa mogu lakse da se fokusiraju na obruc 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 54 minutes ago, uini said: jeste, ne pričamo o nekoj igračkoj veličini, čim poredimo njega i bredlija ali beverli radi posao. za bredlija ne znam zašto zapomaže delgado kao da je leonardov brat iz osnovne Pa razlozi su jednostavni - veoma tanka bekovska rotacija u kojoj je on bio jednako vredan koliko i Deni Boj i KCP, znaci od tri ne narocito kvalitetna 3D igraca, bolje je da imas dostupnu svu trojicu, nego dvojicu. Sansa da neko proradi na jednom mecu je 33.3% manja sada. Da ne pricamo da sada nema petorke njih 3 + Bron + Davis koja se pokazala dobitnom recimo protiv LAC pre zatvaranja sezone kada je Bredli strpao 8 trica. Bilo je jos solidnih pucackih utakmica Bredlija tokom sezone, u defanzivi nece savuvati Hardena ili Kawhija, ali ce recimo otezati zivot jednom Lu Vilijamsu, pa i PGu i idealan je bio da cuva plejmejkera protivnicke ekipe. Na kraju krajeva, starter je ekipe koja je pre pauze bila lagano prva na zapadu sa skorom 49-14. Ne mozes reci da je njegov izostanak nebitan i da nije udarac za LA. Posebno je sada zajebano posle povrede Ronda i otpustanja Troya. Jbg, setimo se one utakmice gde su Lakersi bez Kinga i Davisa pregazili OKC u gostima, da bi ih pre neki dan ovi ponizili u (skoro)full sastavu. Nesto tu puno vise ne funkcionise od izostanka Bredlija, ali da je ispao smradina najveca stoji, i njegov izostanak na kraju moze imati direktan uticaj na odlucivanje sampiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Koliko kod da je prljavo djubre Beverli po meni je bolji igrac za svaki sistem od Beverlija. milicic efekat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 (edited) 59 minutes ago, gggggggg said: koji podcast slusas ja sam cuo da se prica da bolje sutiraju jer je prazna dvorana pa vise lici na trening ili na shootaround gde se obicno sve pogadja. neke moje njikse Edit https://www.postingandtoasting.com/2020/8/6/21356841/the-posting-toasting-show-episode-70 Edited August 7, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 @LayupFromTheMidget WHITE. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 (edited) LeVert je super igrac, ozbiljan strijelac, jedino mu je malo sut klimav. Steta sto ga zezaju povrede stalno. Edited August 7, 2020 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Medjedi deru Oklahomu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Sloboda 15p. Fino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Kako baršunastu kosicu ima Bjelica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Kako Kingsi lako prosipaju napade. Fox se dva puta zaredom zabija kao junac u Templa. Netsi igraju fino sa ovim skromnim resursima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Baš low bb iq ima Lisac, a to nije u skladu sa sa prezimenom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Kingsi su frustrirajuće nekonstantni, ali Fox je posebna priča, jednostavno ne prepoznaje igru, ništa ne vidi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Ne gotivim Josepha kao igraca, ali covjek igra stvarno vrhunsku odbranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts