Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted
Just now, Miki28 said:

Jbg Danny boy, sam si u dvorani i nista

Jeste, ali dobio je i lošu, nisku/kratku loptu. Doduse imao je vremena da se namesti

Posted

Kakva debilcina je ovaj Moris... Pokloni covek pobedu Majamiju, a i ovaj ciglar Grin jbt.. 

Odlicna utakmica zaista i Robinson prelomio za Majami.. 

Sta reci za Lebrona, koliko covek da toliko mu oduzmu Grin i Markif Moris.. 2 panja koji veze nemaju

Posted

Najbolja utakmica finala. Bravo za Heat! :Hail: Jimmy je dokazao da je legitimni superstar. :Hail: Upalila je i kritika Duncana... :s_d:

Lebron odličan, AD je šepao zadnju četvrtinu vidno, ako je u pitanju išta ozbiljnije nije nemoguć preokret u seriji. Za ljubitelje basketa ide bar jedna bonus utakmica. :heart:

• Like 1
Posted

Bez neke zelje da umanjujem maestralnost Lebrona i AD-a ali u ovih 5 utakmica Jimmy Butler je najbolji igrac na terenu. 

To bih napisao da je i Green pogodio, jer je stvarno neverovatno kako Jimmy diriguje napadom, daje poene, asistira a u odbrani se smenjuje na Lebronu i ADu.  Veceras nije igrao samo 45 sekundi, napravio je TD uz 5 ukradenih i blokadu, 11 asistencija a samo 3 izgubljene. Sve to uz neverovatne % suta. 

Naklon do poda majstore!

• Like 15
  • Thanks 3
Posted

Pogledati stari forum i sta je Kosta pisao za Dzimiku Batlera,a doslovno svi su se smijali. 🙄

Koji sam bog kosarke. Nema dalje.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Ne znam, mene Majami malo smara sa načinom igre. Svaka čast Đimiju, troši se nenormalno i u odbrani i u napadu ali čovek drvi loptu mnogo, nema dovoljno ball movement. Lakersi mi više izgledaju kao tim.

Nisam gledao kraj, jel LeBron opet dao drugima da rešavaju i bio pasivan kada se lomilo ili se trudio da završi?

Posted
1 hour ago, threepwood said:

Đimi najbolji igrač u seriji. Meni dovoljno

Nije dovoljno veoma je verovatno da bi mi imali 2/3 da smo kompletni bili.

Neverovatno pickasto finale Lal oni su ovo trebali da dobiju ili 4/1 ili 4/0.
I cestitke Lebronu na FMVP mislim da je danas i to uzeo

• Like 1
Posted
25 minutes ago, Green23 said:

Lejkersi da se zapitaju kako izgube utakmicu u finalu protiv šestorice. 

Cuka Spo Vogela opasno ovu seriju. Mozda promeni nesto ovaj 2 do kraja serije recimo da Dwight nema nikakav doprinos poslednje 2 utakmice i da moze lagano Moris da igra od starta.

Posted

Dragic je zavrsio sa sezonom. 

Rola Lejkersa nije postojala, samo je KCP nesto odradio. 

Prosto da se zapitas sta ovo AD i Bron rade sa ovim pajserima. 

Posted (edited)

Nikad nisam preterano voleo Jimmya jer mi se nije svidjao taj neki i am bad motherfucker stav, delovao mi je malo usiljen. Ali u moru onih koji se tako predstavljaju a onda im se tresu ruke i noge kad je gusto, Jimmy je stvarno ono za sta se predstavlja. Sto je vazniji mec to bolje igra, preuzima odgovornost, resava utakmice. Juce je uzeo loptu i izmislio poene u poslednjih 5,6 napada. Svaka cast.

Edited by Del Piero
  • Like 8
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...