Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted

Ali koliko ocajna odbrana u poslednjem napadu, ja ne mogu da verujem..i umesto duge serije gde se sanse Denvera povecavaju sto duze traje serija imamo prakticno kraj.

• Like 3
  • Tuzno 1
Posted
1 minute ago, propolis said:

U do jaja, kakva tekma. 

Ide ova serija na 7 tekmi. 

Ne ide.Ne znam kako ce se Denver vratiti u 3 utakmici posle ove.Vratili se poveli i nakraju izgubili u poslednjoj sec.

Posted (edited)
3 minutes ago, propolis said:

U do jaja, kakva tekma. 

Ide ova serija na 7 tekmi. 

Ide mog djoku. 

Da je Denver dobio mogao bi još jednu pobedu da uzme max, ovako 4:0.

Edited by djordjem
  • Tuzno 2
Posted
2 minutes ago, wrach said:

Sreca za kraljicu da ima AD-a.. Tuga za Jokica sto ima Plamlija 

I posle neki kažu da može da se poredi sa MJ-om. Koliko puta je ovako nestajao u četvrtoj ...

Posted
Just now, delgado said:

Rutinski

Jbg jes James usrao dosta u 4oj, ali zato je povukao u prvom opasno. 

Lep buzz stvarno 🙂 

Rutinski 😂😂😂

Ovo je stvarno bilo rutinski, ali za srčani napad. 

• Thanks 1
Posted

Bravo za Dejvisa egomanijaka. Dejvis izvukao Lebrona jbt. Lebron omatorio. Steta za ona 4 bacanja

Bas steta, da su ovu dobili poleteli bi zestoko, svasta bi bilo. 

Zao mi Joke sta napravi sve kako bi ga u nebesa digli. Bolje da Marej nije stigao na blokadu, ne verujem da bi ono uslo

Posted
2 minutes ago, delgado said:

Rutinski

Jbg jes James usrao dosta u 4oj, ali zato je povukao u prvom opasno. 

Lep buzz stvarno 🙂 

Ne znam koji mu je ali u ovom PO previse je puta usro u 4/4. Nek se malo presabere, igra ko da je igrac sa najmanje iskustva a ne najvise.

AD da 👌 za +8 i onda nijedan napad na njega vise nego on resava i sjebe sve. Dobro se sjetise na kraju da imaju AD pa ona dvojka i ova 👌 za pobjedu.

Jokic vs AD u finisu, prelijepo💪💪💪

Posted

Steta sto su upropastili ovakvu utakmicu Jokicu. Covek je unistio Lejkerse u poslednja 3 minuta utakmice. Tacno da nista nije uradio tokom cele tekme pre toga (a s obzirom da se cela odbrana fokusira na njega, jeste) zasluzuje naklon za to. Ovako, svi ce to zaboraviti

• Like 2
Posted

Hladan tus za nebeski narod. Ne znam ni na koga da budem ljut, mora usporeni da vidim. Imas faul na 2 sekunde. Maloun uvek vadi Jokica i sad ga ne izvadi, neverovatno. 

• Ha-ha 1
Posted

Ima li neko stream koji radi za post-game analysis ?
Miki, sve se slazem, ne sme vise biti ovakvih zajebancija u 4Q, Davis je spasao ovaj put, ali svaka sledeca mora mnogo pametnije i odgovornije 

Posted

Plumlee nikako nije smio da ulazi hladan za ove dvije sekunde. Plus, imaš taj jebeni faul do bonusa!!! 

Odlučio je ofanzivni skok. Nuggetsi su se malo prilagodili defanzivno, znatno bolje rotiraju, Grant je odličan na Lebronu. Ofanzivno se još traže, mislim da tu imaju mnogo rezerve. Nije ovo još gotovo..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...