Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted

Kad smo već kod Batlera, pročitao sam danas da je lik dovukao aparat za kafu u Bubble i prodaje je za 20$ po šolji. 

Kad su ga pitali zašto to radi i zašto naplaćuje čak toliko, odgovorio je da nigde više ne može da se nađe kafa, da igrači sigurno mogu to da priušte i da možda podigne cenu na 30$...

spacer.png

Kakav lik 🤣

• Like 1
Posted
43 minutes ago, uini said:

lebronovska partija middletona - 36 / 8 / 8, 0 poena u četvrtoj ali u produžetku ipak clutch, tako da poređenje pada u vodu  : i

Mislim da je vreme da postavimo pitanje da li je Middleton najbolja druga violina nekog tima sa sampionskim pretenzijama ikada

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
29 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Ali Bud legenda koji je posle 3-0 izjavio kako je 35-36 minuta "pushing the ceiling" a veceras mu Kris igrao 48 i napokon uzeli pobedu.

EhRD2FuVkAAlgEG?format=jpg&name=small

evo, samo su ga trebali pitati.

Posted
1 hour ago, extremesportist said:

Kad smo već kod Batlera, pročitao sam danas da je lik dovukao aparat za kafu u Bubble i prodaje je za 20$ po šolji. 

Kad su ga pitali zašto to radi i zašto naplaćuje čak toliko, odgovorio je da nigde više ne može da se nađe kafa, da igrači sigurno mogu to da priušte i da možda podigne cenu na 30$...

Nisam siguran da li je ovo poslednji stadijum kapitalizma ili neki nju ejdz socijalizam. Jer ako zna da igraci mogu da priuste skupu kavu, a cenu promeni ako je u pitanju neko ko ne moze da priusti (nagadjam jer je onomad kupovao cizstejkove za radnike u Vels Fargu), onda Batler za predsednika.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, delgado said:

Nema veze s koracima. Cak se i Russ chudio. 

Njegov signature potez koji je greska u koracima, a retko kada mu sudjeno, napravi jedan korak pa onda naskoci. Pa ti vidi koliko je to koraka. :s_d:

Posted

Eto, a smejali su se meni i Mikiju kad smo prozivali povratak Ronda. Jednostavno genije za kosarku, i logicno da ce tipovi kao Kiffacha da prorade uz njega na parketu. Kako je lepo rasporedio suteve za njega + ukrao 2 lopte.

Posted

Haus iz in d Haus, bas je odrzao HOU u ovoj prvoj cetvrtini da ne bude ozbiljniji blow, 16 razlike nije neka prednost kad igras protiv ovakvog tipa tima kao sto je HOU

Morace Obrva da nastavi da ih dominira unutra i dalje.