Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted (edited)
17 minutes ago, uini said:

ne znam da li lebron ima trenutno vremena da napise koju na tviteru o gasolovoj tehnickoj u plej ofu pa da se i ostali zgrazavaju

Nije ni blizu slicna reakcija Gasola kao sto je bila Porzingisova. 

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Drakaris said:

Kad se setim samo da su trejdovali i Sviatoslava za jednogodisnju rentu Buloka u sezoni gde se tankovalo za pik. Svia laganeze 41% za 3, sad bi im dosta sluzio. Ne znaju ovi Lejkeri da rade posao. A sta reci o Grinu, kakav promasaj, ali tako je ispalo, jer su cekali Kavaja koji ih ispalio, na kraju ostao samo Deni od dobrih FA. 

Ne staj mi na muku oko Kawhija i Lejkersa😀

@Shunsuke Nakamura ne gledam, sta je bilo?

Posted
2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Nista, reagovao bas bucno na neke korake sto su mu dosudili.

šteta što nba pravilnik nema razliku "od-do decibela", kristaps bi još uvek bio u igri da su sofisticiraniji na te tanane a važne razlike

Posted
1 minute ago, Miki28 said:

Melo em mahao rucicama em skakutao

tad sam jos spavao ali slutim da ne rayumes sta se tacno svira kao tehnicka. nije da mora da dryi ruke uz telo i da stoji u stavu mirno, vec je to specifican potez koji govori bullshit call

plus ja ne znam da li vi bas eksplicitno cujete sta igraci pricaju, ja ne cujem a gledam sa sluskama

Posted
15 minutes ago, uini said:

šteta što nba pravilnik nema razliku "od-do decibela", kristaps bi još uvek bio u igri da su sofisticiraniji na te tanane a važne razlike

Dzabe spinujes, nije uopste ista situacija. 

• Like 1
Posted (edited)

Au kakav je ovo neum bruklinski?

Je li moguće, sad ćete da me zezate ali stvarno ne znam, da li je moguće da sam ja pre jedno 3-4 godine gledao ovog Luvavua u Megi kako strašno kuca zajedno sa Jaramazom? Like, slam dunk shit, na nekim jadnicima tipa Dinamik? Je li bio u Megi?

Vidim da jeste, nisam imao pojma da je uspeo u nba...

Edited by freethrow
Posted
5 minutes ago, freethrow said:

Au kakav je ovo neum bruklinski?

Je li moguće, sad ćete da me zezate ali stvarno ne znam, da li je moguće da sam ja pre jedno 3-4 godine gledao ovog Luvavua u Megi kako strašno kuca zajedno sa Jaramazom? Like, slam dunk shit, na nekim jadnicima tipa Dinamik? Je li bio u Megi?

nije, to je drugi timoti luvavu kabaro. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ako nemate neke preke potrebe i ako vam se ne dobija korona,ne putujte sa N.Tesle. 
Sluzbenici maske na bradama a putnici po izboru,kako ko hoce. Kada pocne ukrc.
onda se kao sve uozbilji. Jao sve bi nas pobio kada smo ovoliko glup narod.

E da vidimo sada sta se zapravo desilo u prvom mecu Nuggets i Utah 🙂

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...