Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Drakaris said:

Skroz sam smetnuo s uma tu tekmu.

Pa dobro, nisu ni Konli i Micel za potcenjivanje, pogotovo kada se jedan od njih zapali na kraju i ispogadja. 

I jos kad Klarkson pogadja kao danas.Mozda sam malo preterao za Jutu ali stvarno mi ne deluju kao ekipa u ovom balonu. :))

Posted

James i Cook vuku, ostatak tima i dalje odron. Ne igraju JR, Waiters i Kiff pored Denija. Indy sa Sabonisom i Lambom na ovo bi stvarno bila ozbiljna ekipa, al kao sto rece NBK, uvek im neko fali. 

Posted

Pa i nisi daleko - 2/22 😕  

Evo malo hasla Dvajta, nameracio se na Gogu koji nas je solidno usrao za malo minuta sto je dobio

LeBron onaj zicer kako je uspeo da promasi kad je izbio loptu Brogdonu :ajme: 

Posted

Auu i Kuzma promasuje cist zicer nakon ofanzivnog skoka :ajme:   Sta je sa ovim ljudima ?  

Quinn pokazao da zasluzuje minute, jedini moze da ubaci 3 (dobro, i Horton-Taker)

Posted

Jos jedno blamantno izdanje, malo manje nego prethodna dva, al overall uzas. Osim Kinga, Cooka i Dwightella, ostatak tima tragikomican. Bravo za TJa i Malkolma.

Posted

Zabavno veče. :Hail:

Ne znam da li sam jedini koji je na +6 i 19 sekundi do kraja regularnog dijela prestao da gleda Utah-Denver!? :twak:

Odličan meč Indijane i Lejkersa, TJ opet nevjerovatan. :Hail:

Fenomenalan početak Luke, 5 poena i 5 asista za manje od 5 minuta - više je košarkaške ljepote bilo u tih pet minuta nego u cijeloj Janisovoj karijeri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...