Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted (edited)

Damn boy Bredli nije prljav😂.

Win post:/

Ukratko prljavi Beverli>brogdonov omiljen igrac Bredli.

Ali i kao takav ovim Lal vredi kao najsusniji hleb treba Lebron da mu salje konjske glave za ovu izdaju

Edited by LayupFromTheMidget
  • Like 1
Posted

nisam ja rekao da je bradley neki treci all-star iz lakersa nego da je vazan igrac za njih jer osim njega nemaju bas puno dobrih izbora na bekovskim pozicijama. brzo cemo videti koliko ce im nedostajati.

On 8/7/2020 at 5:22 PM, Chaos Is Me said:

Za mene je Beverli običan agresivni kerić, šištavac. 

Expand  

+1

Posted

inače, neki likovi čiji podcast slušam su izneli na diskusiju njihov razlog zašto puno igrača u bubbleu ima dobre šuterske seanse:

small gym theory - naime, lik tvrdi da jevizuelna  percepcija za šutera mnogo bolja u maloj hali nego na nba stadionima sa publikom i celim mizanscenom od 30k ljudi

meni lično je zanimljivija teorija zavere nego tvrdi koševi.

• Like 3
Posted

koji podcast slusas

ja sam cuo da se prica da bolje sutiraju jer je prazna dvorana pa vise lici na trening ili na shootaround gde se obicno sve pogadja.

• Like 1
Posted

Ne mogu da navijam da Spursi gube, ali nazalost je najbolje da se ne plasiraju u PO i zabodu sto visi pik. Nema kod njih nekog kvaliteta, vec dosta igraca koji samo obecavaju i izgledaju bolje no sto jesu jer igraju za Popa.

• Like 1
Posted
  On 8/7/2020 at 6:11 PM, uini said:

inače, neki likovi čiji podcast slušam su izneli na diskusiju njihov razlog zašto puno igrača u bubbleu ima dobre šuterske seanse:

small gym theory - naime, lik tvrdi da jevizuelna  percepcija za šutera mnogo bolja u maloj hali nego na nba stadionima sa publikom i celim mizanscenom od 30k ljudi

meni lično je zanimljivija teorija zavere nego tvrdi koševi.

Expand  

To je Ross rekao jos na startu. I jos je staticno iza kosa pa mogu lakse da se fokusiraju na obruc

• Like 4
Posted
  On 8/7/2020 at 5:26 PM, uini said:

jeste, ne pričamo o nekoj igračkoj veličini, čim poredimo njega i bredlija

ali beverli radi posao. za bredlija ne znam zašto zapomaže delgado kao da je leonardov brat iz osnovne

Expand  

Pa razlozi su jednostavni - veoma tanka bekovska rotacija u kojoj je on bio jednako vredan koliko i Deni Boj i KCP, znaci od tri ne narocito kvalitetna 3D igraca, bolje je da imas dostupnu svu trojicu, nego dvojicu. Sansa da neko proradi na jednom mecu je 33.3% manja sada. Da ne pricamo da sada nema petorke njih 3 + Bron + Davis koja se pokazala dobitnom recimo protiv LAC pre zatvaranja sezone kada je Bredli strpao 8 trica. Bilo je jos solidnih pucackih utakmica Bredlija tokom sezone, u defanzivi nece savuvati Hardena ili Kawhija, ali ce recimo otezati zivot jednom Lu Vilijamsu, pa i PGu i idealan je bio da cuva plejmejkera protivnicke ekipe. Na kraju krajeva, starter je ekipe koja je pre pauze bila lagano prva na zapadu sa skorom 49-14. Ne mozes reci da je njegov izostanak nebitan i da nije udarac za LA. Posebno je sada zajebano posle povrede Ronda i otpustanja Troya. 

Jbg, setimo se one utakmice gde su Lakersi bez Kinga i Davisa pregazili OKC u gostima, da bi ih pre neki dan ovi ponizili u (skoro)full sastavu. Nesto tu puno vise ne funkcionise od izostanka Bredlija, ali da je ispao smradina najveca stoji, i njegov izostanak na kraju moze imati direktan uticaj na odlucivanje sampiona.

Posted

Kingsi su frustrirajuće nekonstantni, ali Fox je posebna priča, jednostavno ne prepoznaje igru, ništa ne vidi...

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...