gggggggg Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 12 hours ago, wrach said: kako je moguce da ovaj boja komentator ne cuje napiera kako se izgovara njegovo ime. ako vec komentarises svoju ekipu bar nauci imena svojih igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 bas sam pre neki dan gledao neke statse i udjem u ovaj olajuwonov mec https://www.basketball-reference.com/boxscores/198703100HOU.html i primetim da niko od houstonovih startera nije sutnuo trojku.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 (edited) Ali Hakeem: 38 17 12bl 6ast i 7 stl hihihih 4 TO Edited January 14, 2020 by Squabbit 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Kako je taj Tom Chambers bio bad mo fo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Ne znam da li neko komentarisao reakciju Vucevica prilkom poslednjeg napada? Furnije je krenuo u pik i naravno na Vucevica niko od igraca Sacrementa nije obracao paznju jer je stajao na 8 metara od kosa i ljudi su apsolutno bili zadovoljni da opali taj alibi sut ali Furnije ga je video i bas bezobrazno nije hteo da mu doda ( valjda je i njemu pun qrac ovog retarda) i digao se na contested poludistancu i u poslednjem casu se odlucio u padu da doda Gordonu koji postize 2+1. Naravno svi se radaju dok ovaj gorstak iz Kolasina nastavlja da psuje Furnije-a, mislim da je malo falilo da ode da se obracuna. Furnije je verovatno predposlednji igrac kojem bi dao da mi rasava mec ali mi nesto govori da takva odluka nije cisti proizvod sebicluka, jer nije hteo njemu konreketno da doda i vrlo verovatno ima neku pozadinu. Poslednji kojem bi dao da resava je svakako Vucevic 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 (edited) 7 minutes ago, LordOfTerror said: Ne znam da li neko komentarisao reakciju Vucevica prilkom poslednjeg napada? Furnije je krenuo u pik i naravno na Vucevica niko od igraca Sacrementa nije obracao paznju jer je stajao na 8 metara od kosa i ljudi su apsolutno bili zadovoljni da opali taj alibi sut ali Furnije ga je video i bas bezobrazno nije hteo da mu doda ( valjda je i njemu pun qrac ovog retarda) i digao se na contested poludistancu i u poslednjem casu se odlucio u padu da doda Gordonu koji postize 2+1. Naravno svi se radaju dok ovaj gorstak iz Kolasina nastavlja da psuje Furnije-a, mislim da je malo falilo da ode da se obracuna. Furnije je verovatno predposlednji igrac kojem bi dao da mi rasava mec ali mi nesto govori da takva odluka nije cisti proizvod sebicluka, jer nije hteo njemu konreketno da doda i vrlo verovatno ima neku pozadinu. Poslednji kojem bi dao da resava je svakako Vucevic 😄 Ja bas gledao i kada je AG metnuo kos Vuchina je stegao pesnicu i poradovao se.. s' djale bilo ali nesto Ana Ianovic style Edited January 14, 2020 by Squabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 (edited) Primijetio sam i ja da ga je iskulirao Furnije, ali onda je ironija sto je dodao loptu Gordonu. To je tek poslednji covjek kome bih dao sut za pobjedu. Btw, nije Vucevic iz Kolasina. Edited January 14, 2020 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Ma salim se, jedan je Zarko Rakocevic ali nije ni Vucevic daleko 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Lorde, sta mislis o Lakersima i Konjini ? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Red je da se pohvali i Lonzo Lopta. Odlicno igra u poslednje dve nedelje. Dosta je popravio tehniku suta i vidi se da sa vise samopouzdanja uzima suteve. Konstantno je i na granici TD. Sinoc je resio Pistonse u OT sa par trojki i poludistanci. Ocigledno je da mu prija sto vise nije u zizi javnosti i na naslovnim stranama zbog tate retarda koji mu je time samo pravio medvedju uslugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 fred vinson, shooting trainer pelsa je za to najvise zasluzan. i ingram je postao opasan za tri od ove sezone. hollinger pricao da je on dosta unapredio sut mnogim igracima koji su prosli kroz pelse. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Izgleda je Vesic radio rekonstrukciju i u Barcklays centru. Vesicu lopove 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Stvarno fino izgledaju Medjedi, morant nije samo punjac statsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Kyrie je večeras u first pass modu. Imao je par sexy asista. Clarcsonu se definitivno pokvarilo dugme x na joysticku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 2 minutes ago, mr clutch said: Clarcsonu se definitivno pokvarilo dugme x na joysticku. Da mu daju 100 dolara svaki put kad dobaci ove sezone bi zaradio 200 dolara 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 5 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Da mu daju 100 dolara svaki put kad dobaci ove sezone bi zaradio 200 dolara Heh. Koliko se razočarao kada je poslednji napad u 3/4 morao da prepusti Spidi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Rutinirala Juta Netse, Micel lagano zatvorio tekmu, gomilu poena vezao u 4q. Samo nek nastave da prze ovako, verujem da mogu do 2. pozicije u regularnom delu sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Pored Aytona i nesrecni Damian Jones zalicio na NBA centra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Kakvi slepci iz Finiksa. Nema za njih PO ni ove sezone. U PO ce ici najverovatnije Memfis ili Porland. Ako Oklahoma krene u tank i trejduje CP3 i Gala, mozda se obe ekipe nadju tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Zmijoliki 5-6 trojke sutira, ujutru ce Uini pisnuti u gace 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) Hijao kakav zlocin Jacksona nad Hardenom. https://streamable.com/aa8jx Opasno naelektrisana atmosfera u Tenesiju, Jaren lupa blokade i levo i desno. Edited January 15, 2020 by Malkolm Brogdon 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 morant je klasican primer mladog igraca rukija koji svojim kvalitetima moze da umnogome pomogne svom timu da pravi rezultat igrajuci sa vrlo skromnim saigracima. kazem ovo jer dosta ljudi smatra da mladi igraci to nikako ne mogu da izvedu u prvim godinama u ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 16 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Hijao kakav zlocin Jacksona nad Hardenom. https://streamable.com/aa8jx Opasno naelektrisana atmosfera u Tenesiju, Jaren lupa blokade i levo i desno. Mnogo volim Jarena, ali mora malo da poradi na dve stvari. Gradjenje kosa i skok, kao i problem sa licnim greskama. Obe stvari vuce od prosle sezone. Skok mu je u rangu Brooka Lopeza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Dja Morant je bio upravu kad je rekao da je on ''point god''. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts