uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Samo sto sam ono oko ograde, cvece, zalio... "okupa" se - menjaj maicu! PS. Ja da radim, ni za prasak ne bih imao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Kao pancevacka bubasvaba i ja sam se navukao na smog i ostala petrohemijska cudesa, pa ne treba da cudi, sto mi se u banji "vrti"... je l' se to drugacije zove: Nakrivo nasadjen? Anyway, Koviljaco, na K te metnem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 1, 2022 Author Share Posted July 1, 2022 2 minutes ago, uncletima said: Kao pancevacka bubasvaba i ja sam se navukao na smog i ostala petrohemijska cudesa, pa ne treba da cudi, sto mi se u banji "vrti"... je l' se to drugacije zove: Nakrivo nasadjen? Anyway, Koviljaco, na K te metnem! Onda si trebao da ides u Matarusku Banju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Nisam imao vremena da te metEm na IL, bice i to. Kasnim 20 i kusur godina... bat, jebi ga... Skarpina u belom vinu i zelenisu iz saksije je: Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 PS. In Ruhe, laSSen! PS. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Spoiler Lomi mi, ujna, roletne: "Da ides po mamu, do ambulante, nije joj dobro". OK... i onda vise nije... Jedva spakujes 60 kila u limuzinu, pitas se o cemu se ovde radi, sto niko nije zvao hitnu, da li ikoga zabole, ili je bitna kvota: Ja sam dvadeset pacijenAta, do pola deset..,. Spoiler "Gospodine, ja imam i druge pacijente..." I, onda tima, pukne" Ma, koi, pacijenti, bre, sto se na polen zale? Vucaram, majku, kao da je, jebani zombi, na te vase infuzije koje ubodete iz 173. puta, i pazi da ne mrdne ruku, ima jos 173. da je izbodemo. Da, da, timaIma!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Pitas, Dejana, da ti oko nekih doktora pomogne, ignorise te, i shvatis: Koji Q radim ja ovde?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 But you need to move on, move on, move on... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Spoiler U medjuvremenu 138. anamneza. Kavernom, infarkt, izliv krvi u mozak (Sve ti je to isto 2x5 mg Bensedina, kad otvori oci i da ih ne zatvori...). Posle trece infuzije+ tri kutije bromazepama _ Ma zovi, bre, hitnu - Picka vam materina! Kvota, kvota, Ja cu, da joj ubodem infuziju, eventualno prekosutra... check. I, da ja nemam auto, Zoko, ko ti jebe mater, crkni! Ma, ajde, bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 @uncletima aj zaustavi se, imam jedno bitno pitanje za raju. Treba mi neka knjiga za košarkaškog trenera. Ne mora biti stručna, može i neka košarkaška priča ili da je tema košarka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 A, mi nismo u kafani? Aj min: Fuck you 2! Hoces vizuelno? Evo, vizuelno: .i. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 4 minutes ago, uvrnuto said: @uncletima aj zaustavi se, imam jedno bitno pitanje za raju. Treba mi neka knjiga za košarkaškog trenera. Ne mora biti stručna, može i neka košarkaška priča ili da je tema košarka. Kupio pre neki dan drugaru za rodj Svetislav Pesic - Moja igra moj put. Malo uzeo prelistao nije lose, tako neke anegdotice iz cele karijere. Ima i kako ste nas pokrali u finalu onomad 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Svako moze da se nagna, ili na IL me metne, ali prestanite da me gnjavite Moja kafana - moja stvar. Ako vise nije... da se ne ljubimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 40 minutes ago, uvrnuto said: @uncletima aj zaustavi se, imam jedno bitno pitanje za raju. Treba mi neka knjiga za košarkaškog trenera. Ne mora biti stručna, može i neka košarkaška priča ili da je tema košarka. Nije baš za trenera, ali jeste košarkaška, sportska priča. Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Kad god ja, strpam emocije u spojler, evo ti moderatora ( U, medjuvremenu, tema, "visi", niko je ne dodiruje), ALI, cim se zaredja nekoliko puta, tima - odmah je problem. I, nema da fali, eto i Gibsona. Mora on da bude pametan, pa to ti je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 idemo tima Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 @uncletima Dobio sam šta sam hteo, udri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Svake godine pun Qfer padobranaca na, "prelaznom roku", niko, "A", da im kaze, i ako, ali, ovaj meni mora da drami ludilo... PS. Ferštes du mih, oda etva niht?! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Na, mesec dana, trazim moderatorsko mesto u kafani, da neke druge, "moderatore", blokiram... Sta trazis, bre, ti tu? Je l' tvoja, prcija? Ko sme, ko ne sme? PS. Evo, onako, iz dubine duse: siši! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 PS. Die! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Jebes ti, kafanu, kad ja, Antonija u spojler moram da mecem! Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Saosećanje... to nije pašteta, pa da je po, kriški premažeš. Niti je, pas, pa da mu komanduješ: Možeš danas, još par puta, posle, alo: Ne može, ulećeš u termin, bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 (edited) Godinama sam bio u zabludi da ovu pesmu peva neki muskarac... Edited July 1, 2022 by MrTripleDouble 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts