The Walking Dravot Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Odavde cu da pocnem ispitivanje javnog mnjenja. Otvorio bih jedan ozbiljan topik o stripu, a da bi bio ozbiljan potrebno je da jos neko sem mene tamo postuje. Ima li ovde ljudi koji citaju stripove i koji bi preporucivali stripove i pisali o stripu generalno? Jel vam strip bitna stavka u zivotu ili vam prolazi kroz ruke s vremena na vreme, ako ikad? Ako vas mrzi da odgovarate na sve ovo, lupajte samo srecne i tuzne lajkove, da znam sta mi je ciniti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 ja čitam stripove. doduše samo bonellija u posl. vreme. na kraju konca ispostavilo se da mi to najviše leži i jebiga. mada pun respekt za sve ostalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnajJova Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 1 hour ago, nemanjaol said: Sad sam provalio da na prethodnoj strani ordinira jedan major GOT spojler. Al izgleda da ga niko nije izvalio posto je previse mracna slika @ZnajJova Okacio. Brisite moderatori, mozda ce da naleti neko ko ne ocekuje spojler u kafani tako brzo posto je epizoda emitovana. A i stvarno nije korektno da se takve stvari stavljaju ovde bez spojler taga. Nista im ta slika neće pokvariti ugodjaj...ili grešim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 30, 2019 Author Share Posted April 30, 2019 Ostade vi ona avetinja Beonegro tamo, dovlacite ga - makar ga vezali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 @The Walking DravotJa s vremena na vrijeme pročitam neki broj Alana Forda, ranije sam dosta više i čitao i kupovao. Što se tiče ostalih stripova, jedva da sam nešto i pokušao čitati, ali u Alan Fordu baš uživam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Ostade vi ona avetinja Beonegro tamo, dovlacite ga - makar ga vezali. Da se napravi jedan topić "Đe Beo?", koji će da neguje "jači" materijal od onog Pejinog... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Nije fazon da okacis ovu sliku, a da ne podsetis ljude da bi trebalo da znaju na kog coveka ovaj macor jako podseca 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Pa napiši, nije zabranjeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Pazi stvarno, ona gore isti Hellboy 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Iskljucivo Dilan Dog. Poradujem se kao malo dete kada na pumpi vidim da je izasao novi broj, a katkad se i narucuju neki istorijski brojevi 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 5 hours ago, ZnajJova said: Nista im ta slika neće pokvariti ugodjaj...ili grešim? Daj ne zezaj. Kacis sliku poslednje scene iz epizode koja bi trevalo da bude vrhunac cele serije i pitas se da li to nekom moze da pokvari ugodjaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 1, 2019 Author Share Posted May 1, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 12 hours ago, The Walking Dravot said: Odavde cu da pocnem ispitivanje javnog mnjenja. Otvorio bih jedan ozbiljan topik o stripu, a da bi bio ozbiljan potrebno je da jos neko sem mene tamo postuje. Ima li ovde ljudi koji citaju stripove i koji bi preporucivali stripove i pisali o stripu generalno? Jel vam strip bitna stavka u zivotu ili vam prolazi kroz ruke s vremena na vreme, ako ikad? Ako vas mrzi da odgovarate na sve ovo, lupajte samo srecne i tuzne lajkove, da znam sta mi je ciniti. ja bih voleo da čitam temu, iako odavno baš slabo čitam ili možda baš zato ( : mogu povremeno da doprinesem nekim throwback sećanjima ili internet zavitlavanjem 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 2 hours ago, NMX said: Ne mogu da provalim sta je 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 5 minutes ago, The Walking Dravot said: Ne mogu da provalim sta je 4? I meni je to bilo najzajebanije...ali mislim da je Green day Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 (edited) Moze biti, mada su ostali daleko precizniji Edited May 1, 2019 by The Walking Dravot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 (edited) Kork Edited May 1, 2019 by Ne sam Safete 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 1, 2019 Author Share Posted May 1, 2019 13 hours ago, The Walking Dravot said: Odavde cu da pocnem ispitivanje javnog mnjenja. Otvorio bih jedan ozbiljan topik o stripu, a da bi bio ozbiljan potrebno je da jos neko sem mene tamo postuje. Ima li ovde ljudi koji citaju stripove i koji bi preporucivali stripove i pisali o stripu generalno? Jel vam strip bitna stavka u zivotu ili vam prolazi kroz ruke s vremena na vreme, ako ikad? Ako vas mrzi da odgovarate na sve ovo, lupajte samo srecne i tuzne lajkove, da znam sta mi je ciniti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts